Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 774
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз бих дошла на среща, ако мога. Simple Smile

Люксенче, времето как лети.. Нека всичко да мине, както си го запланувала! Hug
За кремчето, ще пробвам, пък дано помогне, аз дори още не съм почнала да се бода, а вече съм синя Sad

Ренка,
Скрит текст:
синините са ми по краката и първо си мислех, че съм се удряла, без да осъзная и помня, но в един момент започнах изкъсо да се следя, защото толкова чак пък да се удрям не е нормално, щях да знам. Тогава забелязах, че на места, където съм имала съвсем лек натиск, става синьо петънце, на други места - безпричинно се получават, според мен; а си имам и едно, което си го знам, че се фраснах на един стол /не беше изобщо силно, а стана огромно петно и с едни цветове вълшебно-небесни/. Доц. ми обясни, че стават някакви запушвания и вероятно това е причината. Дано кремът да помогне, иначе ще си ходя без полички още дълго Sad

Сън, fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed
Чакаме добри новини!

# 106
Сорендичка Hug Hug Hug Бързо да оправиш синините! При мен се получава подобно... Кога повече, кога по малко... Ама сега след последните боцкания и едно блъскане в стълб съм трагична гледка.  Hug

# 107
Хайде и аз на отчет - доки ме видя, лигавицата е хубавичка - 10мм, започваме подготовка за трансфер в началото на другата седмица! Ще помоля за много силни палчета за двете ни сладоледчета, да се размразят и поне едното да си ме хареса за мама  Praynig
Май изпуснах всички днес, защото бях там чак към 10, ама такъв ми беше часа. Излезли ми бяха и резултатите от пълния пакет тромбофилия - мисля, че са ОК - пише, че не се отчита повишен риск за венозни тромбози, един дерт по-малко!  Peace

Соренда, Воайорче, мислих ви днес!   Hug

Поли, палчета!  Praynig Аз в понеделник ще съм рано-рано там, но за вливка, може и да се засечем някъде по коридорите.

Сън, ще ти звъннат следобеда сигурно, твоето мъниче е борбено и вярвам в него!  Hug Вие днес ли ще го замразявате или ще чакате до 5 ден?

Люксенче, как се зарадвах и аз, че писа!  Heart Eyes То наистина не останало - ей сега ще се тъкулят 2-те седмици. Вие готови ли сте с всичко? А име избрали ли сте?

Креми, исках да ти пиша вчера, ама те забравих - явно това не е било твоето бебче.  Hug Следващия път ще е успешен. Ти сега почиваш ли си? Кога мислите да подновявате опитите?

Боби, никакви черни мисли! Ти си нашето щъкрелче в пролетната тема така да се каже - чакаме да повлечеш крак!  Crazy 

# 108
  • София
Воайорчето, ти беше на ЕЦ нали, или се бъркам  newsm78 Щом док. не е казал нищо, значи няма от какво да се притесняваш. Той не е от хората, които премълчава, ако нещо го притеснява. Поне моите наблюдения са такива  Simple Smile Продължавайте напред и успех за понеделник всичко да се развива по план!
Соренда, и аз така си помислих, че е от ударите. На мен за сега ми излизат синини само когато се фрасна по-силно, но при теб явно е по-зле положението...   Sad Представям си какво ще е като почнем с тежката артилерия... #Crazy  Дано наистина кремчето ти помогне  Simple Smile
Скрит текст:
На мен по-миналата седмица така ми беше посиняло д...то от фостимона... ужас бях Laughing
Ливчо, хайде и ти сега да си прибереш сладоледчетата, палците няма да ги пускам и за теб!  Hug
Скрит текст:
Между другото и двете ли ще ги връщате? Питам, защото нали и ние сме с две сладоледчета и живот и здраве след един месец и аз ще ги прибирам и от сега се чудя две ли, едно ли.... newsm78 Винаги съм си мислила за две, но предвид последния ми неуспешен опит... сега малко съм в чуденка, а и да не говорим, че вече почнах да се разубеждавам за близнаци, колкото и да си мечтаех за двечки в началото.

# 109
Рени Hug
Боби, знам какво ти е, но се опитвай да грабиш от времето. Насочвай мислите си към това, че в момента си Б и това е твоето време. Пък, ако ще и за 10 дни. Никой не може да ти го отнеме като изживяване. Последните дни са най-тегави, така се възползвай докато си още в "розовия период".
Соренда, щом имаш такъв проблем мажи се. Действа, но си трябва постоянство. Аз преди имах много синини от удари. Голяма част от тях изобщо не осъзнаваме, че си ги причиняваме, така че не се стряскайте. От, както съм Б обаче нямам такъв проблем, а очаквах да се задълбочи. От една страна, че съм по-внимателна и бавноподвижда и рядко се удрям, от друга съм по-скоро сгъстена, отколкото разредена. Но пък имам страшни кръвотечове от носа и вече сериозен проблем с намирането на място за боцкане. Дори Б12 взе да ми се опира, че си имам слой уплътнение върху мускулите Mr. Green
На всички много  fingerscrossed Няма да ви изброявам поименнно, че не съм много в кондиция напоследък и забравих повечето неща. Но ви мисля.
И по традиция  babydust7 за новата седмичка

# 110
  • София
Ейй, честита нова седмичка, Блингче!

И боцкане, и синини, и всичко ще изтърпя /без да мрънкам много/ само да ми дойде редът Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 111
Обадиха се, развива се...
Скрит текст:
Но имало малко фрагментации... Утре ще кажат повече Sad

# 112
Сън, много е рано още тепърва ще се развива. Сигурно ще го оставят и до пети ден. Да не вземеш да го отпишеш сега Naughty

# 113
Блингче, не го отписвам, искам си го, просто ми се къса сърцето от притеснение...

# 114
  • София
Сън, моите 8 на 3-ти ден бяха всички с фрагментации, 4 бяха с <20% и 4 с >20%
На 5-ти ден от 8-те, 6 бяха станали бластоцисти, но само 3 с имплантационен потенциал. Другите 3 бяха C качество. А 2-та от 3-те бяха перфектни и били премахнали всичките си фрагментации.
Аз също тогава като разбрах на3-ти ден за фрагментациите ги бях отписала всичките ембрита.

Важното е на колко клетки се е разделило Simple Smile  Peace

# 115
Брайда, дано и при нас компенсира, едничко ми е - златно... Направо не знам как се добутва до утре... Утре е 3ти ден, после сигурно ще чакаме до 5ти, не че са ни казали нещо...

# 116
Сън, всичко ще е наред.
Креми, моля се бързо да дойде Слънцето и на твоята улица.

# 117
Ух, заграбвам от прашеца, Блингчеnewsm79 newsm79 newsm79 Мноооого ми е нужен. Мечтая си и аз да ръся някой ден, но дано няма кого - всички да са бременни до тогава.  Heart Eyes А на теб и на бебка честита седмичка.  bouquet

Сън, предполагам какво ти е на душата. Но док беше казал на друга негова пациентка, че ако са малко като процент напр. 10% не се смятат за проблем. Така че всичко ще е наред и това ще си е твоето бебе.  Peace

# 118
Сън, изпращам много положителни мисли на твоето ембрионче!  Hug Да е най-силното и да се пребори до 3 ден и после още 9 месеца!

Рени, всичко връщаме, да.  Peace Те са замразени заедно и специално за 3-дневни аз не бих рискувала да ги размразяваме и после пак да замразяваме само едното, няма смисъл просто. Да не говорим, че не са и еднакво качество и няма логика да върнем по-хубавото, а да оставим другото. В повечето случаи при замразените на 3-ден е така. Ако бяха 5-дневни вече е различно, там можеше да се помисли колко, но сега не сме го мислили.

Блингче, честита ти нова седмичка! Hug Вземам си мнооого прашец, ще ми трябва за следващите 10-ина дни, че и по-натам да се надяваме.   Praynig

# 119
Лив, ти няма ли да ги чакаш до пети ден като ги размразиш?
Боби, ма теб казаха ли ти колко точки ти е ембриончето на трансфера?
Взимам си и аз прашец от Блинг.

Общи условия

Активация на акаунт