Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 325
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Алечка, аз точно тъмната череша съм ползвала Mr. Green Получи се доста тъмно лилав цвят, а на слънце червенееше - вследствие от предната боя, която беше нещо като махагон Laughing

# 91
Момчета,а колко пъти трябва да мажа с Деколора? И кога мога да се боядисам? Имам бели коси,които неискам да се виждат  Grinning
Различно е, зависи с колко намазвания ще си удовлетворена от резултата и колко тона от боята ти искаш да смъкнеш.
Аз се боядисвах веднага след деколора или на следващия ден.
[/quote]
Ами аз неискам да ставам руса,просто да не е черна. Естественият ми цвят е много тъмен. Дали ще стане от един път?

# 92
Между другото,като се спомена къдрене, това е едно от нещата, които никога не съм причинявала на косата си. И не вярвам да го направя. Използвала съм преса, маша, ролки, плитки. Но къдрин не бих сложила. Струва ми се в пъти по-вредно от боядисване и обезцветяване.

# 93
Алечка, аз точно тъмната череша съм ползвала Mr. Green Получи се доста тъмно лилав цвят, а на слънце червенееше - вследствие от предната боя, която беше нещо като махагон Laughing
Недей, че точно за това мечтая в момента и ми е къс фитила  Mr. Green

# 94
Недей, че точно за това мечтая в момента и ми е къс фитила  Mr. Green
Алечка да те попитам лилавото оцветява ли ти дрехите.Днес видях ,че  след следобедния сън като съм се изпотила и ми се е оцветил потника Shocked .

# 95
Момчета,а колко пъти трябва да мажа с Деколора? И кога мога да се боядисам? Имам бели коси,които неискам да се виждат  Grinning
Различно е, зависи с колко намазвания ще си удовлетворена от резултата и колко тона от боята ти искаш да смъкнеш.
Ами аз неискам да ставам руса,просто да не е черна. Естественият ми цвят е много тъмен. Дали ще стане от един път?
[/quote]

Колко ти е дълга. Аз с една опаковка се мазах три пъти един след друг. Те са три шишенца, третото е за накрая. Първо смесвш първите две, но по толкова колкото ще ползваш защото не може да стои извън шишенцата. Тоест аз смених 1/3 от едното и 1/3 от другото. Мажеш на измита коса. Стоиш 20минути. Измиваш и повтаряш всичко.

# 96
Недей, че точно за това мечтая в момента и ми е къс фитила  Mr. Green
Алечка да те попитам лилавото оцветява ли ти дрехите.Днес видях ,че  след следобедния сън като съм се изпотила и ми се е оцветил потника Shocked .
Не, само кърпите като си мия косата. Това боята, оня оцветител цапаше всичко. Теб с какво те боядисваха?

# 97
Ааа и не мога да редактирам, но след Деколора може веднага да се боядисва човек  Simple Smile

# 98
С боя за коса .Боята е на селектив и някакъв коректор добавен. Rolling Eyes .А скоро няма да ставам .В смисъл налага ми се да лежа повече Sad А като съм легнала заспивам и ако така ми се ципата белите потници и пижами ще откача.

# 99
VSD,аз имам подобен проблем-стават ми къдрици,но не държат грам.Фризьорката и мои приятелки ми казват,че става така, защото косата ми е небоядисана, нетретирана,много мека и жива.Следя за решение с интерес Peace

# 100
VSD,аз имам подобен проблем-стават ми къдрици,но не държат грам.Фризьорката и мои приятелки ми казват,че става така, защото косата ми е небоядисана, нетретирана,много мека и жива.Следя за решение с интерес Peace
Все едно описваш моята коса... Преди мислих, че е заради машата ми, но след като я смених, разбрах че косата ми не държи изобщо.  Crossing Arms  И моята е небоядисвана, та... и аз ще съм благодарна, ако някои даде съвет  Peace

# 101

Колко ти е дълга. Аз с една опаковка се мазах три пъти един след друг. Те са три шишенца, третото е за накрая. Първо смесвш първите две, но по толкова колкото ще ползваш защото не може да стои извън шишенцата. Тоест аз смених 1/3 от едното и 1/3 от другото. Мажеш на измита коса. Стоиш 20минути. Измиваш и повтаряш всичко.
[/quote]
Не ми е дълга. Лонг боб е. Четох,че е щадящо. Наистина ли не съсипва косата. Много се притеснявам от това. Преди години съм обезцветявана веднъж,плаках след това и се боядисах пак черна на другия ден.   Confused

# 102
Чаровна, да минава бързо това, което те е "хванало" за леглото.  Hug

Моята коса пък не хваща маша когато е супер изтощена и суха.

# 103
Чаровнице, аз също ти пожелавам бързо възстановяване, каквото и да ти се е случило, дано да минава по-бързо  Hug

# 104
Имах такова по време на бременността с малката а сега пак се появи само ,че този път се възпали и се налага да ограничава движенията .Надявам се утре вече да не ме карат да лежа толкова .
Благодаря ви момичета  Hug

Аз да ви кажа реших ,че ще се боядисам кестеняво  Joy .Цвят 5/00 на лакме колаж .Ще си поставя така три месеца ,но усещам ,че ще ми омръзне. Дано  устискам три месеца де ,че още утре бих се боядисала Joy

Общи условия

Активация на акаунт