Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 306
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
И на мен много ми харесва.Не само бретона и .Цялата прическа и форма Simple Smile

# 601
Искам да си поръчам това, но защо в ензо е два пъти по-евтино?

https://www.arlen.bg/product/1403/komplekt-sreshtu-iztanyavane-z … nel-serioxyl.html

http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serioxyl-kozmetichen-paket-ii/

Дали имате впечатления от серията?

# 602
  • Пловдив
Сайбър, много ми харесваш. Правия бритон много ти отива Simple Smile Имам някакви спомени, че май преди беше в червената гама или се бъркам Grinning

# 603
Мохини, в Ензо почти всичко е на по- ниски цени от Арлен и Рибката, понеже продуктите идват от склад в Чехия. Аз лично никога не съм имала проблем с качеството.
За Сериоксил съм чела отзиви преди доста време, още четях темата за проф. серии.
Поизсушавала серията, но пък ще е хубаво ако някой има по-пресни впечатления. Grinning

# 604
Мерси, Жана!
Ще взема серията по препоръка на моя фризьор. Той твърди, че е добре да се ползва от жени след като са родили. При някои косападът идвал няколко месеца след раждането. И въпреки, че при мен мина почти година, явно е с очаквания следващия път да му се явя като проскубана кокошка.  Joy
Ще я поръчам и ще пиша впечатления.

# 605
Той пък и той  Laughing
С твоя водопад няма как да стане. Ще чакаме впечатления. Grinning

# 606
Пристигам с обещаната снимка след подстригването в събота Flutter
Ще я махна по-късно,моля да не ме цитирате Hug
Cyberspace,много си красива и много ти отива бретон.А котката е прекрасна  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 21:12 от Пацолина

# 607
Чудесна коса!

# 608
Как я докара толкова дълга и хубава тази коса? Страхотна е  Cry

# 609
  • В полите на Пирин планина
Пацолина , красота.  Heart Eyes

Сайбър и ти си чудесна. С бретон си хубава, но аз те харесвам повече - без.  Peace

# 610
Пацолина,страшна коса!
Да ви питам,които са раждали-кога се появи и появи ли се косопада?
Аз още нямам и следа от него.И един косъм даже не ми е паднал.
Ако ме нападе обаче ще стане зле,както сега ми е изтънена,май ще се лиша от половината си коса и мн.ме е страх.Може би щото пия витамини и още не е започнал.

# 611
Не съм имала аз косопад. Чаках,чаках така и не се появи. Не съм полагала някакви специални грижи,нямах и време де. Laughing

# 612
Пацолина, разкошотия  Heart Eyes

# 613
Лелеее Пацолина невероятна коса. Heart Eyes Това какъв цвят се води?

# 614
Прекрасна ти е косата, Пацолина. Изглежда толкова богата и жива...
Мисче, може би не при всички следва косопад. При мен нямаше нещо повече от нормалното, но е факт, че косъмът ми е различен. Освен на хормоните го отдавам и на приема на хубавите витамини, които взимах, докато бях брименна. Дори се чудя с кого да направя консултация дали мога да ги взимам и сега. Ако знам, че косата ми ще стане като тогава, хич няма да се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт