Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 733
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ливче, много палчета и успех утре! После да споделиш как е минало  Hug

# 181
  • София
много палци и успех на ЗЕТ-а и от мен  Peace  Praynig

Аз наминавам да кажа, че за около 40 дни с гел капсулите, витамин Д от 53 ми е станал 66.55, което е просто супер (горната граница е 120, а долната 50).

Стискам палци на всички, нека завалят положителните новини  Hug

# 182
Здравейте и от мен!
Ливчо, много ти стискам палци, за утре!
Скрит текст:
при мен пак отложихме ЗЕТ-а. Получих обаче много важна информация, върху която има какво да се мисли и аз ще се възползвам от оставащите дни до новия цикъл.

# 183
Благодаря ви от сърце, момичета!!!  Hug

Поли, защо така? Какво не му хареса на док?  Sad

# 184
  • София
Лив, стискам палци за утре Simple Smile
На всички други момичета - успешна седмица.
Боби, ще чакаме хубави новини от теб Simple Smile

# 185
  • София
Ехх, Поли, дано това отлагане да е за последно. Все пак е добре, че си получила и важна информация, така успехът следващия път ще е сигурен!
Скрит текст:
Дано все пак да не е нещо сериозно  Praynig Между другото, има шанс да сме заедно после... Heart Eyes

# 186
Лив,
Тънка лигавица, висок прогестерон, за Фол. Фаза /все пак са ми го изследвали Simple Smile/
Ренка,
Възможно е и да се засечем, ще се радвам пак да се видим Simple Smile

# 187
  • Бургас
Поли, съжалявам за отлагането, дано е последното такова  Hug Не ти ли предписаха нещо за лигавица? Естрофем , Климара? Иначе това с прогестерона, много похвално, че го проследяват. На предният ми опит с извънматочната го мериха 1път само и то в денят на пункцията. Беше скочил до небесата и ми беше много притеснено.

# 188
Лив, утре ти пожелавам прекрасен трансфер и много коро след тва високо ЧХГ. Ще стискам най-безумно силните палци, даже мъжът и котката ще впрягам!
Поли, много жалко за отлагането, дано е за последно. При мен също беше висок пргестерона в ЛФ и за това сега нямах! Но май май ще се засечем следващият месец Wink Кога чакаш Ц?
Ренчо, бърз цикъл и да идва вече месец Май!   Hug
Боби, то вярно излетя времето и идва часът на теста! ПОжелавам ти високо ЧХГ!
Брайда, браво за вит. Д, да се качва още!

Точно погледнах на моята епикриза какво пише... Ползвали са Имси, иначе сме с морфология 3.5%, но ММ беше болен седмица преди пункцията, та вероятно са го взели в предвид и това при избора на метод... Та ми изглежда различно при всеки...

# 189
Ех, момичета не знам защо ми е тая глава на раменете. Явно само, за да пазя равновесие.
Изкарах половин ден в клиниката, а забравих да питам нещо, което забележете даже си бях записала, за да не забравя. Ще питам вас.
Мога ли да слагам лактобацили докато слагам Клион Д, което е противогъбично и е под формата на вагинални таблетки ако мога в каква последователност и на какъв интервал?

# 190
  • София
Мисля, че лактобацилите трябва да ги слагаш след като свършиш с противогъбичното, но нека и другите кажат.

Примерно при мен след лапарото ми бяха изписали лактобацилите да ги почна след като изпия антибиотика през устата, нищо не пречеше да ми ги изпишат и заедно с него.

# 191
Поли, съжалявам за отлагането, но сега ще си имате едно за ум за следващия път. Може пък да смените подхода и да пробвате с естрофем от началото.  Praynig Няма как да не се получат нещата вече! За лактобацилите и аз мисля, че би следвало да ги започнеш след лекарството за гъбите. Ако не си сигурна, винаги може да се обадиш на акушерките.  Peace

За другия месец се заформя силна група - Рени, Сън, Поли, някой друг да се готви? Ще стискам много силно палчета на всички за успешни ЗЕТ!  Heart Eyes

# 192
  • София
Лив, много стиснати палци за утре и за нататък! Дано всичко бъде по план!
За Боби палците са ми стиснати по дефолт също!
Успех на всички, които са за другия месец! Нямам търпение да се похвалвате подред на номерата.

# 193
Лив, много стиснати палци от мен за утре. Орисвам го този опит да ти е последния, защото ще е успешен.  Peace

Поли, съжалявам за отлагането. Сигурно вече нямаш търпение да си прибереш децата. Колко е висок този прогестерон? Аз така и не разбрах освен в деня на трансфера дали са ми го изследвали преди това, май не.  newsm78

Благодаря, че ме мислите. Времето наистина лети и не ми се иска да идва теста. Много ми е притеснено.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 16:47 от Boby_pl

# 194
Брайда какъв вит Д взимаш?

Общи условия

Активация на акаунт