MasterChef България сезон 3, тема 1

• 87 256
  • 888
  •   1
Отговори
# 735
Добре, Веселина може ли толкова смотано да си прави къдриците??? Те почти са й в устата постоянно...

# 736
  • Пловдив
Тази значка веднъж ли може да се използва или многократно?

# 737
Ама тази значка може да се ползва еднократно или може да се ползва многократно до полуфинала?

# 738
  • Варна/Лондон
Добре, Веселина може ли толкова смотано да си прави къдриците??? Те почти са й в устата постоянно...
Не знам буклите,  но от нея лъха злоба и незадоволеност, не сексуална, по скоро житейска. Неприятна жена и не толкова добър готвач, поне за мен.

# 739
Ама пък Цецо много ме кефи  Flutter Flutter

# 740
Какво стана с това Роси?
Сега пък за имунитет се бори, а доскоро все я нареждахме за следващата отпаднала.
Мен продължава да си ме дразни де и тази седмица пак я чакам да си ходи  Mr. Green

Горкият Куку- голям Калитко  Laughing

# 741
Ама тази значка може да се ползва еднократно или може да се ползва многократно до полуфинала?
Останах с впечатление че може да се ползва многократно до полуфинала.Притежателя може да бъде изгонен ако реши да готви  а не се възползва от предимствата на значката.Тогава си заминава със значката.

# 742
Да стигнеш до тук, да не си опиташ храната и да предложиш суров ориз. Да си заминава вече това девойче.

# 743
Куку каръка изтегли всичко най-гадно  Joy

# 744
Горкият Куку. Много ме кефи, но няма късмет.

# 745
  • Пловдив
Куку: "Вече кукурясах!"  Joy

# 746
  • Майничка
Завалията Куку, само една канела отгоре му липсваше. ooooh!

# 747
Ааа, не ми харесва тогава тази значка. Че то тогава участникът, който я спечели си е статист, а не участник в състезанието.
Хайде за веднъж може, но постоянно да си я позлва значката, не е честно според мен.

# 748
  • София
С 60 минути му било важно да покаже на младите... Извинявай, но всъщност тези с малкото време ще покажат какво могат.

# 749
  • Варна/Лондон
Моля, кажете на бързо Иван какво изтегли? Hug

Общи условия

Активация на акаунт