Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 875
  • 856
  •   1
Отговори
# 750
Свърши ли мача? И как? Моето българо-холандче не знае за кого е.

# 751
  • До морето
Мажа с арника аз, веднага облекчава.

Стейси, коя е гимназията, стана ми интересно?

# 752
Ледът е просто задължителен. Аз винаги имам в къщи замразяващ спрей, че ММ е цар на травмите.

# 753
Жаки, може да не е навехнато, щом не си усетила да стъпваш накриво. На моя мъж така се наду глезена за  нощ, имаше ужасни болки, и се оказа подагра.

# 754
Свърши ли мача? И как? Моето българо-холандче не знае за кого е.

Два на нула за нас, първото полувреме свърши.

п.п. Изкълчването наистина няма как да се случи неусетно, но това ренген само може да го установи.

# 755
Сложих лед, ще го държа колкото издържа. Арника имам за смучене, ще смуча. Ако не спадне отока до утре, поне малко ще ида на снимка. Този с чилърите е много тежък, едва се вредихме, така ме е яд, че вероятно няма да мога  да се видя с него, трябваше да питам някои неща, сега ще ги напиша на мъжа ми, че да не забрави. Шумни ли са тези системи, колко са големи, нищо не ми е ясно, ама нейсе.
Дали от снощните танци не съм разтегнала нещо:))) Много се раздадох, чу ли ли сте някой да окуцее от танци:)
Ая, сакън бе! Само подагра ми трябва. Не съм усетила, даже на прибиране си се качих на собствен ход с малкия куфар. Станало, няма какво са се прави.

# 756
  • Варна
Марипоса, Първа ЕГ.
Аз от опита с детето пак да кажа-единия път се прибра на собствен ход детето и чак след часове получи оток и ходихме в спешното. Вторият път ходихме да я приберем от училище след падането и добре, че мъжът ми беше на линия, за да я носи. И двата пъти имаше пукнато. Тя и сега често стъпва накриво и ме изправя на нокти.

# 757
  • София
Жаки, аз имам известен опит с чилъри, но в огромна сграда за публично ползване, те не знам колко е приложимо за жилище. Нашите имаха доста големи външни тела, изнесени на няколко метра от сградата, които бяха шумни. Иначе самата система, която беше в сградата - не, не беше особено шумна, не повече от климатик. Отоплява и охлажда добре, като цени нищо не мога да кажа.

Накрая и аз да добавя, че няма как изкълчено да заболи впоследствие, друго е Peace

# 758
А, нашето два дена ходи със счупен лакът, защото майка му и баща му твърдяха, че нищо му няма.  Blush Еми падна съвсем небрежно така, спъвайки се в скрито в тревата колче, и напълно изключихме възможността за счупване.

# 759
Белинда, приложимо е в жилище, като цена излиза малко по-скъпо от парно на пелети, защото за нашата квадратура бая котел ще трябва, а охлажда, значи климатиците отпадат. Ще се избие  с времето разликата, а и няма хамалогия. От фирмата твърдят, че шумът бил не по- силен от на климатик, нещо ме съмнява. Щеше ми се да питам някой, който има. Ледът облекчи доста, като лежа не боли, само като стъпвам.

# 760
Какви са теди чилъри и какво точно ще охлаждате в България?  Laughing

Аз за топлене и охлаждане поръчах две от тези неща. Една съфорумка ми го показа в Англия и ми го похвали, а аз навих ММ.

Неко не се получава линка, но за Dyson Hot and Cool става въпрос.

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 23:36 от Анонимен

# 761
  • София
Жаки, имах предвид, че не знам доколко инфото ми е приложимо и ще ти помогне, тъй като не касае ползване на съоръжението в жилище, а в огромна сграда за публично ползване Simple Smile

# 762
Трябва да погледна за какво става въпрос с тези чилъри, ние сме се спрели на термопомпа за бъдещата къща, с която ще отопляваме и охлаждаме, още не сме си избистрили варианта какъв вид ще е (вероятно въздух-вода), а и имаме колебание за марката (Дайкин или Панасоник). Определено като разход после за сметки си заслужава. Чакаме обаче проекта, за да може да говорим конкретно, като инвестиция не е малко, но ако сметнем пелетна инсталация + климатици, изобщо не мисля, че е чак толкова разликата. А и няма никаква хамалогия.

# 763
Изкълчен глезен и у дома церим с лед и компреси с лук. Последно мъжът ми се скопоса на футбол, но овладяхме ситуацията по този начин. И на снимка ходи де, ортопеда после каза, че добре сме направили. Ама и аз мисля, че няма как да го изкълчиш без да разбереш, Жаки. Аз, след едно зверско изкълчване, припаднах чак.

Накупонясвахме се ние. Аз дремуцах на масата, мъжът ми и той и решихме, че няма смисъл да се мъчим....

# 764
Добро утро!
Будна съм от 5 Flutter. Утре ще се събудя в морето легло Crazy, нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт