Звездни компромати - 318 част

• 104 564
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Статия за приличащите си "като две капки вода" звезди (винаги бъркам Джефри Дийн Морган и Хавиер Бардем)

https://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/30-akterov-kotoryh-vse-putayut-1000910/

# 421
Аз все още си мисля, че са един и същ човек Wink

# 422
  • Варна
Статия за приличащите си "като две капки вода" звезди (винаги бъркам Джефри Дийн Морган и Хавиер Бардем)

https://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/30-akterov-kotoryh-vse-putayut-1000910/
Забравила съм колко красива е била Линда Еванджелиста  Heart Eyes

# 423
За сеир я викат найлона в седмицата на модата.Всеки знае,че модел и манекен са две различни професии.Гномчета ме могат да работят втората.Но пък голи цицки всеки ще загледа .Тези от нас,които не са професионално ангажирани с този отрасъл няма да отразим по никакъв начин събитието.А хората искат шум и реклама,дори и с жената на "монахинЯ"  без сутиен.И нарочно са й подбрали по-незабележими девойки,за да изпъкне пластмасата.И на мен ми харесаха коментираните момичета.

# 424
Шерил и Лиъм са станали родители на момченце
Да им е живо и здраво.
Прилича на по-голям брат, не на татко. А с нея ще са като майка с две деца.  Grinning

София и Джо
Скрит текст:
Скрит текст:

София в реклама от '90. Не е мръднала.
Скрит текст:

# 425
# 426
Ми не, за мен не е по-добре.
Разбира се,всеки има право на вкус. За мен тези момичета са посредствено обикновени,клонящи към грозновати.
И точно такива трябва да са. Не трябва да се измества фокуса от дрехата.

# 427
Разбира се,всеки има право на вкус. За мен тези момичета са посредствено обикновени,клонящи към грозновати.
Имат си типичен моделски вид за разлика от Николета, която повече ми прилича на извънземно с тези хлътнали бузи и голямо чело. А солариумният тен, дините и гримът й изобщо не пасват на един модел. Поканили са я от чувство за хумор.  Mr. Green

# 428
Имат си типичен моделски вид за разлика от Николета, която повече ми прилича на извънземно с тези хлътнали бузи и голямо чело. А солариумният тен, дините и гримът й изобщо не пасват на един модел. Поканили са я от чувство за хумор.  Mr. Green
А тя с какъв акъл се е съгласила?!?  Tired ooooh!

# 429
Е че къ?! Тя е търсен, световно известен топ модел. Mr. Green Рекламира сушени плодове, рокли по 30 лв и ... Refan.

# 430
А тя с какъв акъл се е съгласила?!?  Tired ooooh!
Така поставен въпроса, звучи, че все едно тая има някакъв акъл. Whistling Laughing

# 431
# 432
Това нейното дете ли е? #Crazy Аз си мислех, че има бебе. Embarassed

# 433
На Ванчето двата крака на последната снимка много различни изглеждат. На единия малко повечко Фотошоп трябвало.  Laughing
С глас се смея на коментарите за Николета.  Joy Joy

# 434
А, тази видяхме ли я?
При смяната в бързината е забравила единия си къс крак. Simple Smile
Скрит текст:

На Скарлет обувките ми харесаха. Принципно не я харесвам, но с тази прическа много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт