Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 673
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Мохини, ще споделиш ли кои са витамините ?
Аз принципно нямам скрупули да пия витамини за бременни докато съм небременна  Laughing
Прегнакеъра и Пренатала ги пиех и без да съм бременна.

# 616
Скрит текст:
Ортомол натал. Изписаха ми ги след проблем с плацентарните молекули. Арабаджикова твърди, че заради тях стигнах до 34 г.с, че бях много рискова. Въпреки недоносено, детето се роди с прилични килограми.
Качих 22 кг. и не знам дали витамините нямат принос за това. Изпитвам ужас при мисълта да заприличам отново на голяма снежна топка.

# 617
Мохини, според хубавата коса си е била от бременността. Аз винаги съм имала проблеми с котата, но тогава беше страхотна, за жалост за кратко  Cry Тази серия, която са ти препоръчали според мен не се бори с косопада,  а придава плътност и обем, толкова пари за нищо  newsm78

Сайбърче, изпуснах те, жалко  Sad
Пацолина- прекрасна здрава коса  Crazy

Аз пак да питам един лаишки въпрос- кога нанасяте термозащита на косата- преди сушене със сешоар ОК, а като ползвате преса- непосредствено преди изправянето ли? Защитата е на Лореал, спрей е, следователно малко намокря косата  newsm78 А митик ойла и той кога  Crazy

Луда работа, очаквам стъпка 1, 2 и т.н.  Wink

# 618
Благодаря  Hug
Скрит текст:
Определено се качва от комбинираните витамини, особено от такива, съдържащи Омега, като Прегнакеър. Тях ги пиех преди първия трансфер и по време на неуспешната ми бременност. Бях станала като плондер, но косата ми порасна невероятно много от тях и беше разкошна. След това преди втория трансфер започнах Пренатал като по-пречистени. От тях не напълнях, но и го няма този чудотворен ефект в/у косата както при Прегнакеър.  
Рая, термозащитата непосредствено преди толинния уред, т.е. преса или сешоар. Дори да е спрей и леко да намокря косата, пресата я изсушава, не е проблем.
Митик ойл накрая, след пресата, за финал.

# 619
Мохини,
Скрит текст:
аз също качих над 20 кг и е вероятно и витамините да са оказали влиянието си, но аз си хапвах добре, така че по-скоро си е от това.
Сега пия и за кърмене витамини и направо ме е страх да ги спра. Косата растеше като подивяла от тях.

# 620
  • Cyberspace
За витаминитр за бременни - аз качих много от тях, изпитвах адски глад когато ги пиех. Пих Prenatal и Pregnacare  Whistling
Мисля дали да не си поръчам и аз шампоан и балсам Абсолют  newsm78

# 621
Благодаря, момичета! Фризьорката ми каза,че никога досега не ми е била толкова хубава косата.Проф козметика със сигурност оказва чудесно влияние.И преди не съм я третирала,но не използвах съсредоточено хубава козметика,а си правих мои си експерименти Grinning Откакто ползвам всичко както трябва по стъпки и редувам протеин с хидратация има коренна промяна.Благодарение на съфорумки (и особено на една най-прекрасна си взех правилните неща и нямах много несполучливи покупки Hug

# 622
Пацолина,можеш ли да опишеш какво и как редуваш и ползваш?

# 623
  • Варна
Аз имах зверски косопад след второто раждане. Казват, че е по-обилен и неприятен, когато бебето е момче, заради нещо-си-там-от-майчините-и-другите хормони, но аз не мога да преценя кое от всичките твърдения покрай бременности, бебета и коси, са истина и кои са старогръцки легенди и митове. Но така или иначе, положението беше трагично. Едва сега косата ми започна да се възстановява в предишния си вид (детето стана на две). Никакви шампоани, мазила не помагаха, просто период, който изтърпях и сериозно скъсих косата.
Утре съм на фризьор аз и вече нямам търпение.

# 624
  • В полите на Пирин планина
Аз след първото раждане имах силен косопад и косата ми заприлича на проскубана метла. Принципно е силно чуплива / къдрава /, но се изправи и застърча на всички посоки. След второто раждане почти нямах косопад. И двете ми деца са момчета.  Peace

# 625
Пацолина,можеш ли да опишеш какво и как редуваш и ползваш?
В момента имам като налично:хидратиращия ш+б на Алтерна, repair x ш+б+м на Алтерна, repair ш на Марокан+хидр балсам,ш+б на Ливинг прууф фул,Наши Фито ш+б+ампули,оригиналната маска на Макадамия и ш на ФК за чувствителен скалп,както и пак на ФК ш за мазни корени и сухи краища,но на него не му е дошъл реда още  Grinning Може и да забравям нещо. Мия косата през ден,само веднъж сапунисвам.Последно време Вариант 1 ми е ш на ФК за чувствителен скалп+маската на Макадамия ( с нея стоя около 15мин)+Л2+серума на Маракеш+Термо (Лисап или бамбуковото на Алтерна),суша косата и накрая си слагам от млякото с 12ефекта на МШ.
Вариант 2: repair на Марокан+хидр им балсам+Л2+хидр им крем.
На всеки 3сед или месец мия с Наши Фито и си слагам половинка от ампулите им (старата версия)
Веднъж в месеца мия с ДПШ на Лейбъл м.Два пъти в месеца си слагам от нощната шапка на ЛП,обикновено толкова и се мия с фул серията
2 пъти в седмицата мажа скалпа със сок от алоеи стоя с него около 24ч,а веднъж в сед мажа и дължините като на тях освен от алоето слагам и кокосово масло,масло от жожоба и бадемово масло.
Общо взето е това,Алтерните ги ползвам веднъж в месеца г/д,ако използвам протеинова серия слагам финиш елексира на Алтерна.Суша си косата със сешоар или с ел.четка на Ровента,когато е около 80%суха,само ако бързам суша чисто мокра коса.За косата си разбрах,че най-добрата комбинация е протеинов ш+хидр маска/балсам или балансирани продукти.
Съжалявам за дългия пост,но нямаше как по-кратко да го обясня.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 16:27 от Пацолина

# 626
Пацолина, шкафът ти в банята сигурно прилича на щанд на златна рибка.  Joy

# 627
Мохини,даже видях,че съм забравила някои неща,но тях не ги ползвам често.Не обичам да ползвам само едни и същи неща,омръзва ми,а и косата ми не се чувства много ок с един шампоан примерно.И при все това,че ползвам проф козметика от ноември миналата година Grinning.Обичам да имам много неща,сърце пусто не трае Joy hahaha

# 628
Благодаря ти Пацолина.Беше много изчерпателна.А колко пъти се миеш с хидр.и колко с протеинови?.Може ли примерно два пъти протеин и двя пъти хидр.?И така редуваш?И задължително първо е протеин нали?

# 629
Нямам строга закономерност.Когато започна да усещам косата си една такава вяла и разхвърчана,мия с протеинова серия.Но най най-често мия с протеинов шампоан и хидратиращ балсам или маска  Hug Още не съм успяла на 100% да усещам нуждите на косата,но малко по малко се случват нещата.Пробвам разни неща и преценявам кое ми е ок.Вече избягвам да купувам неща на сляпо,гледам първо да ги пробвам нещата от мостри,пробички,отливки.С Мароканойл примерно стрелях на сляпо,но пък се оказаха моя голяма любов  Heart Eyes Също така според мен на продуктите трябва да им се дават шансове в различни комбинации bouquet
П.С От Арлен примерно са много отзивчиви и винаги когато съм искала мостри от даден продукт са ми изпращали.

Общи условия

Активация на акаунт