Американски колеж - осма тема

• 104 641
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благотворителните инициативи и насърчаването на децата да участват винаги са ме възхищавали и същевременно ми е било много криво, че моето с "енергоспестяващата" си същност изобщо не благоволи да се включи  Sad

Амели, bouquet Благодаря, върнах се съвсем в онези "радини" вълнения. Не е като да не са ми актуални (тресат ме диво кандидатстудентски сега).

Много ви стискам палци и се надявам след два дни да ни се хвалите с фойерверки в темата, а ние да ви поздравяваме нахилено и изобщо да си попразнуваме виртуално.

# 61
  • София
В 8 сутринта в събота и мoят маймун е на енeргоспестяващ режим, обаче с такъв  "resident evil" майка като мен, не му остана никакъв шанс.

# 62
  • софия
Извинявам се за офф-а

Скрит текст:

Амели, bouquet Благодаря, върнах се съвсем в онези "радини" вълнения. Не е като да не са ми актуални (тресат ме диво кандидатстудентски сега).

Много ви стискам палци и се надявам след два дни да ни се хвалите с фойерверки в темата, а ние да ви поздравяваме нахилено и изобщо да си попразнуваме виртуално.

Heart Eyes Много мило, благодаря ти! Само да не стане да си тъгувам виртуално  Crazy  За първи път не мога да се ориентирам какво да очаквам. Надеждата е ясна, но изхода не мога да предвидя. Стискам палци и това е!  Peace
Малко остана   Simple Smile

Milenita, и на вас стискам палци!

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 13:39 от Амели

# 63
Между другото, струва ми се, че има някакво объркване с  предните теми и тази, която аз цитирам я нама в изброените на първа страница.

Фран Дж, може би все още може да се коригира?!  ( да не излезе сега, че не отчитам труда ти! Напротив, много даже съм благодарна )

допълвам се:
ето линк към липсващата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559545;topicrefid=20

Благодаря за уточнението! Hug

Поех пускането на тази тема, понеже предишната авторка  Hug се отказа.
Не съм проверявала миналите теми, просто копирах първи пост и пуснах тази тема.

Като модератор имам право да редактирам заглавията на старите теми!
Всички те са оправени в зависимост от поредността в която са пускани. Добавена и е пропусната тема от 2011г. в първи пост.
Моля, сигнализирайте, ако все пак съм пропуснала нещо важно. Hug

# 64
  • софия
Фран  Hug  чудесна си! Благодаря!

Да попитам кандидатстващите тази година, получавахте ли мейли от колежа?

А по-старшите, от предни години? Вие получавахте ли или това е нещо ново?

# 65
Да попитам кандидатстващите тази година, получавахте ли мейли от колежа?

А по-старшите, от предни години? Вие получавахте ли или това е нещо ново?
Получавах, но по неясна причина gmail ги пращаше в спам  newsm78 (след като маркирах като "неспам" този който намерих там, вече не ги маркира така... Интересно, че всички други писма от acs не ми ги е пращало в спам Rolling Eyes)
2012 нямаше тази практика Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 15:17 от peneva_a

# 66
peneva_a,
големите кандидатстваха 2013г.? Дори видях, че на 29.03.2013 съм подала искане в общината за декларирани данни, т.е. тогава вече сме знаели кой е приет и кой - не. Доста по-експедитивни са били, но и сега има повече кандидати.

# 67
  • България
И аз получавам, и gmail НЕ ги праща в спам Simple Smile.
През 2009г не изпращаха мейли.

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 15:58 от SofiaV

# 68
peneva_a,
големите кандидатстваха 2013г.? Дори видях, че на 29.03.2013 съм подала искане в общината за декларирани данни, т.е. тогава вече сме знаели кой е приет и кой - не. Доста по-експедитивни са били, но и сега има повече кандидати.
Божке, годините вече бъркам Crazy остарявааааам...
Изпита беше на 12.03. Резултати (както казваш) 29.03.... сега изпит 19.03. (Седмица по-късно), резултати 8 дни след изпита Wink още мъничко търпение  Flutter

# 69
Изпита беше на 12.03.2013г.
Е, признавам, не ми се ровеше/да не кажа, че ме домързя толкова назад да проверя.

# 70
  • софия
peneva_a,
Изпита беше на 12.03. Резултати (както казваш) 29.03.... сега изпит 19.03. (Седмица по-късно), резултати 8 дни след изпита Wink още мъничко търпение  Flutter

