Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 847
  • 856
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
За Великден ще сме си в къщи. Мариана има РД на 14.04, та ще дойдат моите родители. В събота ще боядисваме яйца и ще мързелувам е Simple Smile

# 61
Да де, Янтра, ама поне сегашния фарс щеше да й е спестен, нали...
Ха, и като име дете, как по-точно спестяваш цирка? И сериозно ли някой смята, че ако попаднеш на идиот има значение дали сте женени, или не? Дали ще ми трови живота с институциите, развеждайки се, или ще го направи по просташкия начин - тормоз, палене на коли и друго имущество, заплахи, дори отвличане на детето (че и такива случаи знам) и т.н., и никой не може да го спре - къде по-точно е разликата, че чак пък "за" и "против" брака заговорихме? Много ме учудвате понякога с такива разсъждения.

# 62
Голяма гнус са тия разводи, които се превръщат във война. Накрая има само губещи, независимо от решението на съда.

Сбъдваща, при нас беше по взаимно съгласие и пак ни върнаха, заради тъпотията на адвокатката на бившия (на него не му и трябваше адвокат изобщо и ако ме беше слушал, както при Тонка щяхме за 5 минути да прикючим). Понякога се запъват, но си мислих, че по-слоро тук са така, а не в БГ, но...

Дано да мине по-леко второто дело, че е много неприятно.

Хай, за нямам предпочитания, според мен са изравнени до голяма степен двата вида съжителство и е по-скоро до желание и усещане.

# 63
  • Бургас
Привет и от мен!
Съвсем изпуснах края на старата тема, добре, че тази е едва до 4 страница.
Ще гласувам аз, че даже съм го и измислила.

За Великден и Коледа сме си все вкъщи. Споменавала съм, че тогава моята и на ММ сестра му са тук със семействата си и не върви ние да забегнем.

Тонка,ужасно развитие при приятелката ти. Успех и търпение й пожелавам!

# 64
  • София
Неприятното в ситуацията е, че моята приятелка, тъй като нямат семейно жилище, си извади всички документи, необходими за кандидатстване за общинско такова (тя и някакви връзки задейства за да не чака с години). Някои от тези документи имат давност и ще се наложи отново ходене и разправии по институциите. А през това време агонията й продължава с пълна сила, тъй като й се налага да живее с проекто бившия. Ако не беше детето, просто щеше да си хване шапката и да се махне от там.

# 65
Уф, това е ужасно. Горкото дете, което живее в тази обстановка. Дано стане лесно на второто дело. Никаква възможност ли няма да излезе на квартира с детето?

# 66
  • София
Даун, тя ако имаше пари за квартира, нямаше да кандидатства за общинско жилище. Иначе е борбена, работи по 11 часа на ден плюс събота и неделя.

# 67
Много е гадно такова положение, а и явно и роднини, при които може да отиде няма. Предполагам, че не иска да се мести в провинцията?

# 68
Тонка,  newsm78 това че работи по 11 часа на ден може ли да се използва срещу нея в съда? Един вид видиш ли не е добра майка и не полага грижи за детето си.

# 69
Определено ще гласувам, че и родителите ми ще заведа да гласуват. Не искам гласовете ни да се преразпределят по партиите, само и само заради избирателния закон.

Коледа и Велик ден за мен са семейни празници - ще си бъдем в къщи. И съпругът ми ще се прибере, та ще ни е пълна къщата.

# 70
  • София
Тонка,  newsm78 това че работи по 11 часа на ден може ли да се използва срещу нея в съда? Един вид видиш ли не е добра майка и не полага грижи за детето си.
Него го устройва тя да бачка, че да не му се налага да й дава пари.

# 71
  • София
Неприятна е историята с Тонкината приятелка, но аз не разбирам защо, след като и тя е искала развод, а първоначалният иск е бил предявен от съпруга с твърдения за нейна вина, тя също не е предявила иск newsm78 Той съдът не може да гадае на хората чувствата и желанията, нито да се произнася по непредявени претенции, така че при неустановена нейна вина, отхвърлителното решение е очаквано, не знам защо се учудвате.

Аз да се похваля, че златната сватба мина чудесно, нашите много харесаха албума и бяха много щастливи Heart Eyes Вече мисля да спирам да пътувам и да включа режим "мътене", както казва една мацка от бременната ми тема, че през нощта в събота се събудих от толкова болезнена контракция, че си викам - край, почва се Shocked За една бройка да си родя бебето при нашите Mr. Green

Ще гласувам и знам за кого Simple Smile

Великден само веднъж съм празнувала на хотел - беше прекрасно, защото уцелихме време, цъфтящи дървенца, цветя и т.н., а в София по това време беше мъгла и дъжд, но извън това - не е моето нещо. Не свързвам празниците с това да си почивам и да ме обслужват - това мога да го направя всеки уикенд, че и през седмицата, когато реша. Празниците съвързвам с традиции, особено християнските. Щях да напиша, че сигурно остарявам, но всъщност май винаги съм си била така.

# 72
При нас сезона на ремонтите е открит  Tired .Най-любимо ми е,когато съседите искат да се съобразяваш с тях,но ако е обратното,трудна работа.В къщата живеем три семейства,в които има по един човек,работещ нощна смяна.Разбирам,че не винаги е възможно всички да са доволни,но понякога прекаляват  ooooh! .

# 73
Това с ремонтите е много гадно. Дано скоро свършат.

Аз си поръчах сандали  Laughing

Скрит текст:

# 74
  • Варна
Много късмет и успех на приятелката на Тонка!
Много ме е яд на такива гъзове като въпросния мъж-гадняр!

Онзи ден бях на проф. преглед-стоматологичен. Пей сърце, "нямате нищо спешно за правене. Този мост ми се струва, че вече е за смяна. Боли ли нещо?", "не, мисля наесен да се заема с него".
Да де, ама снощи ме приболя единият зъб под моста. Много се нервирах! Сега изчаквам да видя дали пак ще заболи и ако да-беж на зъболекар и оправяй проблеми на тъгъдък, че идва летния сезон и няколко месеца няма да съм в града.

Общи условия

Активация на акаунт