Звездни компромати - 318 част

• 104 556
  • 748
  •   2
Отговори
# 180
Да не е някоя реклама на нова песен това с гущеровия развод

# 181
# 182
 Laughing Скоро по всички клюкарски сайтове и вестници!                                                            

# 183
# 184
# 185
Е, бъркате се! На Янева е Диди  Laughing

# 186
Шиши е нейният Naughty

Марчето без удължени крака
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 20:45 от Ая

# 187
# 188

Още при раздялата на Даян със забравих му името ( готиния актьор, бивше гадже на Холмс) се писа, че причината е Рийдъс. Естествено, тогава и двамата обясняваха, колко добри приятели са само.  Ама и го признавам на Даян, все с готини мъже е.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 21:57 от Анонимен

# 189
  • До сърцето...
На мен хич не ми е готин Рийдъс.

Ау, как ме разстроихте с новината за Марчето.  newsm45

# 190
Добре де, Мара никога не е била от актуалните певици /като Галена и Преслава например/. Не можа ли да изкара 1 виШу и Хриси да и създаде някаква работа там. Естествено, че няма да му е приятно да се отъркват в нея мазни мангали по дискотеките.
Мара и виШу?!  Joy
Много е простовата горката, точно за кръчмите си е.

# 191
  • До морето
Мария е хитруша и си знае интереса, а и половината й рода на нея чака. Тя и предния си мъж нямаше да остави ако той не беше оставил нея. Така че ако наистина има развод, то той е по инициатива на Хриси!

# 192
  • Вестерос
Рийз рожденичка

Скрит текст:

# 193
Ужасих се тази вечер от кадрите в новините, от атентата в Лондон, защото синът ми се прибра в понеделник от там и има снимки точно от мястото, на което колата се е врязала в хората... Cry
Но не мога да не отбележа, че по-големи идиоти от нашите журналисти няма по света сигурно... ooooh!
"Посланикът на България в Лондон" според Нова телевизия е ... този. ooooh! ooooh! ooooh! Ай честито и лека служба, както се казва! Mr. Green
А иначе https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0% … D1%80%D0%BE%D0%B2
Столицата на Лондон вероятно е Англия в такъв случай?! Tired

# 194
  • София
Но не мога да не отбележа, че по-големи идиоти от нашите журналисти няма по света сигурно... ooooh!
"Посланикът на България в Лондон" според Нова телевизия е ... този. ooooh! ooooh! ooooh!
да бе...

Общи условия

Активация на акаунт