Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 503
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
слагам стара хавлиена кърпа върху възглавницата

# 166
От колежки и приятелки знам (а после фризьор ми потвърди, че са прави) че слагат по капка - две черна боя за да махнат рижавите оттенъци. Опитай първо с 1/3 от сивата боя примерно. Нищо не губиш.

# 167
Момичета,идвам да ви кажа,че в понеделник пак се мазах с Деколор,за да уеднаквя цвета,просто не издържах да се гледам двуцветна. Как от това стана ето това не ме питайте.
Моля,не ме цитирайте,ще трия по късно bouquet

# 168
Демек няма промяна, не пробвай повече.

# 169
Може би не се вижда добре на втората снимка,но цвета на цялата коса вече е еднакъв. На дневна светлина се вижда ясно. Не е точно какъвто исках, но поне не е черно вече.

# 170
Ааа, наистина не го виждам аз, може би е от телефона.

# 171
Гледам и аз и май се вижда в средата черна коса, а на живо не е Laughing  Червеникавото се хваща много трудно. Жалко не може да се види добре. Интересен цвят се получи.

# 172
  • Sofia, Bulgaria
ARIA* при мен се вижда леко изравняване на цвета Peace на мен лично цвета, който си получила страшно много ми харесва  Heart Eyes
niama_me аз също от фризьори съм чувала, че с малко синьо-черна боя тушират червени/рижави отенъци. Според мен опитай с по-малко от половината боя, няма какво да губиш. Стана ми интересно каква е тази сива боя. Сиво графитено ли е?

# 173
ARIA*, наистина много хубав цвят си получила, стига експериментирай и остани така. Хем и косата ти да почине малко, подхранвай я повечко сега, за да не се изсуши.
Аз вчера най-накрая се подстригах. Фризьорката онемя като видя колко дълга ми е станала. Отрязахме 7-8 см и сега е като нова. Вчера ѝ мацнах и една маска с гел от алое вера, масла от камелия, розмарин и от баобаб в скалпа, а на дължините алое, синапено масло, масло от камелия и глицерин.
Разкошотия  Heart Eyes

# 174
Да,определено спирам за сега. Ще походя малко червенокоса,хората ме харесаха,а и аз се възприемам. Само,че незнам като се покаже корен как да боядисвам,за да е равен цвета newsm78. С черното нямах такива проблеми.

# 175
Жана,значи алоето може върху цялата коса да се маже (скалп+дължини),така ли?Какъв ефект има върху дължините?

# 176
Пацолина, всичко може  Grinning Hug
Омекотява и хидратира при мен, много ми харесва ефекта. А съчетано с глицерина е супер хидратиращо.

# 177
Пацолина, всичко може  Grinning Hug
Омекотява и хидратира при мен, много ми харесва ефекта. А съчетано с глицерина е супер хидратиращо.
Grinning  Тази седмица ще пробвам за първи път гел от алое на скалпа,затова те питах.Ще намажа и дължините в такъв случай Hug А при теб успокоява ли скалпа?

# 178
Аз нямам проблемен скалп, много рядко от Денсифик или Архитект да получа леееек дискомфорт, но все пак много ми допада ефекта на алоето, един такъв чист, "отпушен" някак си усещам скалпа.  Laughing
Пробвай с намазване на дължините, а следващият път без да ги мажеш и ще видиш разликата.
Аз вчера два часа стоях, с шапка за баня и кърпа. Не съм загрявала, че цветът и без това половината вече ми го няма  Laughing

# 179
Благодаря,Жана.Ще пробвам в петък и ще пиша как е  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт