Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 61 579
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Май, май и аз при фризьорка ще ходя, ако те кажат, че не могат да ми я направят може да ми купиш и да ми пратиш по Еконт с наложен платеж  Laughing

Чакай да я поразходя малко и ще пиша пак  Wink

Да, и този на Алечка е супер, и пак е единичка, може би ще стане и той а тази поне я има във всеки супер и не е скъпа  Peace Само 7 не е ли тъмно, виж и 8.1

# 691
  • Gotham City
Тази на Алечка е меден цвят, а този дето аз търся е пепеляв. На нейната мама може да става пепеляво, щом е побеляла, но при мен ще стане медено и няма махане после  Sad

# 692
Чаровна, мерси.  Hug
Сега, да не подведа някого, имах предвид дължините да стоят цялото време 2-3 пъти, докато се насити цвета, като може и да не са поредни боядисвания, а да кажем, през  едно - всеки си познава перушинката най-добре. После вече по десетина минути всеки път, както си е по упътване на боите.
Иначе, лично аз мисля, че косите ни всъщност носят много по-вече, отколкото си мислим. Най-малкото, почти цялото човечество си се боядисва с бои от супера, без двеста маски, плекси и т.н., пък не са оплешивели. И моята коса едно време беше до кръста, боядисвана с Престиж, изсветлявана с лилав прах, а Пантен-а ѝ беше луксозната серия и маската - хума и оцет.  Сега си ползвам дестте продукта на всяко миене, с кеф, но не мисля, че хомо сапиенс ще се затрие без термозащита.
По повод боядисването, някога съм чела, че щетите се нанасят предимно с първите боядисвания, когато кутикулата се отваря, и се "запълва" с пигмент, който после постепенно се измива. Затова и дори само веднъж боядисана коса, след месец и половина - два, изглежда вяла и безжизнена - вече косъма се е "оголил". Козметично можеш да го маскираш от миене до миене, но каквото е увредено, не се възстановява. Последващите боядисвания по-скоро запълват оголения косъм, за десетина минути не нанасят много нови поражения, та и затова косата има блясък и вид. Естесвено без да се прекалява, де.

# 693
GatoNegroИ аз мисля че косите носят повечко тормоз,но не и постоянен.Наистина всеки си знае и е до коса и трябва да се внимава  Peace Hug .

Обещаните прически.
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

къдрокоски  Heart Eyes
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 694
Чаровна,първите две най-много ми харесаха,особено втората Heart Eyes Но едва ли ще се направя някога така.Само като си помисля каква поддържка ще трябва след това ooooh!

# 695
Чаровна, то на къдрокоските не им личат прическите, само обеми и къдрици  Mr. Green
Завиждам  Embarassed много  Embarassed Embarassed

# 696
  • Бургас
Първата ми харесва най-многоо. Heart Eyes

# 697
Чаровна, страхотни коси и прически, всичките до една много ми харесват  Heart Eyes

# 698
На мен ми харесват първата,всички къдрокоси и донякъде кестеняво-русите омбрета.Червено(розово-лилаво?) с русото по краищата ми е било винаги твърде циганско и грозно като комбинация.😊

# 699
Mного харесах този цвят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .Пише  как е постигнат  Heart Eyes Mr. Green.
http://www.imgrum.org/media/1267545436756526591_51155656

# 700
Първото и четвъртото са супер. Двете ми любоми коси.
Розово русото ми е ужасно. Изобщо не ми хареса,а на живо мисля че ще е още по ужасно.

Къдрокоските са ми слабост... В следващия живот искам да съм от техния отбор  Hug

# 701
Мамче,какво стана с твоята коса? Боядиса ли я черна? Аз мисля да питам фризьорката ми да ме обезцвети и да ме направи желаното червено,знам че няма да се съгласи,но все пак ще пробвам.

# 702
Мамче,какво стана с твоята коса? Боядиса ли я черна? Аз мисля да питам фризьорката ми да ме обезцвети и да ме направи желаното червено,знам че няма да се съгласи,но все пак ще пробвам.

Не, цяла седмица съм яко бачкане и нямам никакво време. Последното което слагах беше изтъчен махагон на Саяс, не мога да ти го покажа през телефона, но го цъкни в гугъл да видиш, доста светло, пак стана много много тъмно. Вече се отказвам, а и като че ли я поизтощих.

# 703
Ако промяната не е драстична няма да ти откаже Simple Smile
Мамче ако я усещаш изтощена прави и по често маски .И поспри с боите  Peace

# 704
Чаровна,моята ми е отказвала много желания,защото искат обезцветяване,а според нея косата ми няма да издържи. И аз така мисля де. Затова свалих черното вкъщи сама с Деколор.

Общи условия

Активация на акаунт