Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 915
  • 856
  •   1
Отговори
# 765
Чек, не знам по другите части на БГ как е, но при нас поне месец температурите са около 40С и е ад без климатик.
А веднъж като се напекат стените, дори и да паднат температурите, трябва да са трайно ниски поне седмица, за да се усети разликата и вътре.

# 766
  • Ямбол
Добро утро.

Лято, толкова бързаш за твоето легло, че си го направила море.

Кой е Владислав?

Отворила съм в 7,30 и досега съм продала една запалка само. Можех да си поспя още, да му се не знае.

# 767
Добро утро!

Никак не обичам да ставам рано в неделя, направо е издевателство над нежното ми тяло това...

Обаче в наше село има къмпинг за каравани на едни англичани и всяка последна неделя от месеца правят селски пазар/car boot и сме се разбрали да ходим. Покупки не планирам, но имат баребкю  Laughing
Мъжът ми отказва да стане, та ще ходя с брат ми и снаха ми, а кумците ще продават, та ще е забавно.
Потресающа мускулна треска имам пак, това лопатата и мотиката са страшни фитнес уреди  Joy Докато я сборим тази огромна градина ще извая тяло аз  hahaha

# 768
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Лина, аз водих Вики на "Маша и Мечока". Тя беше много щастлива. Костюмите бяха наистина впечатляващи, едно към едно с филмчето. Тъпото е че доста често слизаха сред публиката, всяко дете да ги пипне,пък снимка и то един час си мина. Основно пееха песнички. А тези Благуни какви са?

Тортата с халва ще я подмина, но пък бонбоните с халва стават чудни. Вече няколко пъти ги правя.

Чакам ММ да стане, за да му връча наследника и да отида да гласувам.

Снощи поръчахме пица,защото месихте ли месихте тук. Довечера какво да е? Спанак с ориз ми се яде, ама само на мен.

# 769
Скрит текст:
Добро утро и от мен!

Лина, аз водих Вики на "Маша и Мечока". Тя беше много щастлива. Костюмите бяха наистина впечатляващи, едно към едно с филмчето. Тъпото е че доста често слизаха сред публиката, всяко дете да ги пипне,пък снимка и то един час си мина. Основно пееха песнички. А тези Благуни какви са?

Тортата с халва ще я подмина, но пък бонбоните с халва стават чудни. Вече няколко пъти ги правя.

Чакам ММ да стане, за да му връча наследника и да отида да гласувам.

Снощи поръчахме пица,защото месихте ли месихте тук.
Скрит текст:
Довечера какво да е? Спанак с ориз ми се яде, ама само на мен.

От кои пици сте доволни, selleste? Понякога ме хваща мързел и ми се ще да поръчам, вместо да правя.

Съпругът ми днес е на работа. Ще го чакам да се върне и ще отидем заедно да гласуваме.

# 770
Мър, да не се окаже, че е едно и също термопомпа и чилъри, изобщо не го знам какво е. Като ми обяснят ще кажа, ако те интересува.
Малко с спаднал отока, но трудно стъпвам. Свекървата имаше една пластмасова патерица, не можа да я намери моя.
Чек, там където ще  живеем си е доста топло лятото, на послвден етаж, с много и големи прозорци сме и без охлаждане ще се сварим.

Като казах прозорци, Светълчо може ли линк към уреда на Керхер да не гледам нещо друго.

Сега е 9 и нещо по ноовто време нали?

# 771
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро.
Да Жаклин 9 и нещо е  Laughing
Аз отивам да бъркам кекс.Вечеря има от снощи и това ще му сервирам на мъжо.
Утре планучвам да започна с основно чистене  Whistling Само дано детето се задържи на градина,че това чистене ми отнема седмица.Къде ли не се ровя.Мисля и да поразместя мебелите малко.

# 772
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жаки, бързо да оздравяваш!
Щади се и помни, че си незаменима само за децата си и може би за мъжа си. За всичко останало може да намериш кой да те замести и да свърши работата.

Линкът:https://vimax-karcher.com/ured-za-pochistvane-na-prozorci?gclid= … 9ICFYYcGwodHNwBOA

Лично аз имам лидълски уред. Досадното е, че батерията може и да не издържи да измиеш всички прозорци, трябва да я зареждаш. А също и спонтанното миене отпада по тази причина.
Иначе става по-бързо самото миене на стъклата. За рамките (черчеветата) не е от помощ -  мият се по обичайния начин, без машинката.
Препоръчах ти немския уред, защото една приятелка има и двата - единия за вилата, другия за апартамента ползва и тя твърди, че немският бил много по-хубав - по-плътно прилепвал, по- удобна била дръжката и т.н. имал си резервна батерия и т.н.

Аз чакам най-малката каубойка. Днес ще се гледаме с нея цял ден, че правят ремонт у тях, да не се пречка. Снощи до късно й готвих в едни мънинки кукленски тенджерки, които си купих още за първото дете от третото поколение. Много приятно занимание. Все едно на кукли си играеш.

Иначе у нас драма - мъжът ми не изчислил смяната на времето и пропусна старта на Формула 1 - за пръв път в живота си! Историческа драма, бих казала.  Изнесох се с 200 от стаята, да не слушам как се самоукорява и се чуди как може да е толкова тъп Joy Joy И защо не съм му казала?!?! Ами казах, ама то така е като човек не слуша жена си Joy Joy

За крака - репарир гел.

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 09:59 от svetal4o27

# 773
  • Варна
Боли ме глава, а след малко тръгваме на детски рожден ден  с още десетина деца. Като се сетя и ме заболява още повече, макар че не само малката, а и аз го очаквам с нетърпение. Децата ще се забавляват чудесно, а майките ме кефят много и с нетърпение чакам да поседнем на лафче. Пих хапче и след малко започваме да св приготвяме.

# 774
  • София
Добро утре и от мен.
Не съм хепи, настинката ми е слязла надолу, кашлям като магаре Sad Суха, дразнеща кашлица. Ще бягам да аптеката за нещо, че направо го забля бебето главата от това бухане.

# 775
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Златото и дребният забъркали една мързелива баница (солен кекс). Вече закусихме даже.

Белинде, питай дали може да пиеш геломиртол  Peace

# 776
Белинда, и аз вече започнах с кашлицата след Борис.
От днес е на антибиотик, колкото и да ми се искаше, няма как да го пропуснем. Ами чак ме е яд че го мъчих 3дни преди това да се излекува само със сиропи.

# 777
Аз имам този уред за почистване на прозорци BORT BSS-36-L - 59 лв.
https://www.youtube.com/watch?v=r6S3eNRh0g8
Върши ми работа идеално. Преди да го купя гледах разни скъпи и не толкова скъпи продукти в Амазон. Изгледах един куп видеа, прочетох стотици коментари, накрая отидох в най-близкия магазин и се сдобих с моето помощниче.

# 778
  • Бургас
Ходихме да гласуваме. Нямаше хора и минахме бързо.
Селесте, Благуните ги даваха по БНТ-Лека нощ деца. Българско е , Димо от ПИФ пише музиката. Качват епизодите в ютуб и Вибокс, може да ги видите

# 779
  • Някъде там
Добро утро.Всички болнички да оздравяват  Hug.Моето дете вчера припаднало докато чакат такси да се приберат,едни хора и помогнали,но ме изплаши.Кръвното и беше паднало,явно от болестта и това че яде супер мъничко.Налях я с всевъзможни стимуланти сокове,витамини и днес е една идея по добре но пак има лека температура.
Гласувах.Нямаше почти никой и бързо стана.
Ориз с зеленчуци и пиле ще правя и питки с кисело мляко.Ще си подготвя терена за чистене и от утре започвам,дано не ми попречи нещо.
Времето се развали,слънчево е но по студено от вчера и духа а така ми се искаше да се разходим до острова следобед.

Общи условия

Активация на акаунт