Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 488
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
О, задължително с хубава боя, то иначе язък за упражненията  Laughing
И аз така мисля.За съжаление повечето дрогерийните марки не дават добри резултати в тези цветове.Всъщност има добри от тях но пък техните номера не се предлагат в България Sad

# 136
Тайга, разкошно  Hug Не мога да ти се нагледам!!

Ариа, точно като при мен. Язък ми за упражненията  Joy

# 137
Тайга, разкошно  Hug Не мога да ти се нагледам!!

Ариа, точно като при мен. Язък ми за упражненията  Joy
Видях ти снимките по напред в темата,твоята коса каква е била приди Деколора? Иначе моята не изсветля като твоята, моя косъм изветлява към червено и след Деколора много хубав цвят беше ooooh! защо ми трябваше да се мажа и с боята. Въпреки,че утре на слънце сигурно ще се изненадам от цвета.

# 138
Язък ми за упражненията  Joy
Ама твоите упражнения не са с виолетова цел, така че е малко по-различен язъка Laughing Hug

# 139
Почти винаги след Деколора, като се боядисаш си става тъмно. Каквато и боя да сложиш.
Ариа, опитай тези дни домашна маска и сложи  стрити хапчета вит.С 25-30 таблетки, стой поне 2 часа и може да падне тъмното.

# 140
Язък ми за упражненията  Joy
Ама твоите упражнения не са с виолетова цел, така че е малко по-различен язъка Laughing Hug

Язъка си е язък като не води до желания резултат  Joy

Ариа, много, много тъмно кафява. Според околните Черна.

# 141
А какъв цвят искаш да постигнеш? На мен ми се виждаше постижимо това,което си бях наумила и можеше да стане,но се подлъгах с боята. Да бях взела някой махагон ooooh! Но пък мъжа ми от вратата забеляза,че съм с червена коса,което означава,че си личи.

# 142
А какъв цвят искаш да постигнеш? На мен ми се виждаше постижимо това,което си бях наумила и можеше да стане,но се подлъгах с боята. Да бях взела някой махагон ooooh! Но пък мъжа ми от вратата забеляза,че съм с червена коса,което означава,че си личи.

До последно се двоумях между нещо светло кафяво (на което се спрях) и тъмно червено.

# 143

До последно се двоумях между нещо светло кафяво (на което се спрях) и тъмно червено.
Аз съм за червеникави или златни нюанси в косите  Joy .Не мога да повярвам ,че го казвам .Мислех си ,че ще съм фен на пепелното винаги.Златните и червените тонове стоят топло и естествено.Както и натурални те цветове с техните отенъци след време.
Мен ме е яд малко ,че фризьорката ми сложи 4 ка в корените  Shocked но се оказа ,че въпреки 6 ците които използвам нивото ми е 4 ка  Shocked.

# 144
Аз тази сутрин станах с мисълта,като почне да пада червеникавато,да сложа нещо шоколадово. Ама ще видим де,ако ставам всеки ден с различно менение до къде що го докара косицата ми Mr. Green Лятото си изпати,станах една сутрин и реших,че ще я режа. След дни вече от дълга до кръста коса имах лонг боб.  Mr. Green

# 145
Аз тази сутрин станах с мисълта,като почне да пада червеникавато,да сложа нещо шоколадово. Ама ще видим де,ако ставам всеки ден с различно менение до къде що го докара косицата ми Mr. Green Лятото си изпати,станах една сутрин и реших,че ще я режа. След дни вече от дълга до кръста коса имах лонг боб.  Mr. Green
Направила си рестартира и си я съживила. Не съжалявай за това.Сега на снимките ти дължината е чудесна  Hug .И понеже споменах фанола ето виолетовото им.
https://www.google.bg/search?q=fanola+oro+therapy+5.22&clien … rc=VidzZy5OAssIxM: ето го .
И резултат с тяхната лилава маска...Искам я  Joy
https://s24.postimg.org/61te8l83p/FB__IMG_1490338611951.jpg

# 146
Ти и ти  Laughing
Има ли нещо, дето да не го искаш ?  Laughing Hug Heart Eyes
Я се спирай вече, сега си екстра  Hug

# 147
Ти и ти  Laughing
Има ли нещо, дето да не го искаш ?  Laughing Hug Heart Eyes
Я се спирай вече, сега си екстра  Hug

няма нещо което да не искам.Лошото е ,че поискам ли го може да не е веднага но си го взимам  Laughing.

# 148
Чаровна и аз много я харесах тази коса!Направо съм влюбена  Heart Eyes Ще ме накарате да се боядисам значи Whistling

# 149
Направила си рестартира и си я съживила. Не съжалявай за това.Сега на снимките ти дължината е чудесна  Hug .И понеже споменах фанола ето виолетовото им.
https://www.google.bg/search?q=fanola+oro+therapy+5.22&clien … rc=VidzZy5OAssIxM: ето го .
И резултат с тяхната лилава маска...Искам я  Joy
https://s24.postimg.org/61te8l83p/FB__IMG_1490338611951.jpg
Да ти кажа,не беше за съживяване Laughing

Ето я,седмица преди да бъде отрязана. Не съжалявам изобщо,защото се харесвам и много отдавна ми се искаше нещо късо.
Цвета на тази боя е страхотен! Има ли ги някъде по магазините или само от  сайт мога да поръчам?

Общи условия

Активация на акаунт