Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 862
  • 856
  •   1
Отговори
# 45
Ще гласувам, но не вярвам към момента в промяна - може да има, но е само за лошо. И то няма смисъл от партии, едно и също са. Гласувам, защото смятам, че трябва да продължим напред и в един момент така желаната от всички промяна ще дойде, да, няма да е сега, но трябва да се случи. Т.е. по-скоро вярвам в бъдещето, не в настоящето. Нямам за кой да гласувам с вяра и желание, това е истината.

Много се радвам на хубавото време, аз съм в минорно настроение поради лични неща, ама и това ще мине Simple Smile

По празниците сме си вкъщи и по роднини. Хотели - абсурд. Имам алергия към претъпкани места през тези дни, пищящи деца, невъзпитани хора, тълпи и селски изцепки.... бъррр. Вече не си причинявам такива неща. Почивките ни са извън официалните празнични дни и ваканции.

# 46
Скрит текст:
Ще гласувам, но не вярвам към момента в промяна - може да има, но е само за лошо. И то няма смисъл от партии, едно и също са. Гласувам, защото смятам, че трябва да продължим напред и в един момент така желаната от всички промяна ще дойде, да, няма да е сега, но трябва да се случи. Т.е. по-скоро вярвам в бъдещето, не в настоящето. Нямам за кой да гласувам с вяра и желание, това е истината.

Много се радвам на хубавото време, аз съм в минорно настроение поради лични неща, ама и това ще мине Simple Smile

По празниците сме си вкъщи и по роднини. Хотели - абсурд. Имам алергия към претъпкани места през тези дни, пищящи деца, невъзпитани хора, тълпи и селски изцепки.... бъррр.
Вече не си причинявам такива неща. Почивките ни са извън официалните празнични дни и ваканции.

Много добре те разбирам.

# 47
  • София
Как така не се дава развод  newsm78 Това за пръв път го чувам Confused
Е, айде де! Можело. Не че не съм шокирана, ама...
Обяснявам си го с това, че мъжът поиска развод по вина на приятелката ми, а такава не се доказа. Няма вина, няма проблем, няма развод. Както се казва The show must go on.  Whistling

# 48
Тонка, съжалявам. Само губене на време е това, не знам защо и в съда си го причиняват. Нали и мен ме върнаха първия път, че и втория се опитаха.

Да разгледа адвоката мотивите и следващия път дано всичко е наред.

# 49
  • някъде ... тук ...
Марият, пиши за хотела.

По Великден ще сме си вкъщи. По Цветница ще обиколим бабите. Децата отказаха да останат където и да е, та ваканцията ще са си вкъщи.
Трябва и да подготвим големия за пътуването. Организаторите не са съобразили, че тази година Великден съвпада и в Италия ще почиват на 17-ти и 18-ти. Явно първите два дни от стажа ще прекарат в моткане из града, а не работа. Надявам се, че децата ще са доволни, каквото и да им организират.

Времето навън е страхотно. Личи си, че пролетта е тук.

# 50
Тонка, този мъж на твоята приятелка е някаква рядка гад; запомнила съм нещата, които си писала, чак на мен ми се приисквало да му плесна един шамар, въпреки че не познавам хората... Сега ако подаде тя молба за развод, по негова вина или по взаимно съгласие, пак ли ще трябва да преминат през цялата процедура, или може вече съществуващото дело да се продължи откъдето е стигнало?
Много съм боса в семейното право, винаги съм си мислела, че бракоразводните дела  са някаква формалност, дори и когато има спорове - щом си тръгнал да се развеждаш, лесно, или трудно - но успяваш... Явно не е съвсем така.

Успех на приятелката ти  Peace

# 51
Пиша в скрит текст името на хотела. Дано не е скрита реклама.
Скрит текст:
Мантар СПА Хотел
Ние ще сме си у дома. Брат ми се прибират за седмица и най- много да спретнем една среща с братовчеди на Рупите.

# 52
  • София
Успех на приятелката ти  Peace
Благодаря, Бърдс!  Hug
Когато се развеждах преди 100 г. всичко мина за 5 мин. По взаимно съгласие и без никакви искове и претенции, въпреки че можех да имам такива. Разгеле, реших да съм цивилизована.
Сега отново ще трябва да подадат молба за развод, но дано мъжът й да склони да е по взаимно съгласие. Освен че е гад, е и малоумна гад.

# 53
Голяма гнус са тия разводи, които се превръщат във война. Накрая има само губещи, независимо от решението на съда.

# 54
  • Пловдив
Само за политика и избори не ми се говори, иначе за всичко друго съм навита.

# 55
  • Варна
Къде са сега великите застъпнички на брака, да видят не само ползите ами и вредите от него.

# 56
  • Пловдив
Аз съм застъпничка, това че не ходя да се разправям из темите не значи, че не съм. Подчертавам - застъпничка на юридическия брак, не на сватбите. Сватбите са за купон.

И този и без брак пак щеше да е тъпанар. Познавам такива нищожества и без брак пак вгорчават живота на партньорките си.

# 57
  • Варна
Да де, Янтра, ама поне сегашния фарс щеше да й е спестен, нали...

# 58
  • София
Темата за брака е необятна и не ми се влиза в излишни разправии. По-рано много се палех и с Краса имахме епични сблъсъци.  Mr. Green За себе си ползи не съм видяла и надали ще видя, нищо че съм омъжена за втори път.  Grinning Детето почна да пита защо сме с различни фамилии и решихме да й спретнем изненада като подписахме в Триград със скромна почерпка след това. Създадохме си хубава емоция и толкоз.
Мизерии от бившия винаги може да има, без значение дали е имало брак или не. Особено когато в картинката има и дете.

# 59
  • Пловдив
Да де, Янтра, ама поне сегашния фарс щеше да й е спестен, нали...
Пак щеше да има фарс при раздялата. Аз съм твърдо "за" брака, като отбележи - не го натрапвам на никого. Аз за себе си бях твърдо убедена, че искам брак и няма да мина без него.

Общи условия

Активация на акаунт