Здравословен и естетичен проблем след раждане

• 67 855
  • 475
  •   1
Отговори
# 465
  • Sliven
Операцията ми беше в Стара Загора, защото е близо до моят град.А за по-зле...аз след първото раждане,макар с много шевове бях като нераждала след това.Ори мен се случи с второто дете,въпреки,че беше доста по-малко.

# 466
Здравейте момичета, аз съм мама на 3 деца и трите са раждани по естествен път. Третото раждане беше доста тежко , но пък без никакви шевове , та от тогава е трагедия там долу. Много широко и изключително неприятно по време на секс. Чак гледам да го избягвам , че ми е неудобно от мъжо. След дълго четене във форума още щом разбрах за положителните резултати след лазера , хукнах и аз. Вече имам една направена процедура на 16.06.25г. при др.Амалиев в Пловдив. Смея да твърдя , че има много голяма разлика , а са минали едва 10 дни. Седмица след процедурата ми дойде цикъла. От там останових , че долу е по-стегнато. преди това въобще не можех да задържа нищо , всичко изтичаше без да мога да го спра. За секса нямам наблюдения още, след цикъла ще видим и мъжо чака с нетърпение Grin

# 467
  • Sliven
Ще очакваме да споделите резултати Simple Smile

# 468
И съпругът ти трябва да усети разликата.

# 469
  • Sliven
И съпругът ти трябва да усети разликата.

Да,ако може да споделите мнението на съпругът си като му дойде времето Simple Smile

# 470
Ще очакваме да споделите резултати Simple Smile

Ми какво да Ви кажа, разликата е от тук до небесата. Остава ми да направя последната трета процедура след няколко дни. Нямам никакви проблеми относно секса. По думите на мъжа ми съм същата както преди ражданията, аз също го чувствам така. Не се колебайте!

# 471
Мария, може ли да споделите кой точно лазер, как се казава процедурата, къде го правите и цена, ако е удобно?

# 472
Мария, може ли да споделите кой точно лазер, как се казава процедурата, къде го правите и цена, ако е удобно?

Клиника Амалиеви,  С02 лазер , цена 1400лв 3 процедури. Правят се през месец.

# 473
Благодаря! За съжаление от тази клиника няма да се възпозвам, но ще търся такъв в София. Дано протоколът да е един и същ и да попадна и аз на читави лекари. Болезнено ли е, има ли възстановителен период?

# 474
  • Sliven
Цената за трите процедури ли е или за една?

# 475
Цената за трите процедури ли е или за една?

Да , две по 500 и една 400
Благодаря! За съжаление от тази клиника няма да се възпозвам, но ще търся такъв в София. Дано протоколът да е един и същ и да попадна и аз на читави лекари. Болезнено ли е, има ли възстановителен период?
на моменти е неприятно, търпи се.

Общи условия

Активация на акаунт