Penev_a, кафе ли да ти сипвам, вода ли да се освежиш Laughing
нещо си в друго измерение ... вЕрно луднахме  Crazy

аз искам да върна темата назад, в някоя от всичките теми с хиляди мнения, които старателно прочетох преди време ми се е закотвил спомен относно така наречените пробации. Случката беше за деца които си купили  пица с бира, защото в комбинация било по-евтино.....Та не помня чия е случката, но имаше обещание да се разкаже допълнително за развоя на нещата. Ама или съм чела между редовете (напълно възможно е, аз станах кривогледа в един момент от толкова четене) и ми е убегнало или потребителя не е разказал.
Понеже беше несправедлива ситуация за детето ми интересно какъв е бил развоя! Аз много се паля на такива несправедливости и точно на място като АК не съм си ги представяла, та ми се иска да знам повече.

Та какво е станало, някой знае,помни ли!?

# 71
  • софия
Изпита беше на 12.03.2013г.
Е, признавам, не ми се ровеше/да не кажа, че ме домързя толкова назад да проверя.

peneva_a,

изпит 17.03.2013
резултати 27.03.2013

десет дни, бързи са били. Както казва mst явно сега им трябва повече време заради по-големия брой кандидатстващи.

# 72

аз искам да върна темата назад, в някоя от всичките теми с хиляди мнения, които старателно прочетох преди време ми се е закотвил спомен относно така наречените пробации. Случката беше за деца които си купили  пица с бира, защото в комбинация било по-евтино.....Та не помня чия е случката, но имаше обещание да се разкаже допълнително за развоя на нещата. Ама или съм чела между редовете (напълно възможно е, аз станах кривогледа в един момент от толкова четене) и ми е убегнало или потребителя не е разказал.
Понеже беше несправедлива ситуация за детето ми интересно какъв е бил развоя! Аз много се паля на такива несправедливости и точно на място като АК не съм си ги представяла, та ми се иска да знам повече.

Та какво е станало, някой знае,помни ли!?

Е, ама тя брадяса вече тази история.
Нещо не си спомням за обещания, но то и няма нищо особено...
Какво стана, ами - нищо повече, изкара си пробацията, получи се писмо, поздравително, от стария президент... като видях Ангелова на абитуриенския й се похвалих, че вече сме трезвеници.. И пием само с мезе, не с пица... Но и на нас и нея беше ясно, че нещата загрубяха - ставаше дума за принцип и да се покаже, че по никакъв повод не ноже да се допускат компромиси.
Интересното е, че Гигова изобщо не свърза малката ми дъщеря с естествено същата фамилия с онаси случка, заради която получи наказание и се постара да си го върне.
Колкото до АК и несправедливостите - всичко е въпрос на гледна точка... Всеки си преценя има ли я и доколко е обективна. Според мен, както във всичко и навсякъде , не е.
Прочее, пострадалата след седмица ще стане на 27... И сама много пъти казва, че дължи много на Колежа.

# 73
Здравейте,

Да споделя само - първия син е от 3 години в колежа и сега ще заминава по програма за обмен за една година в САЩ. Смятам, че помощта на колежа (в смисъл - цялостната подготовка получена досега) беше решаваща за неговия успех в случая. Интересното е, че за неговото кандидатстване в Американския Колеж не съм се вълнувал изобщо и въобще. Подготовка - каквото научил в ЧОУ "Кл. Охридски". Пълен неглижанс от моя и на майка му страна по въпроса. Както и от негова - "енергоспестяващ" беше като похвала за него.

Сега кандидатства малкия син с далеч по-добра подготовка, а в мене кипи нетърпение, като на тийнейджър преди първа среща. Чак ме е срам от себе си...

Още два дена в тенджерата под налягане...
 newsm61

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 19:05 от Ezhko

# 74
Здравейте!
Интересуват ме така наречените "награди" за осмокласници. Разбрах, че представляват нещо подобно на плака,но въпросът ми е кога осмокласникът бива удостоен с това признание и какъв трябва да е успехът му? Оценките от първия срок имат ли някакво значение?
Благодаря предварително,
Катнис12
Поздрави и лека и спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт