Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 602
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Чаровна,благодаря Heart Eyes А термото аз смятам или да ги редувам с нещо друго,или да го пусна в размените.Ще видим кое от двете ще е Simple Smile
She,кое Термо точно взе?
Ани   Heart Eyes
Тайга,много ми хареса цвета ти bouquet

# 646
  • някъде
Чаровна, шампоан Дюкре само онлайн или има и по магазини/аптеки? Маска да кажем около 10-20 лева.
Л2 какво означава?

# 647
Взех този за преса, 450° Protect. Въпреки, че го използвам за сешоар.

# 648
Чаровна, шампоан Дюкре само онлайн или има и по магазини/аптеки? Маска да кажем около 10-20 лева.
Л2 какво означава?

Не, съм Чарвоницата, ама да ти отговоря. Има го в аптечната мрежа, по големите аптеки, в големите градове със сигурност.
Струва около 23 лева, според зависи, често го намалят и правят промоции. Купувам доста често, но този за чувствителен скалп.
Л2 е на Лакме е двуфазен балсам без отмиване, протеинов, ето този
https://www.zlatnaribka.com/dvufazen-balsam-bez-izplakvane-lakme-l2-300-ml

Нещо не бях очарована от него самостоятелно използван, обаче сега като го съчетах с горепосочените неща и много ми хареса цялостния ефект.

Хубави маски за тези парички, мога да ти препоръчам ето тези:

free photo hosting

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 09:34 от Каролин Бингли

# 649
Л2 какво означава?
Маската на Жая е много хубава и струва 5-6лв http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&product_id=118

# 650
  • някъде
Благодаря, момичета  Hug
Ще потърся в аптеките/ или в ДМ шампоана и маските, или ще поръчам от нета.
Маската на Elseve total repair я ползвах преди 2-3 години.
Комбинацията:
Шампоан Дюкре против косопад
Балсам и маска Лореал абсолют/или маска Ziaja ако открия
Двуфазен балсам без изпл.Л2
Добре ли звучи? Да правя ли домашни маски с нещо- кокосово масло или нещо друго? Да си купя ли тривитамол?
 bouquet

# 651
Зависи много от косата,Диди.Трябва да пробваш за да разбереш.Жая я има в ДМ със сигурност.А Дюкре не.Медицински ш-ни само в аптеките се предлагат.Тривит.не на всеки понася.Аз ползвам кокосово,икаров стимуланта и свинска мас.

# 652
  • Пловдив
Диди, можеш да си правиш много преуош. Аз лично зимата правих 3-месечен курс с Тривитаминол - първоначално всяка седмица, след това веднъж на две седмици. Сега правя пауза, за да не се пренасити косата с него. За сметка на това веднъж на две седмици слагам кокосово масло по дължините и краищата. Редувам го с маска, в която слагам рициново , бедемово масло и жълтък. Имам ли време - омазвам се Laughing

Маската на Жая я има в Лили, в ДМ не я предлагат. Но поне аз не останах очарована. Като балсам ми е.

Каролин, на едно ползване ли сложи и маска, и балсам Абсолют. Аз знам,че се слага или едното, или другото. Просто няма смисъл и от двете newsm78

# 653
  • някъде
Нямаме Лили, само ДМ Simple Smile
И аз се мацах няколко пъти с кокосово масло, но го втривах в корените  newsm78 /явно не е правилно/и седях с него няколко часа.
Тривитаминола как го ползвате- чист или в комбинация с друго?
От два дни ме сърби скалпа (най-вече зад тила) и усещам пъпки- дали пък заради боядисването онзи ден Thinking
Трябва ли и маска и балсам или мога да започна само с едно от тях?
Станаха много въпросите Blush
 Hug

# 654
Значи моя е грешката, в Лили е😊
Дар на едно миене.Аз пък напротив знам,че балсама се слага след маската(за да запечата действието й).Маската и балсама си имат самостоятелно съвсем различно действие,четох в един сайт от спеьиалисти беше препоръчано да си се ползват заедно.И аз си мислех,че или едното или другото,но не е така.И в салон като ме правят слагат винаги и двете.То нали затова са една серия.За да се ползват заедно.Балсама запечатва маската,създавайки филм около нея и така се запазва действието й.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 12:11 от Каролин Бингли

# 655
  • Пловдив
Тогава пробвай и в ДМ, може и там да са ги пуснали.

Аз кокосовото не го слагам в корените, защото ме е страх, че ще омазни. Но пък в нета виждам рецепти и с втриване, така че защо пък не Simple Smile
Тривитаминола аз го ползвам заедно с жълтък, кисело мляко, мед, бадемово масло.Понякога слагам и допълнения: водка, рициново масло, масло от грозови семки. В зависимост какво имам налично при мен.

На някои маски пише да се ползват веднъж седмично. Аз затова и редувам с балсама.

Каролин, аз това за маската и балсама не го знаех. На мен в салона само маска са ми слагали. Ще се разровя и аз за повече информация. Пък да взема се образовам Grinning

# 656
за едновременното слагане на маска и б-м бях чела покрай Алтерна Тен, когато купувах серията
при цените на продуктите доста нагла ми се стори тази препоръка  Laughing
възможно е да е вярно или поне отчасти
когато косата ми е по-изтощена, след измиването със ш-н слагам първо протеинов б-м или маска, а след изплакване и хидратиращ б-м или маска - след това косата изглежда много добре

# 657
Диди,шампоана на Дюкре можеш да го поръчаш онлайн също Peace В ремедиум сто про го има.
И аз ползвам или маска,или балсам..И двете нещо ми идват too much и без това с какво ли не се мажа Grinning В салон никога не са ми слагали и от двете newsm78

# 658
Ами честно казано не зная доколко има логика или не, при мен щом работи и ми се отразява добре, смятам вече така да правя. Балсама е за подхранавне и лесно разресване, за омекотяване, а маската за по-дълбоко подхранване и терапия,по-дълго действие, макар, че има и маски за по 3-5 минути,че и по-малко.
Реално и аз винаги съм си мислела, че няма нужда и от двете, но май не е съвсем така.
Каквото ви пасва и сте доволни-това. bubanka, по две маски-хидратираща и протеин на едно миене ли?
Интересно, не би ли утежнило, две маски и балсами,досега никога не съм се сещала и за този начин.

# 659
в редки случаи, когато съм я пресушила с боя /и нямам време за преуош/ или дпш - иначе наистина става твърде много
да, на едно миене, едно след друго

Общи условия

Активация на акаунт