Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 611
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Много си красива! Бретона ти отива Hug с какъв цвят се боядисваш? Чудя се дали и на мен ще ми отива newsm78

# 586
Ей Сайбърче много си хубава! Много  Blush

И изтънчения махагон не ме хвана,така че трайно се отказвам от опитите в домашни условия. Няма да стане червено без обезцветяване. Вече сериозно се замислям да сложа черно и да видя тая коса един цвят и да се приключва с драмите. Да заложа на хубава козметика, вместо да давам по не знам вече колко пари за боядисване. Толкова да не харесвам такава разлика в дължините и корените  ooooh!
Ще видя, ще го мисля тия дни.

# 587
Момичета, според вас има ли разлика в действието на термозащита, която е под формата на спрей и която е под формата на крем?
Може да ви се стори глупаво, но си мисля дали спреят не е прекалено лек, а кремът прекалено тежък? Ясно е, че има значение какво количество ще се сложи, но ми предстои поръчка и не знам на какво точно да се спра  newsm78

# 588
Сайбър   Heart Eyes красива си.С бретон , без бретон  Heart Eyes .Няма нещо което да не ти прилича.Знаеш че много те харесвам. bouquet

# 589
  • Бургас
Сайбър,хубава си и ти и котката ти. Simple Smile

# 590
  • Варна
И като казах пробва VSD мислеше да си поръча от маската на Goldwell Color rich.Как ти се отразява?

Не съм я поръчала, покрай спрея за изправяне на Лирен си взех и маската им, макар че нямах намерение, но много ми хареса ароматът  Blush Тази на Goldwell ще ми е следващата и тогава ще споделя отзиви.

Сайбър, много си хубава  bouquet Много харесвам бретон в комбинация с права коса

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 20:53 от VSD

# 591
Сайбър ,наистина си чудна Blush,и аз се интересувам с каква боя си 😊.
mother of princess недей да слагаш черно според мен,по добре някакво кафяво с червен оттенък. Иначе и аз не бих харесала подобна разлика.

Да използвам да питами, ползвали ли сте боя СенсиДо?Гледам че има хубави кафяви цветове,и се колебая между 5 или 6 с някакъв оттенък.Имам месец да реша,понеже съм си дала почивка,и мисля някакви витамини да почна да пия освен маските.

# 592
  • Бургас
Аз само на права коса харесвам бретон. Heart Eyes

# 593
Джесика щях да се задуша с тази боя.Изключително неприятен аромат.Сълзи ми тръгнаха веднага я изхвърлих и се отказах да боядисам докрай косата с нея.До колкото знам е и много агресивна.
Аз се чудя да направя ли един Бретон. Не прав и къс ,а като на PolinaSofia.Много ме кефи тази мацка.

# 594
Полагам супер усилия и за моя бретон. Отвратително е. Все ден се омазнява от козметиката, която ползвам за лицето- крем, коректор, фд, а вечер крем и масло за веждите. Всеки ден го пера и суша с четка. Оплаках се.
Сайбер, екстра си!

# 595
Аз харесвам бретоните,но си правя есенно-зимно време. Поддръжката не ми е тежала нито с прав нито със страничен.
ЧаровнА, мерси за мнението за боята,значи ще се оглеждам за безамонячна по първоначален план.

# 596
  • Cyberspace
ОоооОоооОоо, благодаря виии  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Котката...
Скрит текст:
...се казва... Маша  Joy
Детето я кръсти така. Не можеше да ѝ каже маЦо и ѝ казваше МаШо и си остана Маша. Главно заради него я взехме и вкъщи е луд-ни-ца - котка на 4мес. и дете на 3г. и 3м. - Том и Джери пасти да ядат, цял ден гонене и смях Mr. Green Но пък са големи другарчета, де. Доста време беше луд на тема котки, много гальовен и любвеобилен с животните, а и ние искахме да вземем така или иначе и май уцелихме момента. Той си е дете с разни проблеми и приятелчето му доста добре му се отрази. Сега има нова страст -
кокошки и кози. Ама не мисля да влачим още компания у нас  Joy

Сега за бретона... Наистина много бързо се омазнява. Всеки ден го мия и до следобяд вече е клечкосан. В корените е добрe, но краищата...  Sick Много пъти съм имала бретон и никога не се е омазнявал толкова, миех си през ден косата и си беше добре. Днес отидох без ФДТ на работа, защото си мислих и аз че е от грима, ама същата работа си е-  като вчерашния  Laughing Явно кожата ми е започнала много да се омазнява. Ще си взема и на работа нещо да си чистя лицето, няма да е  Laughing
А, боята - последното, което плесках беше syoss - чили шоколад ли... Нещо такова. Хубава е много боята, цвета супер много ми хареса, но на мен нищо не ми се задържа на косата и по изрусените останки по краищата е отврат...

# 597
Поли откога е с бретон?Какъв й е, страничен, асиметричен?Гледах, че много беше отрязала косата наскоро, на пластове. Нещо съм я изпуснала.
Иначе аз винаги си правя страничен през есента-зимата, даже и по принцип съм си с такъв, но..като бременеех, а и сега изобщо не ми е удобно, и само вдигам нагоре с фиба или ластик и това е.
Много ми е порастнал бретона, нямам вече такъв. Поддържането е занимавка, бързо расте и ми пречи. Скоро няма да си направя пак.Изцяло прав не ми отива особено.

# 598
Ми той е на нивото на брадичката и .Може да погледнеш снимки във страницата и във фейсбук.И прическата и много ми харесва.На пластове ли е ?Страхотна и е косата.Много ме радва прическата и .

# 599
Ми той е на нивото на брадичката и .Може да погледнеш снимки във страницата и във фейсбук.И прическата и много ми харесва.На пластове ли е ?Страхотна и е косата.Много ме радва прическата и .

Скрит текст:
]

Мисля, че последно това е прическата й. Иначе, тя беше с много по-дълга коса.Ако това е бретона, не е на етажи, а е само леко филиран, страничен бретон,както ми изглежда. Просто от снимката така ми се стори, защото дължината с косата не е еднаква, дълъг си е бретона, просто е етажиран леко.На мен ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт