Морбили?!

• 371 521
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 600
  • град-държава
Мрънкалка,  bouquet

# 601
Не забравяйте бялата мафия.Фармацията,която иска да продава,продава и да печели,мислиш,че някой мисли за детето ти ли...Освен теб и евентуално баща му,няма кой?
А между другото винаги много ме е учудвала слабата активност на бялата мафия относно пропагандиране на ваксините. При търсене в гугъл на иформация относно ваксините 95 % е антиваксърска пропаганда. Даже сайтът ваксините.ком, който уж привидно създава впечетление за официалност и научност и уж е богат на разнообразна информация, е просто една антиваксърска пропаганда. Айде фармацевтичната мафия е ясна, ама от това кой черпи полза, питам аз и отговор не откривам?

# 602
не те разбрах,няма значение
Няма да подложа бебо на противохепатитна ваксина,ако Майката не е болна,ако бебо не тръгне да прави секс,ако бебо не тръгне на зъболекар Simple Smile!но ако майката е от фирмата-произзводител,-мълча Simple SmileНакрая всички разбираме,че става дума за пари!Има излишък от ваксини...и всичко е пари!

# 603
не те разбрах,няма значение
Няма да подложа бебо на противохепатитна ваксина,ако Майката не е болна,ако бебо не тръгне да прави секс,ако бебо не тръгне на зъболекар Simple Smile!но ако майката е от фирмата-произзводител,-мълча Simple SmileНакрая всички разбираме,че става дума за пари!Има излишък от ваксини...и всичко е пари!
В смисъл като тръгне на зъболекар или после като почне полов живот ще го ваксинираш?  Grinning

# 604
  • град-държава
Споделям голяма част от изразеното от теб мнение.

# 605
Жаве, и ротавирусната, и ваксината за ЧПВ се въртят постоянно по телевизията.
Останалите от задължителния календар не виждам защо да ги въртят след като така или иначе са задължителни, а и голяма част са за опасни болести.

Мрънкалка казва, че ако майката е изследвана и не е болна от Хеп Б и на бебето не се налага кръвопреливане (секс и зъбар така или иначе) няма да сложи ваксината в първите месеци. Поне аз така я разбрах.

# 606
Останалите от задължителния календар не виждам защо да ги въртят след като така или иначе са задължителни, а и голяма част са за опасни болести.
Всяко второ дете вече не се ваксинира или се ваксинира избирателно. Никой не вярва на докторите, всички се информират от интернет. Няма майка вече, която да не трепери и да не се чувства престъпница, когато води детето си за ваксина. Ваксина стана мръсна дума. Пропагандата е в пълна сила, но в обратната посока.  Grinning

# 607

Мрънкалка казва, че ако майката е изследвана и не е болна от Хеп Б и на бебето не се налага кръвопреливане (секс и зъбар така или иначе) няма да сложи ваксината в първите месеци. Поне аз така я разбрах.

Ваксините трябва да са прецизрани
Цитирай

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 22:40 от Мрънкалка

# 608
Моля, ако някой има личен опит или по-конкретна информация за моно ваксините за морбили, които се предлагат в чужбина да ми пише на лични. Едното ми дете е със силна алергия към Неомицин и не може да бъде ваксинирано с Приорикс.

# 609
  • София
Малко шанс за едни,по голям шанс за други!!!На едни помага,на друг не и така...

Всъщност, не е точно така.
Помагат на всички- на едните да не се разболеят въобще, а на другите, с по- слаба имунна система, ако се разболеят, да не умрат, както би станало ако не са ваксинирани.
Вариолата и детският паралич са изчезнали само благодарение на ваксините.

# 610
  • София - Рим и обратно
Чета и немея. Щом вече и противохепатитната ваксина я пропускат...  ooooh!.
Съжалявам, че не спестих ротавируса на децата си. Просто не съумях навреме да ги ваксинирам. Няма такава ужасия, с голямата дори стигнахме до Пирогов, на година и няколко месеца цялата надупчена със системи... Cry

# 611
Значи,аз кофти обясних.
Повечето се спасяват,благодарение на ваксинациите.
Но има единици,имунно увредени,които си патят.
Майките,тоест ние решаваме кой път да изберем!
А фирмите си печелят.
Питах ви,
Как се взема това решение!
Отговора не знам,страхувам се...толкоз
Как исках да знам!

# 612
Чета и немея. Щом вече и противохепатитната ваксина я пропускат...  ooooh!.
Съжалявам, че не спестих ротавируса на децата си. Просто не съумях навреме да ги ваксинирам. Няма такава ужасия, с голямата дори стигнахме до Пирогов, на година и няколко месеца цялата надупчена със системи... Cry
Добре де, ротавирусът един ли е? За мен тази ваксина е точно като грипа - обхваща разни щамове, но не всички, което на практика я прави безсмислена.

# 613
Значи,аз кофти обясних.
Повечето се спасяват,благодарение на ваксинациите.
Но има единици,имунно увредени,които си патят.
Майките,тоест ние решаваме кой път да изберем!
А фирмите си печелят.
Питах ви,
Как се взема това решение!
Отговора не знам,страхувам се...толкоз
Как исках да знам!
Взимайки решение да не ваксинираш детето си, с това решение решаваш живота не само на твоето дете, но и този на другите деца!  

# 614
  • София
Мрънкалка, лекар ли си?
Недоумявам как лекар би спестил на децата си противохепатитната ваксина.
Интересно на какво мнение по тази тема са проф.Красимир Антонов и доц.Крум Кацаров.

Общи условия

Активация на акаунт