Искаш ли да знаеш как точно реагира антиваксърка когато детето й се разболява от морбили?
Ето една, която е пуснала тема: "Информация за ваксини. Как да ги избегна?"
Ето първото й мнение в темата:
Имам дъщеричка на 5 месеца, на която до момента не е поставяна ваксина. Никаква. Не искам да коментирам критиките, които непрекъснато отнасям за това, но то си е лично право, на личен избор на родителите и НИКОЙ няма право да ми каже и копче за това!!!!!
Обаче, след тая безумна епидемия от морбили и безумни изказвания на лекари, или не знам и аз защо и как, след консултация вчера, педиатърката ми каза, че от тук нататък трябва да ваксинирам! Shocked ЕЙ ТАКА, от нищото, а уж се бяхме разбрали, че е ОК да не слагам ваксини! Обясни ми, че за да си получавам детските, трябва да платя 5 лв., да ми набодат детето и барабар с набоденото дете и листчето да отида в социалните ...
Четох подобна статия в интернет, че това се е случвало и на други места, а не мога да открия никъде повече инфо.
Не ме интересуват никакви епидемии, искам детето ми да е нормално, без животински примеси и ембриони в организма си! Нищо повече!
Ако някой може да ми помогне в тази безизходица, ще съм ви много благодарна!
Ето мнението й след като детето й се разболява от морбили:
На въпроса ви - какво направих. Simple Smile Видях сп. 8,прочетох го, намерих педиатъра, говорещ против ваксините и той се оказа пълно "хахо"!!!!!! Ама тотално хахо!!!! Кукувица и половина! Междувременно детето се разболя от морбили и го изкара адски тежко! Две седмици бяхме ни живи, ни умрели! Какво беше в Инфекциозна няма да описвам, защото не го пожелавам и на най-големия си враг!!!
Детето, милото още се възстановява! Отслабна с около килограм, вече се храни повече, де, но не е онова жизнено, усмихнато човече ... Sad За сега ми казаха да не поставям никакви ваксини, но след като се възстанови да поставя, защото ако скоро след оздравяването пак се срещне с някоя сериозна инфекция /хепатит, напр./ ... не се знае ... Това ми го каза една лекарка във ВМА /там ни преместиха заради усложнения/. Засякох и Мангъров по-рано в Инфекциозната и е много мил и добронамерен човек. Защо така му се нахвърляте, не знам ...
Както и да е, де. Сега чакаме ... да се възстанови и после какво правим ... не се знае ...

Действието се развива по време на най-голямата епидемия от морбили в България и Европа за последните десетилетия през 2010 г.
http://www.bg-mamma.com/?topic=490329
Само дето страда не тя, а детето й.