Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 607
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Момичета, какво ще кажете за безамонячната на Syoss? Естествения ми цвят е кафяв, искам пак да е долу горе същия цвят и се чудя кой цвят да избера. Имам десетина бели косми може би, но ме дразнят много като лъснат. Мислех си и за безамонячната на Палете ама не знам

# 631
Пацолина, успях да видя косата ти. Страхотна е! Heart Eyes Crazy  Имам да полагам още грижи, докато те настигна.  bowuu

# 632
  • Cyberspace
Пацолина, косата ти ми е от любимите, които виждам тук, много ми харесва!  Цветът също! bouquet

# 633
Пацолина разкошна коса  Heart Eyes .
Това термо ли харесваш на алтерна
https://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-b … -spray-125ml.html ?Аз така и не се спогодих с него.Подарих го на майка ми Simple Smile

# 634
Чаровна,него ползвам,но невинаги ми харесва.Използвала съм го много малко пъти и затова не съм разучила,с кои продукти ми е добре и с кои не Mr. Green Използвам предимно това на Лисап,защото искам най-накрая да го свърша и да го метна в коша Joy В Алтерната май на моменти ми идва в много протеина,та ще го пробвам в различни комбинации,за да нацеля правилната.Довечера ще пробвам термото на секси хеар с помощта на любима съфорумка  Heart Eyes и ако ми хареса мисля да взема него Hug

# 635
  • Бургас/Пз
Уникална коса има Пацолина. Тя е пример, както и Чаровница, че прекрасна коса може да отгледа всеки, стига да нацели правилните продукти  Mr. Green

Аз също съм от тези, които редуват протеин и хидратация, а любимата ми комбинация е протеинов шампоан и хидратираща маска.
Мия косата два пъти седмично и в момента действам така:
1. Шампоан Рестор на Марокан - маска Хрома рич на Керастаз /понякога я замествам с какаовата на Жая/
2. Шампоан за обем на Марокан - балсам за обем на Марокан /понякога го замествам с маската на Био Органик с мед и авокадо/
3. Сините джойковци - шамбоан и балсам /ползвам ги за хидратация след къна/
4. Ливинг прууф - за обем - ШБ
5. Керастаз Архитект Ш комбинирам отново с маската Хрома рич.
6. Веднъж на 2 месеца мия с ДПШ.
7. Ампули в корените ползвам на Сери кафявите за косопад и на Алфапарф.
8. Винаги пръскам с Л2 .
9. Като финиши ползвам Олиото на Марокан, Серума за връхчета на Маракеш, Рестор крема на Ливинг прууф /не ми е любим идва ми много протеинов/
10. Винаги ползвам термозащита - двете на Секси хеърза преса и сешоар и Рестор спрея на Ливинг пруф, редувам ги според зависи. Рестор спрея обаче ми е много протеинов и затова обикновено го пръскам на суха коса, ако ми се наложи преса или маша.
11. Много харесвам спрея за блясък на Кюн.

Друга грижа, която ползвам е Терапията на Наши /старата/ и старите ампули. От новата лифтинг терапия не съм доволна, силна е за моята коса.

От Бюджетните продукти много харесвам - Оксиджън серията на Дав , както и хайверената на Клаудиа Шифър.
Набелязала съм нови продукти, особено последните , които показа Чаровница, но ще почакат докато видя празни поне две опаковки от наличностите в къщи.

# 636
Полагам супер усилия и за моя бретон. Отвратително е. Все ден се омазнява от козметиката, която ползвам за лицето- крем, коректор, фд, а вечер крем и масло за веждите. Всеки ден го пера и суша с четка. Оплаках се.
Сайбер, екстра си!

Какво масло за вежди ползваш?

# 637
  • някъде
Здравейте  Hug
Видях, че има няколко теми за коса/продукти/прически/грижа, но първо при вас попаднах. Понеже информацията е много и не мога да прочета всички теми, ще помоля ако някой има желание да ми помогне с избора на подходящ продукт Embarassed
Косата ми е малко под раменете, косъма е тънък, заради което я смятам за рядка, пада след къпане и ресане, в корените се омазнява на втория ден, а по дължина е суха. Не я боядисвам често, януари правих кичури, а снощи я боядисах и стана медна с по-руси кичури. Шампоанът, който ползвам в момента е на Schwarzkopf Gliss total repair и някаква маска на Билка, която слагам когато се сетя. С други думи- не полагам никакви грижи, защото не я харесвам- тънка, рядка и падаща  Crazy
Ако може препоръка за продукти, с които да спра косопада, да удебеля косъма и да е по-жизнена. Blush
 bouquet

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 23:55 от Д и д и

# 638
  • Варна
Върнах се аз. Голямо чудене беше какво да я правя този месец и в крайна сметка реших да не я скъсявам, за да мога в края на май да я изсветля и тогава да го свършим това.
Днес сложихме една боя на Lisap Milano, нюанс Indian Tea. Доволна съм от резултата - кичурите от предишния месец хем са покрити, хем проблясват и отразяват светлината много интересно в различни тонове. Не знам колко си личи от снимката, май не особено.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 14:22 от Тайга

# 639
Тайга, чуден цвят  Simple Smile Каква е тази боя?Дали ще стане на моята коса, без обезцветяване? Откъде я купуваш? Или само по салоните я има?

# 640
  • Варна
Предполагам, че само в салони, не знам наистина. Имат ФБ страница, ако искаш ги попитай къде и как разпространяват - https://www.facebook.com/lisap.bulgaria/?fref=ts

# 641
ДиДи за косопада аз препоръчвам дюкре шампоан.Помага много наистина.Като в съчетание с витамини ще има най голям ефект според мен.Само от шампоана няма как да се очакват чудеса. Peace.
За сухите дължини някоя хубава подхранваща маска.До колко парички си склонна да отделиш за маска за коса за да те насочим?
Тайга чудесна коса  bouquet.Цвята ти ми харесва много.Какъв цвят искаш да постигнеш и към какъв цвят се стремиш?
Пацолина може и да не ти допадне при постоянно използване термото на алтерна.Както стана при мен.Иначе за косата си знаеш както написах пак ще го напиша страхотна е  Heart Eyes.
Ани  Hug

# 642
Тайга, много ми харесва цветът, изглежда ми много топъл и приятен. Crazy

# 643
Тайга, благодаря ти, ще попитам.
Аз да дам отчет след два пъти използване на Лореалската серия, особено днес косата е супер. Направо стана една лъскава, бляскава, жива, мека и плътна.
Може би тоя път оцелих комбинацията.
1.Ш-н Биотрейд, лечебен
2.Маска Абсолют
3.Балсам Абсолют
4.Л2
5.Митик
Мислех, че много ще дойде, ама не, явно е добро като комбинация.Много доволна Crazy Party

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 21:18 от Каролин Бингли

# 644
Пацолина, взех си термото на sexy hair и много ми хареса. Косата стана мека, с блясък. Но не е фиксиращ, както пише на опаковката. Дано и на теб да ти допадне

Общи условия

Активация на акаунт