Банята - 28-ма тема

• 104 084
  • 821
  •   1
Отговори
# 165
Мерси за отговорите, мострата в Баня стил беше без метален фиксатор монтирана, две панти на стената и плътно на земята, моят е статичен не се отваря и затваря! Смятам да ми го монтират от Баня стил, ако ми спукат плочки да знаят коя серия да носят ! Simple Smile Joy
И пак не ми е ясно как параванът е 60/90 да не е изпуснато 1 отпред и да е 190 newsm78 Такива стъкла само с държач се монтират щом ще е статичен паравана. Той винаги може да се сложи, защото се нанизва на стъклото, а не се дупчи дупка в него. Вие сте гледали на панти и логично е в магазина на онзи параван да няма разпънка.
 Миналата седмица монтирахме 70'200 с държач горе в ъгъла и профили на пода и стената. Заповядай да погледнеш ако искаш

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 15:17 от drago_2008

# 166
Мерси за отговорите, мострата в Баня стил беше без метален фиксатор монтирана, две панти на стената и плътно на земята, моят е статичен не се отваря и затваря! Смятам да ми го монтират от Баня стил, ако ми спукат плочки да знаят коя серия да носят ! Simple Smile Joy
И пак не ми е ясно как параванът е 60/90 да не е изпуснато 1 отпред и да е 190 newsm78 Такива стъкла само с държач съм виждала монтаж щом ще е статичен.
Аз нямам против и с държач да е.....надявам се от Баня стил да предлагат и дължач.....просто питам ако не предлагат да хуквам да търся държач newsm78
Може да кажете и къде се предлагат държачи.... newsm78
ДА РАЗМЕРЪТ Е 190/60, къде спя ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 20:20 от mimi.7299

# 167
Предлагат

# 168
Значи да поискам от майсторите с държач да го монтират, по стабилно явно ще е?

# 169
  • София
По стабилно и мисля, че беше още 80лв.

# 170
По стабилно и мисля, че беше още 80лв.
Е, ще се наложи да ги прежаля, не правя баня всеки ден   Simple Smile
Драго, с удоволствие ще дойда да погледна, но къде е това....аз съм от Бургас, за един поглед да не трябва да мина 380 км до София  Simple Smile на снимката много не мога да видя как е хванато, но ми харесва Joy

# 171
А... малко ще ти е далеч, но ето и една по-конкретна

# 172
Нашият параван ще е статичен с размер около 60-65/190 и ни казаха, че задължително трябва държач.Вярно ли е това, защото на мен неми харесва пък и оскапява.

# 173
Нашият параван ще е статичен с размер около 60-65/190 и ни казаха, че задължително трябва държач.Вярно ли е това, защото на мен неми харесва пък и оскапява.
за харесване и аз по харесвам без, ама какво да се прави щом така се монтира нямам против, даааа и грешката е моя сега видях какво съм публикувала, размерите са ни 60 /190 hahaha

# 174
Как ги поръчвате тези паравани, и как ги плащате най-вече, без да сте уточнили как ще бъдат прикрепени към стената на банята?  Simple Smile При положение, че се изработва по конкретни размери и спрямо индивидуални изисквания, тези неща би трябвало да ги пише в офертата - ако ви дадат само едно голямо стъкло, какво ще го правите? Wink

Ние също ще слагаме преградни стени, които се състоят от не една, а две статични части и врата по средата и с две думи в нашата оферта пише следното: ще има два вида укрепване - в единия край ще бъдат закрепени с телескопичен държач и под ъгъл, а в другия - чрез фиксатори в 4-те точки на двете полици, които съм поръчала към тях. Отделно е описано всичко останало до най-малките подробности - какво е стъклото, колко е дебело, кантирано ли е, какви уплътнения, панти и т.н. ще има. И всичко това си влиза в крайната цена на паравана, не би ми и хрумнало да ходя да търся държач допълнително. Като се поръчва параван за баня, се поръчва параван за баня, не просто едно голямо стъкло, което всеки да закрепя както намери за добре, нали така?  Hug

