Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 50 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Бризче,
Абе тоя Вали бей дет го споменават в конака, и ще идва на посещение , според теб областния управител ли е или полицейския началник, не е г-н Вали както го превеждат мамашите, реших да не е кмета ама кмета трябва да е башбаканин, а не валия, дай да го измъдрим, на 34-35 мин. е споменаването на въпросния.

Нерви, руснаците за Вали го бяха превели секретар и познай за какъв секретар си помислих когато го прочетох... Joy Joy Joy
Но според мен той е някакъв от управата на града, но е по-висш от полицейския началник. Затова Есма го беше поканила при назначението му. Нали Боранови спонсорират града.....
Спомням си че ставаше въпрос за назначение, а не за изборна длъжност каквито при нас са кметовете.....

# 361
Момичета първо да ви се оплача, че май отдавна не съм го правила....Ама ще го скрия, че само вие да го прочетете  Grinning
Скрит текст:
ММ когато беше жив ми казваше - ти от глад няма да умреш, но от хамел сигурно....Та какво направих тази вечер. Направих си една зелена салата и както бях ядосана на една фирма, седнах и я изядох...И сега познайте....Така ме заболя жлъчката, че се чудя дали да не отида на стадиона да потичам, че нямам никакви хапчета, а аптеката вече е затворена  Thinking Thinking или да тичам до най-близката аптека...то тогава може да ми мине и без хапчета..... Thinking

Гости, Тио, Бризче - от където и да го погледнем Сюрея в този момент не постъпва правилно. Да ожениха се бързо, от целувки и милувки нямат време да се опознаят....Сюрея е свикнала да живее сама и каквото иска това си прави....Фарук иска да не обиди никого, грижи се за мира в конака. Когато трябва взема решения които са присъщи за главата в семейството. Например - Есма нямало да вечеря - хубаво, да започваме....Есма се оля да хвали Ипек, когато ходиха да парвят годежа, Фарук каза тръгваме си, защото в къщи имаме гости и си тръгнаха....На този етап нямам никакви забележки за Фарук....Ааааа да допълня - отиде в заведението да си прибере жената....Ами да....Защото видяхме какво се случи с Баде посред бял ден, как двамата младежи я сгащиха....А сред нощ жена да се движи сама - не е нормално.....
Съгласна съм с Бризчето, че за Бегюм трябва да говорят когато се появи на хоризонта. За гаджетата на моя съпруг, когато е бил ерген съм разбирала от снимките в албумите или ако сме ги срещали....Тогава ми е казвал, че са били гаджета на времето.....

Не видях това, което е написала Деси - може би е допълнил поста си...но и аз си го мислех, че сигурно ако Сюрея е бременна и отидат с Фарук на преглед ще попаднат на Бегюм....Ама тя Сюрея сигурно ще ходи сама или с Дилара и ще стане мазало.....ако Бегюм, освен професионално, проведе личен разговор с главен герой Фарук Боран....

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 23:29 от MAMA-AN

# 362
  • Варна
Нее, Ани, не си е допълвала поста- тя предположи, че Диляра кандардисва Сю да купят тест за бременност.

А пък аз развивам моите фантасмагории, че теста е положителен и трябва да отидат на преглед ама с Фарууууук, защото вече са се сдобрили и развода е затворен в семейния албум за неприятни спомени. И отивайки в отделението се оказва, че Сю ще я преглежда доктор Бегюм. Та, с други думи срещата е случайна и ръкавицата е хвърлена към Фа. Да видим той какво ще разкаже на Сю.

# 363
Нее, Ани, не си е допълвала поста- тя предположи, че Диляра кандардисва Сю да купят тест за бременност.

А пък аз развивам моите фантасмагории, че теста е положителен и трябва да отидат на преглед ама с Фарууууук, защото вече са се сдобрили и развода е затворен в семейния албум за неприятни спомени. И отивайки в отделението се оказва, че Сю ще я преглежда доктор Бегюм. Та, с други думи срещата е случайна и ръкавицата е хвърлена към Фа. Да видим той какво ще разкаже на Сю.

Да този пост го видях, но не разбрах, че ти си доразвила нещата...
Не знам, но ми се струва, че някъде четох, че Бегюм ще отиде в конака...
Дори и да се срещнат в болницата, едва ли Фарук ще каже на Сюрея, че ги е разделила майка му...Това по-късно ще се разбере, ако наистина имат дете...Само размишлявам....

