"За" или "Против" моминското парти?

• 9 112
  • 83
  •   1
Отговори
 Споделете,моля, тези, които са имали или нямали, на които им предстои такова, или са се отказали умишлено от тази идея?

# 1
  • London, UK
Аз съм изцяло за моминското парти. Това си е повод да се излезе по женски и да се забавлявате. Не виждам причина да се откажеш, освен ако просто нямаш време в графика. Но аз определено ще намеря такова.

# 2
Против. Не съм имала. Така и не му схванах идеята.
И като цяло не харесвам еднополови излизания.

# 3
Някак си раздвоено ми е, разбира се, че си е повод, притеснявам се да не изглежда като издевателство над възможностите и търпението на момичетата, че се и зачудих, какво пък толкова изпращам, че да го отбелязвам. Ама те се суетят около това събитие.
Викам си, аз не съм присъствала, ако някоя даде готини идейки  Mr. Green

# 4
...че се и зачудих, какво пък толкова изпращам, че да го отбелязвам...
Именно. И на мен това ми е неразбираемо.

За идеи можеш да надникнеш тук.

# 5
  • London, UK
Ноември месец бях на моминското парти на много близка приятелка и не мисля, че е кой знае какво усилие да се организира. Много зависи разбира се какво искаш. Нейното беше в бар, кумата го беше организирала с помощта на останалите момичета. Събрахме пари за подарък и за сметката в бара. Имаше буркан за пожелания и идея за няколко игри които не се осъществиха. А това което уж се празнува е последната ти вечер като свободна жена. Аз лично ще го преинача малко, така че да се празнува обвързването ми, а не загуба на свобода. Но като цяло не виждам нищо лошо в цялото нещо и не смятам, че някой ще го сметне за издевателство. Те са ти приятелки и се радват за теб и съм сигурна, че ще им е приятно да го организират.

# 6
аз съм ЗА събирането,но без всичките му украси, балончета, подаръчета,стриптизьори...
просто излизаш забавляваш се,мъжете се изпонапиват и то тва е  Laughing

# 7
Възможно е и моята гледна точка да е особена, все пак, в различни градове сме, което предполага сборна точка по средата  Mr. Green - нощувки, път, разходи? Не ми се иска да се чувстват неловко, за да ми угодят?

# 8
  • Пловдив
Против съм. Не обичам да съм център на внимание. А и ми е голям кич смесването на западни и нашенски традиции - шаферки в еднакви рокли със сълзи на очи изпращат булката под съпровода на "Ела се вие, превива". Mr. Green

# 9
последното много ме разсмя  Laughing благодаря, че ми вдигна настроението  Crazy

# 10
аз съм ЗА събирането,но без всичките му украси, балончета, подаръчета,стриптизьори...
просто излизаш забавляваш се,мъжете се изпонапиват и то тва е  Laughing
Но каква е идеята? Човек може да си се забавлява всеки ден, сам, с компания, с приятели...

christy007, не разбрах, ти булката ли си? Ако да, нищо не прави, шаферките трябва да го организират, булката даже не винаги знае.

# 11
Булка съм- юли, то това ми е страшното, че си представям нещо като "последния егено/момински запой" ...  hahaha

# 12
Ако не харесваш идеята просто не я прави  Peace
И кажи на другите, е не искаш (да не вземат да организират нещо тайно).

# 13
  • Телиш/Плевен
Аз съм против и не бих искала приятелките ми да организират такова нещо. Stop Те са наясно с това. Излизаме си и се забавляваме достатъчно, така че намирам за съвсем излишно организирането на такова парти.

# 14
Подкрепям, ама ако ММ реши да има, няма ли да е куцо да изостана  Mr. Green А дано не ви прозвучи повърхностно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт