Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 587
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Какъв продукт ползвате преди преса?

# 676
Ариа, аз пак да кажа - от това
Скрит текст:

през
Скрит текст:
до
Скрит текст:

на слънце

на светло
само с боя, за около 6м, боядисване всеки месец. Средната снимка е след третото боядисване, последната една педя е по-тъмна, но там беше наслоено черно. Само него не можах да разбера дали ще го бутна, отрязах го преди да разбера Simple Smile. Мисля, че всяка боя би ти свършила работа, стига да е с окислител поне 6вол., и да боядисваш първо краищата, а после корените, за да не се получи сериозна разлика. Може да пробваш и с професионална с окислител 9вол., мен ме бе'е страх да не стана на петна, че се боядисвам все сама по никое време. И спазвай точно времето, при по-светлите нюанси е много гадно - ако стоиш по-вече става по-тъмна, по-малко - неравномерна.
Лично харесвам червените на Лакме, Вела, Лонда, Лореал, но за лилавото не знам - не би ми отивало и не съм пробвала.

# 677
GatoNegro, имаш супер цвят, най-вече на втората снимка Heart Eyes Твоя цвят не е толкова тъмен, според мен и затова се е получило.  Simple Smile
Аз ако става дума съм постигала русо с боя, от почти черна коса, за година и половина, само с постепенно боядисване на три седмици в салон и в къщи. Да не казвам какви поражения имаше това за косата, една година ми трябваше още за да се оправи.
Толкова да харесвам рижави-медно-руси нюанси, а толкова да са трудни за постигане и поддържане #Cussing out

# 678
Каролин, мерси Simple Smile. Това червено е цветът, който ми отива най-много, но понеже се боядисвам редовно от сто години, лееееко ми е писнал. Но ми е "безопасният" цвят - както и да се омажа, знам къде да се върна, за да е ок положението.
Естественият ми цвят е средно към тъмно кестеняво -или поне така мисля, не го помня - на три пръста корени, вече се вижда един свеж зеленикав отенък, и небоядисана не съм била от седми клас. По същата причина и руса или пепелна не мога да бъда - приличам на блатната фея; рижавото е най-светлото, което мога да си позволя, та си му се радвам, макар че е капризен, кекав цвят и иска яко поддръжка и той, и на косата. В тоя ред на мисли, търся читава маска или балсам за поддържане на цвета, че ми се иска вече да не боядисвам краищата всеки път. На Лакме ми пресушават и заплитат, взела съм една Леганца от сума време и не смея да я наплескам, да не потъмни. Ако някой е пробвал, медните цветове отговарят ли си? Или нещо друго да ми препоръчате?
.

# 679
Добре де, защо навсякъде настояват да ми кълцат косата? Откога "на пластове" значи всеки два съседни кичура да са с три пръста разлика? Лятото ходих в салон Престиж и там ми орязаха косата така. Обаче реших, че те са почти квартални, толкова си могат хората, карай, коригираха я, поизрасна...
В неделя, бидейки пълен идиот, си оплетох ужасно четката в косата и просто се наложи да отрежа един кичур отпред.  За да оправя пораженията си записах час във Fil's Point, който и преди ми бяха препоръчвали силно.
Първия път не бях впечатлена, но не бях и разочарована (освен от обяснението кооооолко ми било зле с дълга коса) - викам си, тогава ми трябваше само едно подрязване, няма какво толкова да се впечатля, при това бедствие ще си проличи разликата между истинския професионалист и кварталния фризьор, нали. Е, окълцаха я, за да имала обем косата, но вместо това изглежда още по-тънка и проскубана. И да речем, че отпред беше сложно поради моя идиотизъм, но отвсякъде е така. И не мисля, че е некадърност, просто е някаква  тенденция. И да, аз им дадох пълна свобода, но не предполагах, че нарочно ще постигнат този ефект:/
С тази прическа изглеждам по-сдухана от обикновено, а това е доста... Sad

# 680
Благодаря на всички. bouquet
Gato negro и на теб най-вече Hug Вдъхна ми надежда,че е възможно. Ще опитам да постигна по светъл цвят вкъщи,в никакъв случай не искам обезцветяване. Косата ми е тънка и изобщо не е препоръчително.

# 681
Coraline,не ми говори за пластове!😃 на същия хал съм

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 20:06 от Каролин Бингли

# 682
Gato negro цвета ти е чудесен в момента.Не съм сигурна обаче ,че всяка коса ще понесе боядисване всеки месец  Shocked Peace .Прекалено често ми се струва.Само корени ако се боядисват о.к , но цялата коса  Rolling Eyes за в бъдеще няма ли последствия.Намерила съм и съм свалила страхотни прически да ви покажа.Цветни,летни ,свежи и интересни за смелите в темата и за Жана съм намерила красотички.Днес като се приберем на Плевен ще седна да ги кача на компютъра и ще показвам после.Имам си и нови шампоани от Аптеката си взех.ММ ще ме изгони вече.В нас е като магазин. Joy.
Взех си два шампоана на виши.Кога ще ги пробвам.... #Crazy
Coraline за етажите много ги харесвам ,но да са плавно и леко преляти. Не винаги най доброто студио означава ,че прическата ще е уау.Ходя при квартал на на фризьорка и ми прави страхотна прическа  Heart Eyes.При кварталната ми е омбрето.И преди време бях омбре за съжаление най-добрия колорит в града не го направи хубаво.Докато този път омбрето е чудесно.

# 683
  • Gotham City
В края на темата нахлувам да попитам, как се постига този цвят?
Скрит текст:

Половината ми коса ми е израстнала в естествения ми цвят, близък до този, а надолу е малко по-тъмно, но не е боядисвана от септември.

# 684
Аз съм точно така в момента  Laughing
Не знам как, случайно, но много ми хареса цвета. Боята е световнонеизвестна за мен, рискувах с 8.1. Страхотна е в  момента, кичурите са леко по- светли, супер, ама до кога....ще видим.

The Origin Color е боята  Peace

# 685
  • Gotham City
гугъл не ми я открива тази боя  Laughing

а какъв цвят си била преди това?

# 686
гугъл не ми я открива тази боя  Laughing

а какъв цвят си била преди това?

Не, и на мен не ми я откри  Laughing Фризьорката ми я предложи, от нея е. Моята е светло кестенява, но на кичури.
Още не бързам да се радвам, защото не знам колко време ще е така, да не те подведа, съвсем прясна съм  Wink

# 687
  • Gotham City
Май, май и аз при фризьорка ще ходя, ако те кажат, че не могат да ми я направят може да ми купиш и да ми пратиш по Еконт с наложен платеж  Laughing

# 688
Тъкмо мама снощи се боядисва и ми показва нейната:

Много хубав цвят става. Но тя е побеляла и при нея хваща, на по-тъмна коса не знам дали ще качи и колко точно. При нея става като първата сника, не точно като на кутията.

# 689
Тъкмо мама снощи се боядисва и ми показва нейната:

Много хубав цвят става. Но тя е побеляла и при нея хваща, на по-тъмна коса не знам дали ще качи и колко точно. При нея става като първата сника, не точно като на кутията.
Чуден цвят!

Общи условия

Активация на акаунт