Морбили?!

• 363 141
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Дай  резюме. Нямам фейс, а и не ццъкам на всеки пуснат линк.

# 871
Diana D, това горе е копирано от списанието, не твърдя аз че е на Маркова, нито каквото и да било от това, което си изписала и насочила към мен...  Laughing  Да си вадиш изводи само от заглавието е несериозно, това казах и е така...  Laughing
я не се измятай пак, както ти е навик! Коментирах твоята добавка :
За БЦЖ има толкова изписано, не само в апокрифни сайтове... Обаче, какво значение има, като извод се вади само от заглавието...  Laughing  А хората изследване правили - леле колко са прости да вземат да докажат някаква вреда от ваксина...  #2gunfire
Тук пишеш ясно, че изследването доказва вреда от ваксина и се подиграваш на хората, които смятат, че едва ли е така...А те са прави...ОТНОВО

# 872
  • София
Изследването е инвитро. Страхотен труд, между другото. За хора се споменава бегло и то че се образуват латентни форми при някакъв фенотип, но не се знае кой точно. Нито какво предивикват.

# 873
Diana D, това горе е копирано от списанието, не твърдя аз че е на Маркова, нито каквото и да било от това, което си изписала и насочила към мен...  Laughing  Да си вадиш изводи само от заглавието е несериозно, това казах и е така...  Laughing
я не се измятай пак, както ти е навик! Коментирах твоята добавка :
За БЦЖ има толкова изписано, не само в апокрифни сайтове... Обаче, какво значение има, като извод се вади само от заглавието...  Laughing  А хората изследване правили - леле колко са прости да вземат да докажат някаква вреда от ваксина...  #2gunfire
Тук пишеш ясно, че изследването доказва вреда от ваксина и се подиграваш на хората, които смятат, че едва ли е така...А те са прави...ОТНОВО

Объркала си се с извода, не съм твърдяла това, не съм чела статията и нямам намерение да го правя...  Laughing   Както виждаш не пише "доказали са вреда от ваксина", само по себе си да си помислят да правят такова изследване, което може да докаже такава връзка е да ги  #2gunfire   Обаче какво ти дреме какво съм казала, нали само флуудвам темата...  Laughing

# 874
  • София
Имам само един въпрос към теб - защо изобщо спомена тази статия и списанието?

# 875
Защото го коментирахте колко тъпа статията са написали като гледате заглавието отдолу за прераждането... Не се ли вижда?

Е, alen mak, това е бъзик...  Wink

# 876
  • София
И какво сега - ваксината БЦЖ предизвиква ли автоимунни и рак или не? Честно, много ми е трудно да разбера каква е каузата ти. Очевидно няма смисъл да те питам дали си ваксинирала ддецата си, защото ако е вярно това, че са достатъчно големи, че са вече извън ваксинационна възраст, а и като малки са ваксинирани по календар, то няма как с лични решения да защитиш убежденията си. Тогава за какво се бориш? Съвсем сериозно питам и се опитвам да те разбера.

# 877
Защото го коментирахте колко тъпа статията са написали като гледате заглавието отдолу за прераждането... Не се ли вижда?
е, вярно е много тъпа статията и съвсем в духа на другите заглавия на корицата. Статията е тъпа, не изследването, с което са злоупотребили в типичен анти-ваксърски стил.

# 878
Да, коментирахме колко е тъпо списанието, което се доказа недвусмислено! Пак рептилите са преразказвали по картинка! Никой не е казал, че изследването е тъпо!
А по повод на това, че БЦЖ причинявало рак -
Цитат
Приложение на БЦЖ ваксина като имунотерапия (БЦЖ имунотерапия)
БЦЖ имунотерапия се прилага като първично и адювантно лечение за стимулиране на имунната система на пациентите, като целта е организма сам да се справи с унищожаването на раковите клетки, както и да се ограничи разпространението им и да се удължи живота на пациента.
От края на 1980-та година БЦЖ ваксината се използва като имунотерапия при повърхностни форми на рак на пикочния мехур, като карцином in situ.

Така че, да, списанието е възтъпо, тенденциозно и абсурдно!
За самото изследване момичетата са писали достатъчно.

# 879
  • София - Рим и обратно
Дай  резюме. Нямам фейс, а и не ццъкам на всеки пуснат линк.
Клизма с кафе, "по-добре аутизъм, отколкото морбили" и други подобни безвкусни първоаприлски шегички. Потребителката Ален мак обаче, явно не е схванала, че става дума за сарказъм.

# 880
  • В тъмната гора.
Не съм чела скоро пресата, какво става, разпространява ли се инфекцията в Пловдивско?

# 881
  • София
Не съм чела скоро пресата, какво става, разпространява ли се инфекцията в Пловдивско?

Последно четох, че са 30 човека, 10 от които още са в болница.

# 882
И какво сега - ваксината БЦЖ предизвиква ли автоимунни и рак или не? Честно, много ми е трудно да разбера каква е каузата ти. Очевидно няма смисъл да те питам дали си ваксинирала ддецата си, защото ако е вярно това, че са достатъчно големи, че са вече извън ваксинационна възраст, а и като малки са ваксинирани по календар, то няма как с лични решения да защитиш убежденията си. Тогава за какво се бориш? Съвсем сериозно питам и се опитвам да те разбера.

Това кой го е казал, та подлежи на обсъждане дали е вярно или не?
Ваксинационната възраст край няма, дори и за задължителните ваксини... До 65-годишна възраст подлежим всички ние на задължителни ваксини срещу дифтерия и тетанус... Чак толкова големи не са ми децата... Освен това, при извънредна епидемична обстановка, каквато може да стане тази морбилна епидемия или при спад във ваксинационното покритие, според Закона за здравето, министърът на здравеопазването може да разпореди задължителни ваксинации и реваксинации за определени групи от населението, извън имунизационния календар... Всички подлежим на задължителни ваксини и всеки има право на мнение, без значение грижи ли се или не за деца... Странно ми е да се вторачвате в децата, при положение че възрастните сме повече и нямаме ваксините, които се поставят отскоро и за които уж неваксинираните деца били виновни за липсата на колективен имунитет...

# 883
  • София
След пълнолетие вече не решава родителят, ако ще календарът да е до живот. Говоря за детството, когато родителят решава. Можеш много лесно да разсееш мъглата като кажеш дали децата ти са ваксинирани до тази възраст или си ходят така. Та, ваксинирани ли са или не?

# 884
След пълнолетие вече не решава родителят, ако ще календарът да е до живот. Говоря за детството, когато родителят решава. Можеш много лесно да разсееш мъглата като кажеш дали децата ти са ваксинирани до тази възраст или си ходят така. Та, ваксинирани ли са или не?

Няма да отговоря на този въпрос, защото не ти влиза в работата... След всички плюнки и епитети започнахте да си позволявате да ми задавате и лични въпроси... Ако имаш да кажеш нещо за ваксини, знаеш, искаш да споделиш или питаш, давай, а кой с какво е ваксиниран или не е ваксиниран си е лично негова работа... Децата ми не са пълнолетни, така че за тях със сигурност важи поне второто, което написах с извънредните ваксинации... Толкова мога да кажа, все още аз и баща им отговаряме за тях...

Общи условия

Активация на акаунт