Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Как не разбраха тия хора, че всички дебели чудесно знаят, че са дебели! Обаче никой тъп не знае, че е тъп...
така е  Mr. Green
аз имам и други коментари от въпросната колежка, пак на тема външен вид. като се запозна с мм и после коментира “мъжът ти е много готин, сигурно привлича женското внимание. не се ли притесняваш, че ще ти го вземат?", придружено с критично оглеждане от глава до пети  Laughing

# 241
  • София
Не са толко тъпи, колкото комплексирани и така избиват чивии... Аз работя 20 години на едно и също място, с почти едни и същи хора. Първите десет години бях мноого слаба, не спираха да ми подмятат, че нямало сексапил в кльощавите, че не било полезно за ненам си кво си... След това 4-5 години бях с "нормално" тегло и се захванаха с косата ми - как можело да ходя с един см. коса, не било женствено... Откакто бухнах намеците са винаги за дебелите - оная колко била надебеляла, другата колко зле й седял панталона, на плажа кви биволици имало... Лошото е, че аз не съм свикнала с новата си, вече стара визия и много се тормозя.

# 242
  • Варна
Как не разбраха тия хора, че всички дебели чудесно знаят, че са дебели! Обаче никой тъп не знае, че е тъп...

Супер се изкефих Heart Eyes

# 243
  • sofia
Момичета, нЕма да се нЕрвите  Hug

Скрит текст:

sylviana, твоята колежка чупи тъпомера по всички показатели!
Колегите на кльомба и те не се дават  Laughing

# 244
Разводних темата с това преживяване, но исках да споделя.
Поздравявам ви с това и майната им на всички, чиято цел е да ни засегнат на кила Mr. Green
Скрит текст:

# 245
Е, поне продавачките вече са по-адекватни и не правят неадекватни коментари Simple Smile

# 246
Е, не са! Ама коментарите  са от яд, че не могат да ни вземат парите  Laughing

# 247
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е, не са! Ама коментарите  са от яд, че не могат да ни вземат парите  Laughing

Преди време в webcafe-то имаше поредната статия за наднорменото тегло, и една дама блесна с кометар, че хората и в частност жените с повече килограми, били тормозили продавачките по магазините, вместо да се вземат в ръце и да отслабнат. Даже даде тази или подобна тема в bgmamma за пример, какви жени има  ooooh!

# 248
  • Пловдив
Да ви кажа аз не обичам да влизам в магазини с кльощави продавачки, като видя някоя "анорексичка" и направо заобикалям.  Embarassed

# 249
  • Бургас
се похваля че си поръчах това https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 9JVxGa68vpMS1Mgqg за под роклите. Дано да не ми запарва.
пиши  как е, като го получиш, че и аз търся подобен клин за под рокли, но миналата година в един сайт поръчах подобен и дойде такова грозно и дебело нещо, че беше абсурдно да го нося в жегите

# 250
Фин памучен клин, но с ликра, супер удобен именно, защото е тънък и е памук, си купих за 17 лв, мисля, от Н&М.

# 251
  • София
се похваля че си поръчах това https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 9JVxGa68vpMS1Mgqg за под роклите. Дано да не ми запарва.
пиши  как е, като го получиш, че и аз търся подобен клин за под рокли, но миналата година в един сайт поръчах подобен и дойде такова грозно и дебело нещо, че беше абсурдно да го нося в жегите

Имам подобни стягащи стягащи - много спарват лятото, не се чувствам добре с тях.

Леле, направо ме разбихте с последните постове. На мен ми е кофти с теглото, опитвам се да слабея, ама си е трудна работа. Но откакто живея в друг край на Европа, се родих - то дрехи, то чудо. Отивам на пазар и се връщам с 2 торби дрехи. Щото аз не стига, че съм дебела, ми съм и висока и в БГ си беше трудничко.  Mr. Green
А и тук не е бъкано с анорексични, силиконово-подобрени мадами. Хората са нормални. Бъзикаме се с една колежка, че толкова усилия сме вложили в тези тела, няма да ги разваляме и да отслабваме, я.  Laughing Laughing Laughing

# 252
  • София
И аз отдавна се чудя у нас няма ли достатъчно умни предприемачи да се светнат, че има пазарна ниша. Ми очевидно не са всички хора с размера на недохранени азиатци, но масово такъв размер дрехи се продават по магазините.

# 253
Тя, простотията по хората ходи, не си струва изобщо да се разправя човек с простаци.
Те нямат капацитет да мислят какво излиза от устата им. Да си живеят животеца и да вървят на......си.
Скрит текст:
Разказаното от вас  ми напомни как нЕкъФ "умник" коментираше седмичния ни пазар в супермаркета. -" Тия па като че ли не са яли от Великден.".
Обръщам се и със съскащ глас го пращам да ходи да бере джоджен.
Иначе на мен не са ми подмятали за теглото, аз се вкарвам в драма и се вайкам периодично. А те, милите: "Я виж колко си хубава! " Една дружка даже ми викаше: Значи, ако отслабнеш...разваляш хубавото.  Laughing Ама сигур, щото са ми верни дружки, аз се виждам всяка сутрин в огледалото и съм наясно с излишъците. Правя каквото мога, но пък и не се кахъря много - много.
Купих си дънки от Лидл. Много удобни и мекички.

# 254
Купих си дънки от Лидл. Много удобни и мекички.
Щом влизаш в дънките от Лидл, въобще не си дебела! Laughing Имам едни мъжки от там, с ластик долу при глезена, спортни. Ми взех ХL и на другия ден се върнах да ги сменя с L, бяха ми големи! bowuu Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт