Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 589
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
А принципно мога ли да си ползвам на всяко миене серията Абсолют Рипеър Лореал? Или е по-добре да редувам с нещо по-леко и хидратиращо, балансирано като действие?

# 661
Здравейте,мили момичета Hug Съжалявам,че пак ще ви занимавам с моите драми,но просто няма кой друг да попитам. Та към въпроса направо.Моля ви кажете ми с каква боя да го наситя,за да постигна горе долу това

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 23:51 от ARIA*

# 662
Aria това на долната снимка ми е цвета на омбрето в момента.Постигнаха го с обезцветяване.При твоята червенееща леко коса не виждам как ще стане толкова наситено само с боя.Според мен е невъзможна. Попитай и червенокоските все пак ,но си мисля че си трябва мърдане на цвета Simple Smile.
ДиДи дюкре в аптеките и онлайн може да го намериш.Не мисля ,че би била най добрата комбинация шампоан на дюкре с маска абсолют рипеър на лореал  Rolling Eyes .
И аз знам че балсама и маската са с различни действия.Първа се слага маската после балсама.Наскоро пък четох ,че това било трик на козметични те компании да печелят и реално балсама и маската са с едно и също действие и няма разлика.Вие мислите ли ,че е така ? newsm78 .
Питам защото много се чудя на маската на Чи. Впечатлена съм много от балсама им .Разкош за косата ми се оказа.

# 663
Никога, ама никога като съм била на фризьор не са ми слагали едновременно маска и балсам. Да не говоря, че почти не съм срещала балсами в салоните, които посещавам.
За мен това си е търговски трик.

# 664
А принципно мога ли да си ползвам на всяко миене серията Абсолют Рипеър Лореал? Или е по-добре да редувам с нещо по-леко и хидратиращо, балансирано като действие?
Не виждам проблем да я ползваш.

# 665
  • Варна

Тайга чудесна коса  bouquet.Цвята ти ми харесва много.Какъв цвят искаш да постигнеш и към какъв цвят се стремиш?

Като цяло аз нямам голям избор, защото косата ми е доста особена - вдигам корен бързо, а в дължините ми трудно се задържа светъл цвят. Явно пигментацията на самия косъм е такава, че при мен добре се проявяват тъмните нюанси, червеникавото, лилавото. Коренът винаги правим с четворка, веднъж пробвахме по-светло решение и не се получи както трябва, бързо се отми, избиха медни оттенъци.
Проблемът е, че всичко изброено (кестеняво, червено, лилаво) вече е правено на главата ми и вариантите реално са малко за разнообразие. Сега харесвам настоящия цвят, единствено ще опитаме да слезем още с една идея надолу, защото така или иначе предстои лято, не искам много тъмна коса в момента.

# 666
Тайга, ако тъврдо си го решила иди да ти го направят с обезцветяване и толкоз.
Не мисля и аз,че ще стане без. А ако пробваш с няколко боядисвания, само ще ти отнеме повече време, а и повече ще ти се изтощи косата.Така поне наведнъж ще го постигнеш.Попитай при червенокисите.
Там няма начин да няма някоя мацка с по-тъмна коса да е станала червена и ще ти кажат най-добре.
Аз ти показвам моя червеникав цвят,постигнат от много тъмно кестеняво.
Скрит текст:
И това не е кой знае колко светъл цвят, и пак стана с обезцветяване.А и е видно още на първата седмица след боядисването колко са ми сухи краищата, така,че прецени дали да си го причиниш. Mr. Green

Мохини, може и трик да е, наистина.
На мен пък сега ми стана интересно защо например, както казва Чаровна Дюкрето да не е добра комбинация с маската и балсама на Лореал?Реално шампоана ми стои на главата 2 минути, и се отмива. Rolling Eyes
Какво толкова действие и взаимодействие с другите продукти може да има?

# 667
Шампоанът на Дюкре не знам дали помага /според мен не  Cry/, ама за сметка на това е много гаден  Mr. Green Ужасна ми става косата от него, иначе си взех двоен на цената на малък, ама мразя да го ползвам  Confused С един Пантен например ми става много добре, но този...много ми я изсушава, че и цвета май смъква.

Довечера ще се боядисвам и аз, върху кичурите, бялото излезе....ох мъка, пак не знам какво искам  Confused

# 668
Косопадния шампоан на дюкре е доста изсушаващ.Вярно е ефикасен ,но лично за себе си не бих го съчетала с маска  абсолют.С  някоя напояваща маска бих го съчетала.Peace
Абсолют рипеър е протеинова ако не се лъжа.

# 669
Косопадния шампоан на дюкре е доста изсушаващ.Вярно е ефикасен ,но лично за себе си не бих го съчетала с маска  абсолют.С  някоя напояваща маска бих го съчетала.Peace
Абсолют рипеър е протеинова ако не се лъжа.

Точно така е.Този за проблемен скалп също е много изсушаващ, силен и измива много добре,определено сваля цвета. Затова се старая да нанасям само в корените, доколкото е възможно. Обаче е единствения, който ми оправя проблема и ми върши работа.
Вероятно защото прави косата твръда, й трябва хидратация после, а не протеин. Simple Smile

# 670
Наистина са ужасни шампоаните на Дюкре Sick Аз като се миех с този против пърхот в чудо се виждах,толкова суха никога не ми е била косата,а се опитвах само на скалпа да слагам Stop И според мен не е добра тази комбинация,след него ти трябва нещо много богато и по-скоро хидратиращо Peace
Иначе и според мен е търговски трик това за балсама и маската на едно миене.Според мен маската е просто с по-силна действие от балсама,но това си е лично мое мнение Sunglasses

# 671
На всяко миене ползвам или само балсам, или само маска, никога и двете. Знам, че Чаровницата си мие така косата и е доволна от този начин, но аз не съм пробвала, излишно хабене на продукт ми се вижда  Mr. Green

# 672
  • някъде
Объркахте ме  Crazy
А кой друг е хубав за косопад и заздравяване на косата?
Или пък с коя маска да комбинирам Дюкре-то?
 Hug

# 673
Объркахте ме  Crazy
А кой друг е хубав за косопад и заздравяване на косата?
Или пък с коя маска да комбинирам Дюкре-то?
 Hug

Приорин, Фитовал, Виши, можеш да пробваш, не знам дали са хубави, аз не съм ги пробвала.
Виши имам отново за чувствителен скалп, доста нежен и щадящ е, за разлика от Дюкрето.
Бях доволна от Здраве за косопад. Дюкрето може би с някоя силно хидратираща.
А може да попиташ и в темата за професионалната козметика. Simple Smile

# 674
Шампоанът и гелът на Давинес против косопад също са много хубави и ефикасни.
Много съм доволна и от ампулите за косопад на Алфапарф.

Общи условия

Активация на акаунт