Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там
Момичета помагайте. Търся бяла изчистена блуза xl или xxl размер, но никъде не намирам или намирам на цени от 50-60 лева,което ми е много.
Ето такова нещо искам, но няма размер от тази :
Скрит текст:

# 226
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Момичета помагайте. Търся бяла изчистена блуза xl или xxl размер, но никъде не намирам или намирам на цени от 50-60 лева,което ми е много.
Скрит текст:

http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/T-Shirt/2912151/530863
http://sirena-plus.com/ks-rkav/svobodna-bluza-s-rkav-v-byalo-s-d … oderna-maksi-moda
http://selected-bg.com/product/15499/byala-damska-tunika-s-kasi- … eleni-rakavi.html

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 18:39 от dtra

# 227
  • Някъде там
Скрит текст:

http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/T-Shirt/2912151/530863
http://sirena-plus.com/ks-rkav/svobodna-bluza-s-rkav-v-byalo-s-d … oderna-maksi-moda
http://selected-bg.com/product/15499/byala-damska-tunika-s-kasi- … eleni-rakavi.html
Много ти благодаря  bouquet

# 228
Добавям и H&M със сравнително добро съотношение качество-цена, но имат сектори за plus size в определени магазини - знам за мол в Люлин  /до тунела/ и Сердика, преди имаха и на Витошка, но вече не. Имам и панталони и блузи и рокля от миналата година, тази ги пробвах, но чакам намаления, имат и он лайн /пускат намаления на мобилното приложение често/.
Успех!

# 229
  • Бургас
Здравейте момичета, днес попаднах на много хубав магазин за макси мода във Варна. Намира се на бул. Вл. Варненчик където е Била на втория етаж и там пише образцов дом. Госпожата има и Фейсбук където е снимала дрехите, които предлага с цени , Ани Чернева Макси Дамска Мода. Аз днес се обзаведох с три спортни тениски. Поговорихме и ми каза че ако си харесам нещо можела да ми го изпрати чрез куриер.

# 230
Аз тази вечер на прибиране от работа се отбих в Н&М в мола на Стамболийски да търся някакви бели тениски и разглеждайки дрешяците, попаднах на блуза с широки ръкави (че много харесвам свободните ръкави по принцип) от нещо като памучен кенар, на вид като за мен, т.е. сигурна бях, че ще ми стане. Учудването ми дойде от етикета, онзи, зашития за материята, на който пишеше размер S!!!  newsm78 Мерих, ...оказа се голяма. hahaha Отпред беше с рязано деколте, щипнато с нещо като скрити телени копчета, разрезът, на което ми стигаше доста под гърдите. ....Зачудих се как ли би изглеждал размер L, например. Блузата беше хубава, при това на намаление, но я оставих. Може би  на някой с по-пищен бюст, би стояла по-хубаво. Като се замисля,  от този магазин имам дрехи с размер от М до XL. Но чак пък S?! Joy  А иначе, тениски си взех 2 плюс една рокля.

# 231
Това идва от безумните им на моменти кройки
Освен това си бях купила супер пуловер, размер Л,памучен. Изпрах го( имам много пуловери и всички пера еднакво) и хоп, стана за щерката- къс и широк. Но имам  и супер попадения, главно от серията L.O.G.G  и купувани извън сезона им. Например зимъска си купих дънкова рокличка, дънково якенце, чино панталон и раирана блузка Simple Smile за смешни пари и си ги нося сега. А август взех шал с ангорска вълна за 2 лева.

# 232
Да ви разкажа как вчера спасих един човешки живот! Mr. Green Тук ще ме разберете...
Скрит текст:
Бях при личния си лекар, защото ме събори летен вирус. Той има ужасния навик да преглежда на отворена врата, че понякога и в коридора ни "оправя" набързо.  Confused
Та докато аз се жалвам от това и онова, хората седящи отвън щат-нещат, чуват всичко. Чух аз, че мъжът ми, който беше с мен надига нещо и сръфа някого, но се обяснявах с доктора и не чух какво точно става. Беше ми толкова зле, че едва ходех. Тръгнахме си с рецептата и чак вкъщи той ми казва, че докато съм обяснявала на доктора, че два дни освен хрема, кашлица и температура, не спира да ме боли глава, една овца, която седеше до мен и чакаше пред кабинета, като чула за главоболието ми, съобщила на всеослушание: ми като си 50 кила отгоре, ще те боли глава! Shocked Та женицата оцеля, защото не чух, че го е казала това и защото мъжа ми твърде късно ми каза! Още като седна до мен ми направи впечатление малоумия и вид и как се подхилкваше, но ако бях чула думите ѝ... не отговарям за реакцията си. Направо откачам от подобни малоумници. То тя да беше с мерки на модел, а тя някаква зоза, проскубана дрипла... ooooh!
Много, ама много се ядосах! Обикновено не се впечатлявам, но някой да ти брои килата, защото те боли глава, ба си наглостта Crossing Arms Едва ли е точно тук мястото, наистина, но чували ли сте подобни подхвърляния по свой адрес и как реагирате? Мъжа ми и е затворил устата и тя се е облещила, щото явно не е разбрала, че сме заедно, а той е големичък. Не е простак, обаче и не би направил нищо друго, освен да я смачка с думи, което и е направил. Но аз... с мен сигурно нямаше да мине толкова леко...  #2gunfire

# 233
Е, аз съм чувала, главно от злобни колежки и други посредствени екземпляри, които от безсилие се чудят с какво да ме засегнат и обидят в момент на някакъв конфликт. Парадокса е, че вече съм приела тялото си и съм окей с него Simple Smile и даже взех да си го харесвам и обгрижвам много по-добре от преди и подобно нещо не би могло да ме засегне. 
Изобщо не се принизявам на нивото на подобни "дами". Да не говорим, че пред лекарски кабинет винаги е изнервено. Казвала съм и преди, в чакалня на детското отделение един изнервен баща ми се скара, че детето кашля Simple Smile

# 234
  • Пловдив
Никой нищо не ми казва, поне не в лицето, с изключение на майка ми. Обаче тя ми е достатъчна.
Скрит текст:
Не я знам, мисли си ,че ще отслабна като ме тормози психически ли, но нейното наистина е тормоз. Последното и изявление от преди няколко дни (оттогава не съм и се обадила по телефона, защото наистина ме засегна) е, че синът ми преди две години ме криел от майката на приятелката си да не ме видела каква съм, че се срамувал от мен. Което категорично знам, че не е така, просто тя си измисля разни неща и  ми ги поднася във всеки удобен момент.

# 235
О момичета ако ни няма нас пухкавите и щастливи хора,щеше да е много тегаво.Никога килограмите не са ми комплекс по скоро циците ама те са огромни.На плажа съм с половинка бански,и не ми дреме.Относно това че някой казал и подметнал,ами като започне той да храни и издържа тогава.А и съм сигорна че при повечето от нас проблена не е в това какво и колко ядем.Е дебеланки,горе главите и се наслаждавайте на трудно подържаната ни фигура.

# 236
  • Някъде там
Скрит текст:
Чувала съм го и аз,едва ли има някой който не е.Засягам се и винаги отвръщам с спокоен тон, но казвам такива неща с този тон че едва ли ще си позволят да кажат втори път такива неща на някого.
А  на мен много често ми се случва и друго да чувам. Когато съм отслабнала бързо: болна е,за това и същото когато напълнея рязко.Това е нещото което ме вбесява.
Моята майка е същата.Когато бях много дебела,всеки ден ми се натякваше,сега когато отслабнах се мрънка обаче как с тия диети ще се разболея и да ги спра. Няма угодия.
Да се похваля че си поръчах това https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 9JVxGa68vpMS1Mgqg за под роклите. Дано да не ми запарва.

# 237
  • Ню Йорк
Чувала съм какви ли не коментари, но единствено и само в БГ. Пътувам много и не се задържам дълго на родна земя и от години това ми прави впечатление, че само българите оценяваме хората по външния им вид. Много сме жалки.

# 238
моя колежка наскоро много грубо се изцепи.
влиза в стаята ми и се доближи до стола ми, аз си пишех нещо на компютъра. спрях, погледнах я, а тя посегна с ръка към корема ми, а-ха да го пипне и ми каза с усмивка “оооо, ти да не си пак бременна, аааа? а, ама то нали вчера ти дойде, значи ти е коремът“. изхилих се с едно “не съм бременна, бе, дебела съм“, но много кофти ми стана. плюс че знае, че се борим за второ дете и миналия месец правих хистеро и лапаро.

# 239
Явно съм в серия... Mr. Green Ей сега колежка, изненадана, че вирусът така ме е повалил: Е, щом такъв голям човек като теб го е изкарал така тежко, не знам.
Чудех се дали да не кихна внезапно срещу нея, да видя тя - леката и малката как ще го изкара.  Twisted Evil
Поредния идиотски коментар, което впрочем не ѝ е за първи път да намесва размерите ми в контекста на някакъв разговор. Crossing Arms
Как не разбраха тия хора, че всички дебели чудесно знаят, че са дебели! Обаче никой тъп не знае, че е тъп...

Общи условия

Активация на акаунт