Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 569
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Пууу 7-мица сложих на супер изсветлена коса и пак ми тъмнее. Ще видя утре на дневна светлина.

# 46
Благодаря ви за комплиментите bouquet Ходя в къщи наперена като единствен петел в кокошарник Joy И аз повече се харесвам с изцяло моя си цвят,той най-много си ми отива като че ли Heart Eyes

# 47
Mother of PrincesS, снимка, снимка! И не се притеснявай, че ти тъмнее, ще се измие щом е на изсветлена коса   Peace

Пацолина, и аз по те харесвам с твоя си цвят Simple Smile

# 48
Цвети, с деколор си промених цвета от черна към червена коса.Щадящ продукт  е.Така , че смело и спазвай инструкциите, за да се получи желаното.

# 49
Искам да променя нещо в прическата си за пролетта - да се поосвежа. Чудя се за някое омбре.  Grinning

# 50
Искам да променя нещо в прическата си за пролетта - да се поосвежа. Чудя се за някое омбре.  Grinning
Хаха в тази тема ще те разубедим за обрето или поне ще се опитаме  JoyPeace Каква е твоята коса?

# 51
Хаха в тази тема ще те разубедим за обрето или поне ще се опитаме  JoyPeace Каква е твоята коса?

От скоро съм тъмно русо с пепеляв отенък. Но съм склонна към промени.

# 52
Непременно ли трябва да е омбре? Grinning  Аз няма да разубеждавам, знам какво е да си навиеш нещо на пръста- било то за прически или нещо друго.

vanymany, ако искаш покажи снимка на косата си. Simple Smile Тъмно русо с пепеляв отенък звучи добре.

# 53
Показвам снимки, но са грозни  Joy

Това е след Деколора, но не е хубаво изсъхнала, направо е мокра. И много трудно се снима коса  Crossing Arms На снимките дължините изглеждат тъмни, но всъщност не са. Не са като корените, но не са тъмни в ниаккъв случай както излизат на снимките.
Скрит текст:

Ииии след боядисването Sad Извинете за страстния поглед, ама съм срещу слънчето дано малко да просветне нещо кафяво  Joy

Скрит текст:

Ще хвана един блондор следващия път и да става каквото ще. Харесах се със светла коса, естествено цвета беше неравномерен, на места ярко оранжев, но ми хареса.

# 54
Мамче, на мен ми харесваш с тъмна коса. Но важното е все пак ти как се харесваш. Simple Smile

# 55
Аз навремето, като реших да ставам руса, мазах 4 пъти с деколор. Падаше ми даже повече от на снимките, но като сложех боя ( все взимах ниво 9) и пак ставаше тъмна. И така 4 пъти, докато косата стана слама.
После една руса приятелка ми каза за блондираща паста на СенсиДо, с нея се стои 20 мин. и после мажеш русо  НО НАТУРАЛНО БЕЗ ОТЕНЪЦИ и така станах мечтаното русо  Grinning  Сваля много тъмно, и една приятелка с черна коса се прави.

# 56

El_83 , какъв цвят ти е била преди да използваш сенси до ? Аз гледах тази паста , но ме притесняваше да не е обезцветява и да изтощи косата.

# 57
Мамче, аз също те харесвам с тъмна коса  Hug
Аз си мисля, че тая 7-ца след няколко измивания съвсем няма да е толкова тъмна, колкото е сега.
С блондор недей маза, не си го причинявай, че и след Деколора съвсем ще си скапеш косата.

# 58
Усещам как все повече момичета тук ще реват от изсветляването, балеажа и омбретата.  Crazy

# 59
Аз не искам да съм руса, по скоро ниво светло кестенява, лешник....нещо в тая гама.

Общи условия

Активация на акаунт