Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 854
  • 856
  •   1
Отговори
# 735
Не, бре! 😍

# 736
  • София
Тортата с халва не е лоша, но е една идея по-сметанеста от това, което аз харесвам.

Супата с лапад обаче ми стана трепач Laughing

Аз в момента чета Ад - старо, ама лачено hahaha Обичам историите за професор Лангдън, увлекателни са.

# 737
Аз откакто не съм семейна не готвя, даже пържени яйца не съм си правила, така че разговорите ви за манджи ги подминавам директно, но ми потичат лиги отвреме на време де...
Откак не си семейна, по какво ти текат лигите, не разбрах  newsm78, по яйца или манджи  Joy

# 738
Хора, кажете какво да правя с изкълчения си глезен? Не знам кога е станало, изведнъж ме заболя, сега усили и се поду. За пръв път ми се случва. Разбира се утре имам среща с няколко майстори в новото жилище, трябва да пътувам, да се кача на 5 етаж, без асансьор, да стоя права. Изобщо не знам как ще стане Confused На другия ден по магазини за плочки и при дизайнерката, абе тъпа работа.
Вчера мъжът ми беше рожденик, рязко сменихме намислената дестинация и се озовахме в една вила в село край Гоце Делчев, бяхме с приятели и стана страшен купон. Днес се разходихме до Омая, там май е станала белята, въпреки че не помня да ме е заболяло в самия момент.
Имам само един охлаждащ гел у дома. Дали ще стане по- зле до утре, сега трудно стъпвам. Ако някой е препатил да даде съвет, моля.

# 739
Гледай да не стъпваш на крака и утре на лекар. Задълженията по плочки и дизайн ги делегираш на някой друг, разбира се. Вземи окуцей сега заради един ремонт.

Спас Делев... хехехе! Party

# 740
Жаки и моят съвет е да отидеш на лекар и да почиваш. Никакви разходки и катерене на 5етажа.

# 741
Жаки, компрес от спирт и риванол и лекар, разбира се при възможност. Peace Това го знам от ортопед при такъв случай, ако имаш и арника гел можеш да се намажеш.

# 742
Бях с изкълчен глезен и потвърждавам - първата мярка е да се обездвижи.

# 743
Много лед, колкото може по-дълго време. Ако не е счупено или пукнато, от леда ще мине значително, но не отменя лекаря.

# 744
Да, и ледът помага, но да знаеш, че може да те заболи първоначално повече от него. Hug После облекчава Peace

# 745
  • Пазете Гор
Изкълчването не е нещо, дето ще се случи, без да го забележи човек на момента. Залагам за възпаление на връзки или меки тъкани. Бих намазал с противовъзпалителни мазила - Дийп релийф, Волтарен форте, Диклак и подобните им. И бих почивал. И ако ме боли и утре, бих навестил лекар.

В следващите 15 години Холандия я има по-слаб състав от сегашния им, я няма. Та сега е момента да ги понапляскаме, хем нашите гелоносители се нуждаят много от престижна победа. Хич ги няма със самочувствието, спортно-отборното, имам предвид. Дързост, юначета!

# 746
Като дете, много често си изкълчвах глезена.Майка ми ми слагаше лапа от счукан лук със сол. После задължителни терапии. Сега я попитах, каза по нареждане на ортопед, тати нали дълги години активен състезател брше...та е звънял на спортния им лекар.... Това не го знаех, че целия отбор е бил въвлечен в лечението на моите крака.

# 747
  • Варна
Моята девойка два пъти беше с гипс заради травма на глезен. Единият път просто стъпа накриво, втория път-паднала по стълбите в училище.
Според мен трябва снимка на глезен.
Има наглезенки с шини-ако няма пукнато, да пази глезена, докато отмине.
На мен веднъж ми се случи-стъпих накриво, докато отивах на работа. Първоначално много ме заболя, но после се успокои. Някой ме накара да търкалям стъклена бутилка с голо стъпало. И аз търкалях. Мина ми бързо-явно е била лека травма.
В нашата гимназия сменят класната стая за такава на първия етаж, ако има ученик в гипс, който идва на училище. В момента класните стаи на девойката и един десети клас са разменени по тази причина.

# 748
  • Germany
И на мен са ми го правили това с лука, редовно си изкълчвах глезените, като дете. Аз също мисля, че изкълчване няма как стане без да забележиш Жаки. По скоро си натоварила крака и нещо там се е възпалило. Най добре утре на лекар.

# 749
  • Sofia
Мисля,че  навехнатият/изкълчен глезен трябва да  се охлажда с лед , за да се стегне разкъсаната тъкан, а не да се загрява със спирт newsm78. Освен аптечни мазила  Peace -Арнигел-за мазане и арника-хомеопатичните топченца, за смучене  Peace,учудващо имаха действие.  Компреси с лук и маслини-също  Crazy,както и търкаляне на стъклена бутилка,да,от чекръчия знам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт