Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 947
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Марго, де тоз късмет Патрона да ме намери, ама кака ти кога е имала късмет че и сега  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Хорти, той Бате хубаво, че е обявил кастинг, ама аз нямам шанс да се класирам, нито съм девойка, нито девица  no no no
А неговите Великденски пости по скоро са целомъдрени пости.
Коте, много си права, който търси намира.
Затова отивам да търся патрона, нищо, че не зная къде е. Ще питам, ще търся и ще намеря  newsm53 newsm51

# 196
  • Пловдив
Силистра, че кога е бил с девица Бате? Ами никога, бе мила! Той все с баберек се занимава, по едно време чукаше партньорките по филми на Кенан Имирзалъолу, а след това се прехвърли направо на "девици" с дечица! Така, че - имаш шанс! Дерзай! Ние ще помагаме!

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 18:59 от Hortensia1

# 197
  • Пловдив

Ето го, бе! Я как се е натокал! Силистра, за теб се е наконтил, да знаеш!

# 198

Ето го, бе! Я как се е натокал! Силистра, за теб се е наконтил, да знаеш!

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyОоиоооооохххх бе, такъв го вземам, боже, защо сега не изглежда така  newsm78 newsm78 newsm78
Хорти, благодаря ти,  че ми го пращаш в този вид bouquet

# 199
  • София
Добра вечер, момичета!
Хорти , браво, че ни представяш МАА в този прекрасен вид. Това, че той е сложил тази снимка в своя ИГ е много показателно. Въпреки, че явно снимката  е стара (тези якета бяха модерни много отдавна) той е красив,  с поддържана  брада, сам  и без кучета. Това говори за ново начало и дано. Лека вечер.

# 200
Добро утро, прекрасен ден ви желая bouquet

# 201
  • Пловдив
Добро утро и хубав ден!  Hug Hug Hug Hug
Аааа, Силистра,  личи си, че си при Бате! Изкъпала си го, облякла си го подобаващо, докарала си брадата и косата в чудесен вид! Браво!   smile3508 smile3508 smile3508
Сега вече с удоволствие ще пия кафето! Ммммм, хубаво е! Благодаря! Вие пихте ли вече с Бате или сте на чай? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 202
Добро утро, прекрасен ден ви желая bouquet
Турските новели настъпват и към Салвадор. Там ще дават "1001 нощ", "Каква е вината на Фатмагюл" и "Черна роза".
Къде сте момичета, Патрона вече си пие кафето.
Хорти, де да бях при Бате, щях да се похваля, че всички да видите Joy Joy Joy

# 203
  • София
Добра среща  bouquet Hug Heart Eyes Hug bouquet
Тук съм, Силистра Simple Smile
Малко снощна.
Сега ще едно и ще се почерпя и от твоето.
 ooooh! Ние вече почнахме да ходим по сетовете на снимките като големи фенове Sunglasses, те сега откриват къде започва света  Wink
 hahaha hahaha hahaha Тя щяла да се похвали. Ние ако го докопаме, ще има трус 11 по Рихтер, цунами 30-40 метра и изригване на вулкан #Crazy Joy Wink

# 204
  • Пловдив
Здравейте Силистра, Марги!  Hug Hug Hug Hug Hug
Присъединявам се към кафето и благинките и аз! Вкусотийките са ми страст!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Внимавайте с природните бедствия, да не ни е подготвил Алакурт на нас някакво бедствие днес! Вчера мълча цял ден, днес още не ни се е показал - Бог знае какво ни готви! "Момата" му виеше 24 часа в любовни  терзания и фитнес! Страхотно съчетание! Дали не му готви нападение?! Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 13:50 от Hortensia1

# 205
Здравейте Марго, Хорти  bouquet
Марго, много хубави сладки, направо ми се доядоха като ги гледам. Права си, ако го хванем Патрона ще има природни катаклизми, ама не можем да го намерим  newsm78 newsm78 newsm78  Я кажи, кой ходи по сетове, че не можах да вдяна  newsm78 newsm78 newsm78
Хорти, ако под природно бедствие Алакурт има предвид да се върне на работа, ние отдавна сме готови за това. А момата, мен да питаш/ и да не питаш ще кажа / не му е в категорията  Joy Joy Joy

# 206
  • Пловдив
Здравейте Марго, Хорти  bouquet
Марго, много хубави сладки, направо ми се доядоха като ги гледам. Права си, ако го хванем Патрона ще има природни катаклизми, ама не можем да го намерим  newsm78 newsm78 newsm78  Я кажи, кой ходи по сетове, че не можах да вдяна  newsm78 newsm78 newsm78
Хорти, ако под природно бедствие Алакурт има предвид да се върне на работа, ние отдавна сме готови за това. А момата, мен да питаш/ и да не питаш ще кажа / не му е в категорията  Joy Joy Joy

Ама никак не му е в категорията! Елементарно същество!

# 207
Момичета, моля за помощ, ще го скрия, че не е по темата а за

Скрит текст:
един стар филм който мноооого харесвам. Намерих го на руски, на английски, но на български не намерих нищо.  Казва се СТРАСТ И РАЙ, от 1989г е / Passion And Paradise /.

https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1% … D1%80%D0%B0%D0%B9
https://www.youtube.com/results?search_query=passion+and+paradise+1989

Третото видео, три часа и четиридесет минути. Търсих го с бг субс но нищо не намирам. Кажете някой торент  със стари филми. Гледала съм го по държавната телевизия преди доста години, и ако добре си спомням беше дублиран. Това видео на английски малко ми е объркано. Началото е накрая, а започва от някъде си на филма. Много харесвам Арманд Асанте като актьор, филма много ми харесва и затова го търся.

# 208
  • София
Силистра, някои успяват да ходят по снимките и се снимат, а други намират просто местата където снимат на карта. Миналата година бях на няколко крачки в София от Mehmet Günsür, който играеше Принц Мустафа във Великолепния век.
Ако не намериш на български, ще го тръпна на английски и ще ти направя субтитри. Ще ми трябва време, но ще го имаш на български.

# 209
Силистра, някои успяват да ходят по снимките и се снимат, а други намират просто местата където снимат на карта. Миналата година бях на няколко крачки в София от Mehmet Günsür, който играеше Принц Мустафа във Великолепния век.
Ако не намериш на български, ще го тръпна на английски и ще ти направя субтитри. Ще ми трябва време, но ще го имаш на български.

Маргооо, душице златна  love001 love001 newsm51, недей да обещаваш, че наистина мога да се възползвам от щедрото ти предложение. Ще си вземеш беля на главата с мен  smile3503 Hug Hug Hug love001 newsm51
А за сета, ако гледам на картата значи съм била на много места.

Общи условия

Активация на акаунт