Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 12

• 62 274
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Продължавам да мисля за черно аз, някой да ми надърпа ушите, за да не се чудя после как да се оттървам от него.

# 706
Чаровна,моята ми е отказвала много желания,защото искат обезцветяване,а според нея косата ми няма да издържи. И аз така мисля де. Затова свалих черното вкъщи сама с Деколор.

И моята ми отказва.Омбрето обаче не ми отказа. Mr. Green
Мохини черно Naughty .

Аз си мисля за цвета който споделих с вас днес.

# 707
  • В полите на Пирин планина
Аз не мисля да си сменян цвета, само си мисля следващия път да смеся 9 и 10, за да съм по-светла лятото ...  newsm78

# 708
Мохини,аз пък съм за черното!😊да си кажа.Моята коса е била тормозена доста и е издръжлива,но трябва да има граници разбира се.Аз следващия път ще мажа махагон,а после почти черно.😃Така дъм го решила.

# 709
Много обичам черни коси и именно заради това бях толкова години с черен цвят. При повече бели коси обаче е ужас, лъсват още на първата седмица и е много грозно, поне за мен.
Другият минус е трудното махане и минаване към по-светъл цвят, така че, Мохини, хич не го мисли черното Wink

# 710
  • Варна
Всичко написано вече е вярно, но малко неща са по-красиви от дълга, красива, здрава черна коса, разпиляна под слънцето Heart Eyes

# 711
Блясъка на черната коса е насравним  Heart Eyes

Препоръчайте сух шампоан, за да спасявам положението понякога. Чела съм хубави отзиви за Клоран, ползвала съм на Шварцкопф,  хареса ми, но ако Клоран е по добър ще взема него. Avon също гледам че имат, но не ми се чака.

# 712
Ох, Тайга, много поетично ми звучи, ши зема да се наклепам.  Crazy
На мен най-много ми ходи черно, защото си взаимодейства добре с тъмните ми очи и кожа и излъчването ми става различно. Колебанията ми са от това, че дълго време я правих кестенява и знам, че не е лесно, и от това, че вече съм на 40, притеснява ме да не си изостря много чертите на лицето. Тези дни ще се боядисвам, дано да е с черно.  Grinning

Сетих се още един плюс - сега почти не се срещат чернокоски.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 23:14 от Мохини

# 713
Мохини, винаги съм искала черна коса,но каквато съм бяла няма да ми отива  Naughty Така че слагай черно,според мен ще си прекрасна  Blush

# 714
Всичко написано вече е вярно, но малко неща са по-красиви от дълга, красива, здрава черна коса, разпиляна под слънцето Heart Eyes
Ох,да.И аз все това си представям.Просто обожавам бляскавия,наситен и лъскав черен цвят.Хубаво си е черното.Не излиза от мода и една красива,гъста черна грива е чудесна.😊Аз все като ми трекне,че искам черен цвят(понеже никога не съм била),си вземам 300,на Кастинга и мирясвам.То си е черно,поне на мен така стои.А и колежката в работата последния път като бях с този цвят ме пита"Ти защо си черна?".Казах,за разнообразие.
И на Палете преди години(втори курс ако не се лъжа съм била),мазах една тройка-тъмно кестеняво и стана баш черна,ама наситен,прекрасен,траен черен цвят,който ми се задържа три месеца(ама и ми разказа играта на косата).Та,оттогава Палете-ЙОК!

# 715
Стана ми малко мъчно за моята дъгла,черна коса.
Дни преди да я отрежа. Да ви кажа,отрязах я не само заради примяна,а и малко ми беше омръзнало от грижите покрай нея.

# 716
Сега и на мен започна да ми липсва черната ми коса.....лоша работа!Дано ми мине че лято идва и не ми се иска много много!

# 717
Стана ми малко мъчно за моята дъгла,черна коса.
Дни преди да я отрежа. Да ви кажа,отрязах я не само заради примяна,а и малко ми беше омръзнало от грижите покрай нея.
И има защо да ти липсва!

# 718
Харесвам черно но не гарваново и супер тъмното черно.Стои ми някак си изкуствено  Peace.На Ария сегашния цвят по ми харесва.Иначе дългата и коса е разкош Heart Eyes .
Ето това тъмно ми харесва
тя Сазан си е красавица голяма .

# 719
И тези са хубави, но са си тъмно кестеняви

Това май е черно ...

Общи условия

Активация на акаунт