В момента чета...52

• 71 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Scotland
Taка като пишете за бивши любими книги мисля и аз да взема да прочета някоя от любимите си книги през тийн годините да видя дали още ще са ми любими.
Последната половин година така си развалих спомените от няколко книги и реших повече да не експериментирам, особено с такива, които са извън жанровете, които в момента ми доставят удоволствие. А и има толкова книги, които не съм чела и искам да прочета.... няма да ми е проблем да избягвам препрочитането на стари любови.
Това не го мога - да препрочитам  Confused Пробвах се, не става, отказах се  Mr. Green Има тооолкова книги за прочитане, че няма да ми стигне животът и без това  Crazy

# 616
Аз в последните няколко месеца препрочитам старите книги на Стивън Кинг. Сега въздействието им не е чак толкова силно, но пак ми харесват и в никакъв случай не съм разочарована. Но със Сидни Шелдън, когото преди двайсетина години харесвах, никак не се харесахме сега. 😀 Не помня какво четох скоро, но беше пълна боза.

# 617
При мен разочарованието дойде като четях някои мои любими книги на децата, когато бяха малки. Книги, които когато аз съм ги чела, са били "уау", сега бяха " ъ". Затова рядко посягам към нещо старо. Има достатъчно книги, които не съм чела.

# 618
  • Чукарландия
Това не го мога - да препрочитам  Confused Пробвах се, не става, отказах се  Mr. Green Има тооолкова книги за прочитане, че няма да ми стигне животът и без това  Crazy

+1 Peace

# 619
  • Бургас
Моите единствени книги (до сега,които съм препрочитала по няколко пъти) са "Железният светилник" и " Пилешка супа за душата"
Често си чета откъси и истории от тях. Разнообразявам се и с Тефтерчето на Васил Левски,История на България и още.

# 620
И аз не препрочитам, няма време, два живота няма да ми стигнат да прочета всичко, което искам. Чела съм 10 пъти само "Малки жени" като по-малка, беше ми най-любимата книга, та затова.

# 621
"Спасителя в ръжта" е прекрасна книга, но не бих я чела отново, защото имам все лош опит с препрочитенето. Simple Smile
Довършвам  "Странност на ума". Книгата е хубава, но груг е въпроса, че аз в ориента на намирам нищо хубаво. newsm78

# 622
  • Mostly in my mind

+1 Peace
и аз съм на това мнение. не ми стига времето за тези, които искам да прочета, какво остава да препрочитам Simple Smile

# 623

+1 Peace
и аз съм на това мнение. не ми стига времето за тези, които искам да прочета, какво остава да препрочитам Simple Smile
Peace

# 624
Приключих Куфарът на брат ми - много приятна изненада за мен; и Alibaba: империята, която Джак Ма изгради - хареса ми, но очаквах повече от тази книга.

# 625
  • Mediterraneo
Не мога да препрочитам книги и да гледам по два пъти един филм.

Аз завърших Проповедникът на Лекберг, новата ми любимка! За да не чета всичките й книги съвсем една след друга, чета между тях и по нещо лековато. Сега подхванах някаква тетралогия май( Блясъка, Клюки, нещо от този род беше), ама нещо не се разбираме.

# 626
Грей - Е Л Джеймс

# 627
Аз си продължавам с "Последен в мрака". Книгата е повече от чудесна, засега ме изненадва много приятно. Не подходих с големи очаквания. Дано не се омота до края.

# 628
Единствената книга която мога да препрочитам е "Каин и Авел" на Джефри Арчър Peace Преди време отварях и "Фирмата" на Гришам ....

# 629
  • София
Темата с препрочитането... Ми няма как да стане, просто.... Нямам нужда да изживявам нещата по 100 пъти, веднъж ми е достатъчно - ама напълно достатъчно. Имала съм моменти да избера нещо от някоя книга, за да си припмня даден параграф, но цяла книга никога не съм препрочитала. Плюс това искам да чета нови и нови книги, кога да ми стигне времето за препрочитане? Един живот е малко за четене!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт