Renora Cosmetics – изкуството да създаваш

• 13 248
  • 170
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Почистване, хидратиране и слънцезащита.

# 31
  • Чукарландия
Благодаря за възможността за участие! bouquet

Задължителни стъпки (не е само една) в грижата за кожата ми са: почистване, хидратиране, подхранване. Peace

# 32
Моята кожа преди беше много мазна, но от 1-2 год. Дали от възрастта или от нещо друго, стана много суха. Задължително освен почистването, хидратирам по няколко пъти на ден, в противен случай е страшно опъната и започва да се лющи.

# 33
Почиствам кожата и нанасям хидратиращ крем.

# 34
Почиствам лицето си сутрин и вечер и нанасям крем. Когато излизам навън, задължително използвам слънцезащитен продукт, тъй като кожата ми е много светла и склонна към пигментация. Ежеседмично използвам маска за лица, според моментната грижа на кожата ми - почистваща, стягаща, хидратираща. Често използвам ексфолиращи продукти.

# 35
Основната стъпка беше почистване, но наскоро започнах да подхранвам, поне през нощта. Ами имала съм нужда.
Направих и теста, интересно и удобно е

# 36
Моята грижа за кожата е измиване сутрин и вечер, като вечер я мажа с алое вера.

# 37
Полагам всекидневна грижа за лицето си, тъй като имам ужасно мазна кожа с пори и черни точки. До сега не съм открила нищо задоволително като резултат. Бих пробвала с надежда за по- добра и чиста кожа,която да не лъщи.

# 38
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абсолютният минимум при мен е почистване, хидратиране и подхранване /задължително сутрин и вечер/ и максимална слънцезащита.

# 39
Сутрин и вечер почистване с мицеларна вода и след това с гел и четка за лице - автоматична. След това хидратирам с крем.
На два дни веднъж си правя маски за лице, тоест през ден.
Изпробвала съм какво ли не.
С удоволствие бих опитала и вашата козметика и споделила отзивите си.

# 40
Почиствам, подхранвам, хидратирам. Слагам слънцезащитен крем, защото кожата ми е чувствителна.

# 41
За мен задължителната стъпка е почистване на лицето и хидратация.

# 42
Моята задължителна грижа е почистване и хидратация с подходящи продукти.

# 43
Задължителната ми стъпка е почистването на лицето и слагането на крем.

# 44
  • в огледалото на живота
Моите осн.стъпки за поддържане тонуса и тургора на кожата са следните:
- измиващи гелове или кремове в течна форма без сапунен компонент
 -използване на тоник(подобрява кръвообращението в кожата ,което способства за добрия и тен и свеж вид)
-овлажняване ,хидратиране и подхранване на лицето чрез подходящ крем или масла;серуми

Общи условия

Активация на акаунт