# 175
  • Пловдив
Mimi.7299, как е сложена етажерката, пробивани ли са плочките, откъде е купена и има ли с 4 рафтчета?

Здравейте!
Въпросът ми сигурно е тъп, но къде се къпете докато банята е в ремонт?
Ние искахме да я ремонтираме основно с изправяне на стени и т.н., но майсторите ни казаха, че няма да можем да я ползваме докато не приключат.
Казаха, че ще им отнеме 10-14 дена.
Банята ни е в окаяно състояние, но няма къде да отидем.
Нашата баня се правеше 1 месец. Тя е с мокро и сухо помещение. Мокрото се правеше 2 седмици, като първата изобщо не можеше да се мокри. Ходихме по роднини и приятели да се къпем, даже и на село при баба ми ходихме. Гадно е, но нямаше начин, все пак беше август месец. А дрехите съм си перяла на мивката в кухнята. Преживява се Wink

# 176
Маделин при мен е точно едно голяма стъкло hahaha, момичето ми каза как се закрепва, даже ми показа............имаше мостра, не е едно, а няколко монтирани, нали виждаш банята....шкафът-мивка стърчи 42 сантиметра напред, почти до него ще се постави голямото стъкло-параван, просто за да отделя шкафа от душа, да не го полива директно водата....суха част на банята няма да има, банята е толкова малка, че след къпане като пусна вентилатора и обезвлажнителя, който стои точно пред банята за 10 минути е суха Joy И аз искам суха част, но размерите не го позволяват Sad, тъй , че проектът си беше със стъкления параван, разработен от Баня стил, там е и поръчан, просто трябваше да кажа стъклото прозрачно ли да е, матирано, с релефни украси, гладко, със заоблени ръбове или право изрязано Simple Smile Simple Smile, не го поръчах още в началото, защото исках да видя визуално как ще стои шкафа и тогава да определя 60 или 65 см да е стъклото Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 21:34 от mimi.7299

# 177
Соленка, етажерката е без пробиване, на Simple Humen , страхотна марка с инересни решения, стомана, не покритие, не ръждясва, не се пробива стената, а се разпъва от тавана до пода на пружина, адски съм доволна....нямаше с 4 кошнички, но ние сме трима и така ни устройва Flutter Цената е Mr. Green - 300 лв. ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 22:14 от mimi.7299

# 178
  • Пловдив
Соленка, етажерката е без пробиване, на Humen simple, страхотна марка с инересни решения, стомана, не покритие, не ръждясва, не се пробива стената, а се разпъва от тавана до пода на пружина, адски съм доволна....нямаше с 4 кошнички, но ние сме трима и така ни устройва Flutter Цената е Mr. Green - 300 лв. ooooh! ooooh!
Благодаря за подробностите! Ммм цената направо ме срази на място.....може би нещо друго ще си търся като етажерка.

# 179
Соленка, етажерката е без пробиване, на Humen simple, страхотна марка с инересни решения, стомана, не покритие, не ръждясва, не се пробива стената, а се разпъва от тавана до пода на пружина, адски съм доволна....нямаше с 4 кошнички, но ние сме трима и така ни устройва Flutter Цената е Mr. Green - 300 лв. ooooh! ooooh!
Благодаря за подробностите! Ммм цената направо ме срази на място.....може би нещо друго ще си търся като етажерка.
И мен ме срази, но който и да питах ако се сложат от българските кошнички по магазините всичко е с покритие и ръждасвя след време, не си представям да пробия плочките и след две години кошничките да ръждясат! Sick Sick Такъв модел етажерки като моята имало на по нормална цена...някой беше писал по напред....по бързо се скапвали но стрували доста по евтино...ако имаш време върни напред в темата и прочети!

Общи условия

Активация на акаунт