Морбили?!

• 371 435
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 405
Преди бяха живи ваксини, сега не са.
Съгласна съм, че трябва да има индивидуален подход обаче.

# 406
Педиатърът на сина ми точно така действаше – изискваше не само малкият да е здрав и да не е бил болен скоро, но и и ние двамата с мъжа ми. Абсолютно никакви проблеми не е имало с ваксините.

Абсолютно същия подход и при нас. Не сме имали никакви проблеми и никакви реакции като температура, обриви и т.н. Абсолютно нищо.
Хубаво е че сте нямали, но връзка с поставянето няма.
Според някои източници, именно реакцията показва, че имунитета е реагирал и е изградил защита.

Искате да кажете, че при нас няма изградена защита?
Не знам, не съм медицинско лице. Едното ми дете също по никакъв начин не е реагирало на ваксините, другото винаги вдига температура. Ако следваме логиката на протичане на шарката (примерно), някои хора я изкарват почти безсимтопно и пак имат антитела.

# 407
Приорикса не е жива ваксина така ли ?

# 408
  • Варна
Жива е.

# 409
Да , и аз това четох сега,както и листовката за n-ти път.

# 410
  • София
Здравейте, мами! Явно е ,че всички са притеснени малко или много, но учтиво моля тези от Вас, които оплюват неваксиниращите мами да замълчат за момент! Дъщеря ми е на 1г. и 8 м. и след ваксините през 2 месец други не са й слагани! Благодарение на тях разви толкова много и силни хранителни алергии, че още се борим с някой от тях... Да не говорим ,че някои ваксини са ни противопоказни, включително и за въпросните морбили, заради 5 степен алергия... И на мен не ми е спокойно, но пък няма да си уморя детето заради 'общото благо' . Принципно бях За ваксините и все още съм, но не на всяка цена, мили мами!

кой и как доказа, че ваксините са причинили хранителните алергии на детето?
няма противопоказание за ваксинация поради алергичност, освен при тъпите и деквалифицирани джипита.

# 411
  • София
Малкият ми син също отключи АБКМ след хепатитната ваксина на 1м. Беше на 40 дни, като започна кошмарът. Смятам, че ваксината е причината за алергията.

така смяташ ти, но ти не си лекар, нито специалист по ваксини или имунология. твоето мнение няма никакво значение. много деца развиват АБКМ и то става точно по това време - между първия и втория месец. никаква връзка няма с ваксините това.

# 412
  • в кукувиче гнездо
Малкият ми син също отключи АБКМ след хепатитната ваксина на 1м. Беше на 40 дни, като започна кошмарът. Смятам, че ваксината е причината за алергията.

така смяташ ти, но ти не си лекар, нито специалист по ваксини или имунология. твоето мнение няма никакво значение. много деца развиват АБКМ и то става точно по това време - между първия и втория месец. никаква връзка няма с ваксините това.
Разбира се, че няма никаква връзка. Обаче всеки търси причина. И до някъде е разбираемо.

# 413
  • София
Вие пък сте големи специалисти и много разбирате. Знам, че за вас това изглежда като нещо свръхестествено, но да възможно е ваксината да отключи алергия.

# 414

А ти как разбра, че няма? Как ще докажеш, че няма връзка? Да не би да си изследвала децата, да не би да си лекуващият им лекар?
Такова категорично мнение се дава от специалисти, не от списващи лаици.

# 415
И на мен това ми е интересно как с точност се твърди , че ваксината няма нищо общо.

# 416
  • в кукувиче гнездо
И на мен това ми е интересно как с точност се твърди , че ваксината няма нищо общо.

По същата логика, по която се твърди и, че има!

# 417

Ми значи какво излиза 50/50 ?

# 418

Здравей, Birdie!   bouquet

# 419

Ми значи какво излиза 50/50 ?

Не, излиза, че няма как да се установи взаимовръзка. Вие за причинна връзка не сте ли чували?

Общи условия

Активация на акаунт