Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче

• 45 375
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
mell07
Публикации: 37
Цитат на: LINA... в нд, 19 мар 2017, 11:37
Аз има 3 ПКК+ урина,3 пъти ТСХ, Вит. В12,В6, йод, желязо,витамин Д, белтъци и още няколко неща.
LINA,колко пари ти взеха за тези изследвания?Пуснаха ми същите изследвания,затова питам!Аз вчера също бях на ФМ,нормално е всичко.Странно ми е само,че ми казаха термин 08.08,а моят АГ ми каза 19.08.
Поздравления на всички,които вече също знаят пола.Да са живи и здрави бебочетата,само това е най-важното!
ЦитатИзпрати съобщение
Повечето минаха по ЗК , но останалите 180лв

# 61
  • Пловдив
...

Да си задам пак въпроса от предната тема, някоя от вас да знае с каква програма да си отворя диска от ФМ?  Blush

Лимонче, и на мен вчера Марков ми даде диск, който на компа не можах да отворя с дабъл клик. Отворих снимките с десен бутон - опен. После си ги пратих на мейла, отворих го през телефона, запазих снимките в галерията на телефона и сега им се наслаждавам цял ден.
Благодаря, но не става. Снимките са в .raw формат и не мога, и не мога да ги отворя #2gunfire

# 62
  • Burgas
Супер е новата тема, благодаря bouquet
Всичко по старому, освен гимнастиката за бременни. Чувствам се много добре след нея. Чакам с нетърпение 25ти за ФМ.
Значи предстои ми да пътувам на 5ти до 19 Simple Smile. Слънчев Бари , Италия ме чака. На 3ти ще ме види Док да каже. Магнезий  и но шпа ще са ми под ръка.
За гостите, нямам драма. Никой не идва. Тук таме сестра ми с нм и кучето, ама за 3 дена се преживява. А и аз мн нареждам , ако нещо не ми хареса ... и ги впрягам на не дремят. Ако ми е лошо , си лягам ...
За половете: на мен ми е хипер странно как уж така, пък иначе... Thinking
Надявам се да нямам промяна .
Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 63
Аз се връщам към поста на Есенция Лимонова да я успокоя, че не само тя има нетактична свекърва. Горе главата и не й се връзвай!
Относно гостите - аз обичах да има компания и гости вкъщи всяка седмица, дори и роднините злоупотребяваха, но сега нещо се пречупи в мен и искам да ми е тихо и лежерно. Баща ми редовно се появяваше, най-често без да предупреди, камо ли да звънне. Няма значение сутрин в 08:30 или вечер в 22 часа. Като разбра, че може да ни няма, се научи да звъни и по телефона. А най-култовото негово обаждане от тези дни е, може ли ви дойда на гости, така ми се е прияла баница ТИ....
А иначе, утре съм на фетална морфология, днес пуснах и някои кръвни изследвания. Имам по принцип проблеми с хемоглобина, днес ме изненада приятно резултата от 125 и дано да си остане там.

# 64
Момичета, днес се замислих, на фм бебето вървеше с 4 дни назад, а на предните прегледи все си беше с 1 седмица напред. АГ ми каза, че бебетата не са по калъп и както съм слаба и дребна едва ли ще родя 4кг бебе и че те не обръщат внимание дори и на 2 седмично изоставане ... вие какво мислите?

Според мен зависи също и от апаратите, с които те гледат. На ФМ си мисля, че са им по нови и с по добро качество и може би мерят по добре. Една приятелка преди да роди и казаха, че бебето ще е 3300 гр., а като го роди след няколко дни беше 3000гр. Май е до апарат понякога Wink

# 65
  • София
Здравейте мамита и честита нова тема Simple Smile

Не мога да ви насмогна, много се радвам за всички хубави резултати! Прочитам и тъкмо да напиша нещо и хоп, по-надолу същото и само ще повторя някой Laughing
Иначе аз бях вчера на преглед, всичко е ОК, та чакам с нетърпение следващият, чааак след месец. АГ каза че ме изпрати на втора ФМ към 22 г.с. така че си чакам.
Доколкото до раждалите секцио - аз съм една от тях и вторият път пак ще бъде така. Имам накъсвания по ретините.

Вие казвате ли вече в офиса, че сте бременни? Ако знаете какви залози падат при мен Joy Вчера ходих да купя нещо широко и беше катастрофа направо. Просто купих рокли 2 номера по-големи, които ще "издържат" не повече от два месеца. Не ми се носят още клинове и тениските на мъжа ми smile3506

# 66
И при мен имаше големи разминавания с теглото. При постъпване в болницата за раждане на ехограф ми пресметнаха минимум 300 да не бяха и повече грама повече, отколкото се роди Мила. Така че аз вече изобщо не обръщам внимание докато си расте и докато няма притеснени лекари.

# 67
  • Пловдив
Бананамама, благодаря! Далеч съм от мисълта, че съм единствена с такава свекърва. По принцип не й обръщам внимание, но сега всичко и всички ме дразнят Sick

blue_tanya, имам фотощоп и с него не става. Сигурно ми липсва някой плъгин. Както и да е. Ще звъня на док да го питам, колкото и да е срамно Crazy

Jeny Konstantinova, при мен се наложи да кажа доста рано, че имах проблеми и така и не се върнах на работа, но ако още ходех одавна да се е разбрало. Много яко се изтумбих още преди близо месец. Blush Хубавото е, че засега само на корем раста, дано така и да продължа.

# 68
Здравейте, момичета днес бях на ФМ , всичко е наред, бебето си отговаря точно на седмиците 350 гр, дължина не ми каза, показа мозък, сърце, бъбреци и други , каза че всичко е наред, нормален кръвопоток , нормална плацента и дълга шийка!? Това не го разбрах. Казах и , че искам да пътувам до Италия с кола , а тя ми отвърна отивай бе отивай нищо ти няма, събирай положителни емоции 😂 но да взема но шпа и магнерот, ще питам и АГто за допълнителни препоръки. Бебето е с главата надолу, а краката са в горния десен ъгъл на корема и там все нещо ме човърка и боли .Ами това е общо взето, няма изненада за пола, потвърди ми момиче , така че слагайте ми розовото щъркелче Simple Smile
Днес се загледах за дрешки, Ама то тук няма вече никакви бебешки магазини, преди имаше поне mothercare, сега и това няма.

# 69
Честито за хубавите новини от прегледите, момичета!
Пепеляши, Айла, събирайте наистина прекрасни емоции от Италия, да си изкарате страхотно!
Дано док и на мен позволи плануваната почивка в края на Април Praynig

# 70
Ехооо, здравейте и от мен ! Не мога да изчета всичко, къде съм се запиляла тези дни и съм ви изпуснала...
Само хубави новини да имаме в новата темичка и по-големи шкембаци да перим. Другата седмица съм на ФМ. Май почнах да усещам господинчото, ама още не съм сигурна  Laughing Embarassed Снощи котката,която живееше вкъщи преди, беше легнала в мен, точно върху корема и отвътре няколко побутвания.

# 71
Добър вечер Simple Smile
Женя Костадинова, аз казах в третия месец на работа , защото трябваше да мина на друг работен режим Simple Smile а и този път много бързо ми порасна коремът  Mr. Green
На нас А-дерма не ни влияеше добре.Използвахме млека и измиващи гелове на Авент , Юриаж , Ла Рош.Като за студените месеци бяха един вид, а за топлите месеци- други.Последно много добре му се отразиха млякото и измиващия гел на Цетафил. Като ни изписаха от болницата, таткото купи козметика на Веледа, която май е е био - не ни беше ок Simple Smile
Фешънмама,лекарят не е изказал мнение относно това как да роди.Посочих,че не е казал да или не.Аз лично ще се съобразя с мнението на наблюдаващия ме гинеколог. Аз може да искам да родя нормално,  но да не е възможно това поради медицински проблеми.Все пак те са специалисти в областта си, а не аз  Peace
Утре съм на ФМ и ще си задам питанките на лекаря  Laughing
Хубава вечер! 

# 72
Много странно , поста ми е изтрит 🤔
Честито за хубавите резултати от ФМ 😊
Като ви чета размерите на бебчетата , нашата бебка май е по- големичка -миналата седмица на ФМ беше 430 гр .... въпреки , че др Михова каза , че е с нормални размери за седмиците 😊
Вики , дано всичко да е наред и док да ти разреши за почивката в Тайланд 😊

# 73
Добро утрооо  morning Нещо ми е много ранен тоя час, но съм на ФМ към 9 и ми трябва време да се разсъня. Последният преглед ми беше преди точно месец и вече нямам търпение да видя мишката.
С това слънце навън нямам никакво време да пиша, само ви чета, но не успявам да се включа или когато мога вече е късно и се отказвам или пък съм забравила какви умнотии са ми били в главата по разните теми, които се обсъждат Simple Smile По цял ден сме с Мила по улиците (буквално) и вечер съм каталясала.
Есенция, браво за плацентата, аз нали ти казах!  yes
Браво и на всички за хубавите вести след ФМ, има още месец да се вълнуваме докато си мине всяка по реда и все такива да са новините!

Наслаждавайте се на днешния ден, че от утре ще захладнява (и вероятно ще стана по-досадна тук  Mr. Green )

# 74
Ох на мен ФМ ми е чак след 12 дни и вече се натоварвам  Rolling Eyes
Но поне днес аз ще ходя да видя моя доки да видим малкото ритащо чудо  Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт