Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 507
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Bulgaria
sladko и на мен много ми харесва цвета ти. За сухотата, пробвай натурални масла на влажна коса, но само по няколко капчици, наистина. Аз с арганово масло натурално си борех сухотата след като ме изсветляваха.
Ето това масло ползвах и не ми отежняваше косата, предвид, че моята е нормална към мазна, но краищата ми след изсветляването бяха станали ужасно сухи и чупливи.
http://www.zoya.bg/%D0%90%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0 … %D0%BC%D0%BB.2077

# 211
Само балсама съм използвала. Последно взех с Наши с кератин, но не е същото.

Кой точно е "Нектарът"?
И мога ли да използвам термозащита + серума на Маракеш например или нещо друго? Или само едно?

Благодаря и на теб  NoshtenYastreb.

# 212
 Ето Некатрът- http://www.kerastase-usa.com/nectar-thermique/NT00000.html
Сега преброих колко неща слагам на моята след миене - една термозащита, после втора, после нещо за обем, понякога, но все по-рядко нещо маслено в краищата и накрая лак.
Та пробвай да видиш как ще ти понесе, мисля, че не е проблем да изпозлваш и термозащита, и серума.

# 213
Само балсама съм използвала. Последно взех с Наши с кератин, но не е същото.

Кой точно е "Нектарът"?
И мога ли да използвам термозащита + серума на Маракеш например или нещо друго? Или само едно?

Благодаря и на теб  NoshtenYastreb.
Линкът,който ти пуснах е елексира.Една дозичка на мен ми стига за два пъти  Peace Аз термозащитата винаги я слагам последна непосредствено преди сешоара.Когато се изсуша вече,ако има някакъв фриз слагам малко от млякото на Милк шейк с 12 ефекта,но това много рядко се случва.Серума на Маракеш го слагам преди термото Peace

# 214
Благодаря ви bouquet

Ще взема на Наши елексира или балсама, и термозащитата на Керастаз за сега.
И колкото и да мразя да си мия косата  Embarassed и го правя веднъж седмично, ще я измия пак тези дни след вчера.

Последен въпрос  Simple Smile Преди или след ампулата на Наши слага ли се балсам или маска?

# 215
Аз винаги слагам. Така запечатвам ампулата и се обогатява ефекта от маската.
Аз си мисля - имаш ли някакви хидратиращи продукти ? Според мен малко хидратиране никак няма да ти дойде излишно.

# 216
Да разбирам, че след ампулата слагаш балсам например?

Хич не ги разбирам кои са хидратиращи  Embarassed
В момента имам шампоан и балсам Наши Кератин, балсам на Епруваж /така ли се пише/ и шампоан Dove oxygen. Също шампоан Mediceuticals, който е хидратиращ мисля, но е почти свършил т.е. нямам  Simple Smile

# 217
Според мен вземи елексира,мисля,че се продават и на единични бройки, така че можеш да пробваш.Това в случай,че трябва да избираш между балсама и елексира.Балдамът също е хубав,но елексирът е много по-концентриран и с по-голямо действие.
Аз не запечатвам нито с маска,нито с балсам,защото ми омръзва да стоя толкова време в банята Joy

# 218
Да разбирам, че след ампулата слагаш балсам например?

Точно така. Балсам или маска. Даже съм обърквала ампулата в малко маска и така съм нанасяла. Стоя както обикновено с маските - около 15-20 минути, та не губя никакво допълнително и излишно време  Wink
Като гледам нямаш хидратиращ продукт, мисля си дали с този протеин, с който миеш и сушиш постоянно /защото Цимента е протеинов финиш/ съвсем не дозисушаваш косъма.

# 219
За Цимента ми стана ясно, махам го.
Някой хидратиращ шампоан?

# 220
На Филип Кингсли от сериите Remoisturizing или Moisture Extreme, на Керастаз Бейн Сатин 2, на Джойко Мойсчър, на Матрикс Oil Wonders, хидратиращият на O'right Recoffee.

# 221
Както разбрахте бързам  Simple Smile и отскочих до Златна рибка.

Естествено когато търся нещо го няма  Twisted Evil
Нямаше на Наши нито ампулите, нито балсама. Не се знае кога ще има.
И купих термозащита на Керастаз Нектар и шампоан на Филип Кинглси /случайно преди да прочета поста на Жана/.
В случай, че няма Наши реших да взема маска Еликсир ултима, но консултантката ме убеди, че щом съм се обезцветявала по-добре ще бъде Kerastase Résistance Thérapiste Masque. .... и фалирах  Simple Smile

Благодаря на всички.

# 222
  • Пловдив
То Наши май не ги продават в Рибката Rolling Eyes Аз поне съм ги търсела в Арлен.

# 223
Оттам съм си купувала. Всичко друго на Наши имаше, освен това, което ми трябваше.

# 224
Провери в темата за размените, може да ги има.

Общи условия

Активация на акаунт