На пазар във Варна - 45

• 31 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Момичета, случайно във Варна да има магазин за паралелен внос на прахове/течни перилни от Италия. Изключвам Борн, че цените им са без коментар. Търся Даш и Аче.
Даш си купувам от две места.Едното е едно магазинче на Чаталжа над офиса наТеленор

Второто е на гаражите под спирка Осъм /има едно магазинче за домашни потреби,там има и такива прахове/

# 661
  • In transit
Момичета, случайно във Варна да има магазин за паралелен внос на прахове/течни перилни от Италия. Изключвам Борн, че цените им са без коментар. Търся Даш и Аче.
Даш си купувам от две места.Едното е едно магазинче на Чаталжа над офиса наТеленор

Второто е на гаражите под спирка Осъм /има едно магазинче за домашни потреби,там има и такива прахове/

Благодаря ти. bouquet На чаъалджа до офиса на Теленор е Елитис, за него ли говориш?

# 662
  • Варна

Благодаря ти. bouquet На чаъалджа до офиса на Теленор е Елитис, за него ли говориш?
Не,малко по-нагоре в пресечката едно малко магазинче е - само за препарати внос Simple Smile

# 663
  • Варна
Ако магазинчето е под светофара на Цар Асен, е точно от веригата Борн.

# 664
  • Варна
Последно поръчах от тук https://www.facebook.com/Italian-top-shop-1140422989314988/?ref=ts&fref=ts. Има това,което търсиш и безплатна доставка до Варна при минимум 20лв покупка.

# 665
  • In transit
Ако магазинчето е под светофара на Цар Асен, е точно от веригата Борн.
да и аз за него се сетих.

mimit0, благодаря ще разгледам. bouquet

# 666
Преди доста време имаше такова магазинче (изрично пишеше,че препаратите са внос от Италия) на пазарчето в Младост, под Санита. Не знам обаче дали все още е там.
Аз също пазарувам само от Борн, но наистина са им високи цените, добри ли са препаратите от Италия? И други такива магазинчета за перилни препарати паралелен внос (без значение от коя държава) има ли във Варна (без Борн)?
И се включвам с питане-някакви "по-необикновени" соленки си търся, да имате някаква идея? Може да са насипни, може и опаковани, но да са нещо по-хубаво.

# 667
  • Варна
Just Be, в Трошево има магазин за турски препарати. Точно на кръстовището на ул.Фантазия и ул. Младежка.
Ако говорим общо за паралелен внос има по повечето магазини, но на стоки, които си предлагат. Примерно в Елитис редовно засичам паралелен внос на Dove и Rexona. Те са от фирма, която ме интересува и не съм гледала за другите неща, но предполагам и от тях има.

# 668
  • In transit
Just Be, добри са, но зависи кои, те също има евтини и скъпи препарати. Dash и Ace съм ползвала и са много добри. Даш всъщност е Ариел, но в сравнение с българския ариел е една идея по-добър. От Ачето съм ползвала прах за пране (не гел) и много ми хареса как изпира + аромата. За съжаление във Варна не съм го виждала. Иначе имат доста други марки, които за мен не си струват парите, т.е и тукашните препарати не са по-лоши. Борн ги изключвам, цените им са ужасно завишени 200-300% надценка а и не съм и съвсем пресни продуктите.
Турските препарати поне за Персил мога да кажа, че го има и в СБА, но излиза по-скъпо от официалния внос(защото не е толкова концентриран и се слага повече праха оттам идва и заблудата, че е по-изгоден), който за мен си е супер(това за праха, не за течния). Между другото в СБА са почнали паралелен внос на Ариел от Чехия.
Скрит текст:
Също Лавацата им е оригинална, а не внос за европейския пазар(има разлика във вкуса).

Фейсбук линка, който е дала mimit0, предлагат най-евтините продукти(с изключение на Даш), които могат да се намерят по магазините в Италия ( и не винаги с добро качество) на цени като за екстра качество продукти. Малко е смешно, но за съжаление хората не знаят това и се лъжат, като им кажат, че е внос от Италия, т.е е оригинално. Мога да дам доста примери от продуктите, които предлагат, сравнени с предлаганите тук у нас, които са даже на-по ниски цени със същото качество (ако някой му е интересно ще напиша).

# 669
  • Варна
Има ли някъде магазинчета с интересни, некичозни пролетни и летни блузи/тениски в свежи цветове- мента, корал, синьо? Не типа алиекспрес и извън моловете. Може и онлайн идеи, но с опция бърза доставка и безплатно връщане .  bouquet

# 670
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Just Be, в Трошево има магазин за турски препарати. Точно на кръстовището на ул.Фантазия и ул. Младежка.

Вече спряха да предлагат перилни и почистващи препарати за съжаление.

Аз също се интересувам от магазините с препарати.На Борн съм им бясна, защото последния прах, който купих явно е доооооста стар и целият е на буци.

# 671
  • София
Здравейте, момичета,

имам малко странен въпрос: преди години за семейни тържества (сватба, кръщенета и т.н.) ползвахме услугите на "PhotostudioX". Първоначално студиото им беше до ритуална зала, после се изместиха зад цветята на пазар "Чаталджа".
Онзи ден отидох до студиото, но вече ги няма там.
Отделно ги търсих в нет-а, но виждам, че Илиян Христов е направил студио само за сватбена фотография "СтудиоХ" т.е. вероятно са се разделили. Екипът, който е качен на страницата, не е същия.

Някой да е ползвал услугите им и да знае координати на "старите" фотографи?

Така им изглеждаше сайта.

Скрит текст:

# 672
Същите са. Но зависи за колко години назад питаш. И кой ти трябва. На лични мога да ти пратя по-късно.

# 673
  • София
Същите са. Но зависи за колко години назад питаш. И кой ти трябва. На лични мога да ти пратя по-късно.
Много ти благодаря. Пуснах в google изображения и видях, че единият, който търся, се е отделил от тях, но имаше едно момиче, което снима сватбата ни и не мога да се сетя името му.

Може ли по-късно да се свържеш с мен на лични, за да попитам за тях и да ги намеря?

Благодаря предварително!

# 674
  • Варна
Не знам, дали сте коментирали, но нещо да кажа относно МОЛ Варна.
Махнаха му името "Варна". Но пък това име сложиха на бившия Пфое МОЛ.

Общи условия

Активация на акаунт