Renora Cosmetics – изкуството да създаваш

• 13 046
  • 170
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Почистване на кожата на лицето, подхранване и хидратиране с подходящи продукти!

# 106
  • София
Почиствам и намазвам с крем. Преди излизане намазвам слънцезащитен крем.

# 107
Прекрасно предложениe - вместо да търся подходящ крем за мен, мога направо да си го поръчам. Гледах видео на една влогърка, в което говореше и за крема на Renora, и ме впечатли вниманието, което влагат производителите в продукта.

Та, моята задължителна стъпка е мицеларната вода - пробвала съм и без нея, но веднага си личи, че кожата ми се влошава. Разбира се, след цялостното почистване следва хидратиращ (въпреки, че съм със смесена кожа) или подхранващ крем.

Пожелавам успех на всички, които ще се включат!

# 108
Задължителната стъпка при мен е почистване на кожата.

# 109
използвам измиващ гел и крем задължително ,сутрин и вечер.

# 110
Ежедневното почистване е абсолютно достатъчно.

# 111
Коя е вашата задължителна стъпка в грижата за кожата?

При мен задължителността се разпростира върху не само една стъпка, та ще ми е трудно да дам еднозначен отговор... може би затова и последния ще стане по-дългичък.  Laughing, още повече, че ми се иска да съм по-изчерпателна в точността му.

И така, най-напред (да кажем първата стъпка изобщо) е ЖЕЛАНИЕТО.  От неговото ниво зависи всичко по-нататък. А моето желание е да чувствам кожата си млада, свежа и трептяща от живот. Бръчките, петната и прочие възрастово обусловени несъвършенства, естествено, са нежелани, но не те са най-важното - т.е. добре би било да ги  няма, но и да ги има не е "болка за умиране".

Следващата стъпка е ОСИГУРАВЯНЕ НА ВРЕМЕ за процедури. В тоя бясно препускащ живот, всеки знае, че времето е в по-голям недостиг и от парите. (Права съм, нали?  Wink ) При мен, поне е така - работен график, семейство, дом, домашни любимци, приятели, хоби и т.н. и т.н. - всяко нещо с нуждите си от време.
Значи, осигурила съм си нужното време за грижи за кожата (тук няма да се огранича само до кожата на лицето) и ПЪРВО СЕ ШМУГВАМ ПОД ДУША..., топъл, размекващ и разтапящ всякакъв духовен и физически стрес - за около 5-7 минути. Финалът задължително е тонизираш с шокираща разлика в температурата на пороя, с поне 15 градуса по-ниско по скалата на Целзий. Тук 15-20 секунди осигуряват ефекта и излитам от банята (щото тонусът е избуял в крила на гърба ми!).

Следва прилагането на козметичните трикове - предимно кремове, според предстоящото, например нощен сън или начало на работен ден. Видовете мазила няма да изброявам, само ще обобщя, че към момента нямам конкретно любим - един е добър в едно нещо, но пък ме разочарова с друго, та затова...  Confused

И сега четейки стратегията на Renora Cosmetics, насочена към максимално персонализирана формула - повдигам впечатлително вежда и наострям уши  Grinning... Изглежда много смислено и предполага висока ефективност!
Заинтригувана съм и то сериозно, колкото сериозно и бих се отнесла към обещанието да съм максимално обективна и изчерпателна в отзивите си, в случай, че организаторите ми гласуват честта да тествам продукта.

Grinning

# 112
Вечер и сутрин почиствам лицето си с мицеларна вода,след което нанасям подходящ крем-съответно дневен, нощен и за околоочен контур.

# 113
Задължително почиствам и подхранвам кожата.

# 114
Сутрин почиствам лицето си с тоник, поставям маска, под очите слагам напоени тампони за свеж вид, обтривам с розова вода и после поставям крем. Вечер отново почистване и съответната грижа с крем.

# 115
  • Варна
Най-много държа на почистването и хидратацията.

# 116
  • София
Задължителна стъпка - почистване и подхранване на кожата. Без това не мога.

# 117
Заинтригувахте ме с крема за мазна кожа,признавам.И то именуван с моето име  Heart Eyes
Задължително хидратирам лицето си,макър и с мазна кожа,но до момента все още не съм открила своя продукт,който да хидратира и  същевременно регулира себума.

# 118
Задължителната стъпка в грижата за кожата ми е нейното почистване.

# 119
Почиствам лицето си и го хидратирам всекидневно!

Общи условия

Активация на акаунт