# 364

Момичета,  🤗!
Бризче, вероятно така ще вкарат Бегюн във филма:или ще отиде при нея на преглед в клиника, или ще е дежурен лекар за повикване и заради Сурея ще отиде в къщата... А колкото за това дали Фарук трябва да разказва за предишните си романи - категорично не! Но ако се срещнат и се каже нещо по темата от някой- тогава е длъжен да го направи.
Нерви, 🤗!

# 365
  • Варна
Ама то и аз си разсъждавам така на клавиатурата. Може и да отиде Бегюм в конака  newsm78 особено пък ако е имала намерение да каже вече на бащата за детето, пък и на детето за бащата. Може и това да е повлияло връщането и в Бурса. Кой знае може и друга да е причината за посещението и, пък обстоятелствата да наложат излизането на истината - например Есма да се разфучи и да иска да я изгони, а тя пък в яда си да каже нещо, което да започне да разплита кошницата.  newsm78 Ще видим - може и още този петък, пък може и да ни оставят да търкаме клавиатурата в предположения до следващия.

# 366
Деси, Бризче

Струва ми се, че в петък ще разкрият част от истината за Рейхан и Адем....Бегюм ще ни я покажат, че е дошла, но  срещата с Фарук или с Есма ще оставят за следващият епизод...Нали трябва да гонят рейтинг и трябва постепенно да включват новите герои с нови/стари интриги...

Ще видим как ще ни представят този случай. Но може би пак ще има повторение от миналото....Така както Рейхан си е отишла и има син от Февзи Боран, така и Бегюм си е заминала без Фарук да знае, че има дете.

Така стана в Дила ханъм....Бившата приятелка на Ръза има дъщеря от Ръза, но той не е знаел. Тя се е омъжила за друг и е отглеждала дъщеря си като дете на съпруга й....Ръза научава след 12 години - разбира се правиха ДНК тест, защото Арзу каза, че не знае от кого е детето....

Ще видим тук как са измислили историята..... Thinking

# 367
Деси, Бризче

Струва ми се, че в петък ще разкрият част от истината за Рейхан и Адем....Бегюм ще ни я покажат, че е дошла, но  срещата с Фарук или с Есма ще оставят за следващият епизод...Нали трябва да гонят рейтинг и трябва постепенно да включват новите герои с нови/стари интриги...

Ще видим как ще ни представят този случай. Но може би пак ще има повторение от миналото....Така както Рейхан си е отишла и има син от Февзи Боран, така и Бегюм си е заминала без Фарук да знае, че има дете.

Така стана в Дила ханъм....Бившата приятелка на Ръза има дъщеря от Ръза, но той не е знаел. Тя се е омъжила за друг и е отглеждала дъщеря си като дете на съпруга й....Ръза научава след 12 години - разбира се правиха ДНК тест, защото Арзу каза, че не знае от кого е детето....

Ще видим тук как са измислили историята..... Thinking

В темата за Аслъ е публикуван клип , в който Дилара и Сурея са в някаква клиника-явно двете отиват  за преглед на Сурея, с което си мисля, че може би Фарук като узнае за бремеността й ще заяви на майка си , че ....думите от фрага -ако ти не направиш това, аз ще взема жена си и  ще замина за Истанбул и ти няма да ме видиш повече...

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 00:25 от dessislawa1

# 368

Лека и спокойна нощ  Hug

# 369
Добро утро момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Нека седмицата да започне с майтап ! Joy hahaha

# 370

Добро утро, мили мои, приятен ден и приятна седмица.

Хайдеееее - на финала сме.  Доживяхме го.

Цялото семейство ще се събере - край на  счупените парчета.  Семейството тръгва напред с  много любов.

Да се обичаме - това е истината, обичта е здраве и благоденствие.
И аз ви обичам с цялото си сърце.

# 371
Добро утро момичета  Hug
Нов ден, нова седмица, нов късмет

Тио наистина успя да ме разсмееш в понеделник сутрин - дано това да е добър знак за последната седмица от месеца, която за колегите счетита е много напрегната и инфарктна.....
Чудесна закуска ни е приготвила Сиси  Hug - кафе и сладки изкушения

Освен с ролята си в Невестата, Ипек дразни и с визията си....За сега Фикрет е в позиция изчакване, но съпругата му ще успее да прехвърли своите проблеми, а именно, че се омъжи за името Боран и за конака, а не за Фикрет..та ще успее да прехвърли този проблем върху етърва си и най-големия девер, който не избра нея, а се влюби в невеста от Истанбул....

Тази вечер за последно ще бъдем с героите от Парченцата....Ще видим дали ще има изненади, или както и в други сериали, сценаристите правят завой и изчистват образите на лошите герои....На мен това не ми харесва. Защото може да си бил лош, да си вършил гадости и хоп в една сцена, редят един ред сълзи, един ред сополи и стават добри човеци....
Но все пак, три години бяхме с героите от сериала и тази вечер за последно ще бъдем с тях  Hug

Бурак Тозкопаран (Озан) с родителите си.....

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 08:06 от MAMA-AN

# 372
  • Стара Загора
Добро и усмихнато утро Flowers Sunflowerмомичета Hug Hug Hug
Имайте своя пълен с изненади ден...
Радвайте се на слънцето, което сгрява сърцата ни..
Правете добри неща и нека ви се връща многократно тази добрина...
Не забравяте да се усмихвате, усмивката отваря всички врати!
Успешна и усмихната нова седмица за всички вас...

Ани HugБризче HugДеси Hugблагодаря ви за коментарите и разсъжденията
С голям интерес чета постовете ви,но не мога да взема отношение,защото не  съм изгледала още 4-та серия
Имам доста други ангажименти и ще изчакам БГ превода Peace

Тио Hugс твоите оригинални колажи ми създаваш добро настроение и успяваш да ме разсмееш

Сиси Hugмерси за кафенцето и сладките

Злати HugМиме HugМорела Hug

Цитат
Dün hastanede filme

Вчера заснето в болницата

Скрит текст:
Yapımcı koltuğunda O3 Medyanın oturduğu dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuna Özge Borak da dahil oldu. Güzel oyuncu, dizide Özcan Deniz'in hayat verdiği Faruk karakterinin eski aşkını oynayacak. ‏Alınan bilgilere göre diziye beşinci bölüm itibari ile dahil olacak olan Özge Borak, Faruk Boran'ın geçmiş anılarında iz bırakan ve yine annesi Esma Hanım'ın engellerine takılan eski aşkı Begüm karakterini canlandıracak. ‏Londra'da başarılı bir Jinekolog olan Begüm, Bursa'ya dönme kararı alır. Begüm'ün bu kararı sadece Faruk ve Süreyya'yı değil, tüm Boranları etkileyecek güçtedir. Begüm'ün ani dönüşü ve yıllardır sakladığı büyük sır konakta beklenmedik fırtınaya neden olurken, Süreyya'nın hayatında ise yeni bir sayfa açacaktır.

Айча...

# 373

Скрит текст:
Yapımcı koltuğunda O3 Medyanın oturduğu dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuna Özge Borak da dahil oldu. Güzel oyuncu, dizide Özcan Deniz'in hayat verdiği Faruk karakterinin eski aşkını oynayacak. Alınan bilgilere göre diziye beşinci bölüm itibari ile dahil olacak olan Özge Borak, Faruk Boran'ın geçmiş anılarında iz bırakan ve yine annesi Esma Hanım'ın engellerine takılan eski aşkı Begüm karakterini canlandıracak. Londra'da başarılı bir Jinekolog olan Begüm, Bursa'ya dönme kararı alır. Begüm'ün bu kararı sadece Faruk ve Süreyya'yı değil, tüm Boranları etkileyecek güçtedir. Begüm'ün ani dönüşü ve yıllardır sakladığı büyük sır konakta beklenmedik fırtınaya neden olurken, Süreyya'nın hayatında ise yeni bir sayfa açacaktır.

Добро утро на всички  Hug

Най-важното от текста освен това, което знаем, е че решението на Бегюм да се завърне от Лондон в Бурса няма да окаже въздействие само на Фарук и Сюрея, но на всички Боран. Критата с години тайна на Бегюм ще предизвика буря в конака и че в живота на Сюрея ще се отвори една нова страница.

# 374
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодарение на Тио Heart Eyes започваме седмицата с усмивка, на Сиси Heart Eyes бодри със сладост в устата, а на Боби Heart Eyes заредени с позивитизъм и надежда в сърцата Party
Ани,Деси,Бризче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще видим дали Фарук трябваше да каже по рано за старата любов или при тяхната среща Peace , а за евентуарната бременност на Сюрея аз мисля, че няма да останат доволни в конака...най малкото Ипек...в мислите си тя вече ги е развела Joy Joy Joy
Ани,
Скрит текст:
дано си реширла проблема със злъчката Praynig
Днес приключват Парченцата...
Скрит текст:
така, че ще се "видим" в четвъртък...спорна работа на колежките и вярвайте в доброто и че любовта ще спаси света Wink

https://www.youtube.com/watch?v=tsr52jRtKKc
Нерви Hug

Общи условия

Активация на акаунт