Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Доставката доста мудно става, по 20на дена се чака. Но вече имат доста магазини из цялата страна и има избор големи номера. А цените са добри
Лидл също го следя Wink

# 211
  • Бургас
Доставката доста мудно става, по 20на дена се чака. Но вече имат доста магазини из цялата страна и има избор големи номера. А цените са добри
имах предвид с куриер ли ти носят поръчката, да не трябва да се обикаля по пощи и митници, като е от Турция
не знам дали всички магазини в Бг ги зареждат еднакво, но в нашия град от няколко години не мога да си харесам нищо, а и повечето дрехи са малките номера

# 212
С куриер ги носят и доставката е безплатна и без митница, но много бавна.

# 213
Ако някой се интересува,утре в лидл ще има дамско XXL.
Аз лично отивам заради късите клинове. Носяги под рокли,поли ... Много ми е удобно за лятото.
О, и аз ще се възползвам от това инфо. Благодаря ти, deer! bouquet
Аз наскоро от Уайкики се сдобих с  тази блуза, но от реален магазин  Simple Smile

# 214
Тези ръкави се оказаха доста сполучливи като модел, седят доста приятно, поне върху мен

# 215
  • София
В Лидъл има до XXL дрешки (до 52-54 немско) - къси клинове, пижами с къс крачол, някакви тениски, рокли и дънки. Мъжко няма, само дамско.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1501

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 12:46 от Rima

# 216
Мъжко ххл другата седмица

# 217
  • Ню Йорк
В Лидъл има до XXL дрешки (до 52-54 немско) - къси клинове, пижами с къс крачол, някакви тениски, рокли и дънки. Мъжко няма, само дамско.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1501

Аз на ЛИДЛ в някои модели влизам и в L и XL при положение, че нося 20 по английската номерация.

# 218
Здравейте дами. От известно време следя темата ви, но не съм писала. Днес се включвам да споделя малко от моя опит. Аз съм номер 52 (около) и започнах пазаруването от интернет , преди години, точно защото не можех да си намеря..Града ни не е голям, но за сметка на това беден. Повечето магазини предлагат или китайска стока, без големи размери или модели като за майка ми. (а имаме мноооого магазини втора употреба) Simple Smile
От всичкото си пазаруване мога да споделя, че съм най-доволна в съотношение качество- цена, от Ла Редут и МАНГО. Мога да ви препоръчам аутлета на последните, много стилни и добре ушити дрехи. Правят и намаления от време на време. Дано съм била полезна.

# 219
  • Някъде там
Доста неща си взех днес от лидл. Рокля, да си ходя с нея в къщи, тениска,клин и от дългите шарени панталони.Много хубаво ми стои той и ако успея утре ще взема още един.
Уайкики също ги харесвам много,винаги намирам нещичко.
Не мога да си позволя много скъпи дрехи, но пък и китайското го избягвам, затова в Уайкики често се ровя.

# 220
Е, Уайкики имат издънки от време на време с някои материи, но пък не може да се отрече, че гонят модния тренд винаги, а има хем големи размери на почти всичко, хем цените са добри
Има и по-младежки неща в голям размер, и по-затворенки

# 221
  • Варна
Доста неща си взех днес от лидл. Рокля, да си ходя с нея в къщи, тениска,клин и от дългите шарени панталони.Много хубаво ми стои той и ако успея утре ще взема още един.
Клиновете какви цветове бяха? Имаше ли черен?

# 222
# 223
  • Някъде там
Клиновете какви цветове бяха? Имаше ли черен?
Да,черните са под коляното,тъмно зелени имаше над коляното ми се сториха.Имаше сиви но те бяха друг вид.

# 224
  • Варна
Благодаря!  bouquet В сайта ги видях, но предните предложения онлайн изглеждаха черни, а в магазина - тъмно синьо.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт