Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 495
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Няма да забравя един от последните си опити за пазаруване от магазин. Отказвайки да купя предложената ми абсолютна грозотия от неподходяща материя, но която чинно съм пробвала, продавачката беше изумена: Ооооо, 'ма нали Ви стаавааааа??? Вий к'во искате? Tired В магазина за обувки пък разбирайки, че търся 40-41 номер, мацката едва ли не обидено ме осведоми, че са дамски магазин и нямат такава номерация, фръцна се и отиде пак да седне при колежката си, оставяйки ме да вися като статуя в средата на магазина... (Горката, ако знаеше, че сега нося вече 42, щеше да си направи сепуко сигурно  Joy) Тогава излязох разплакана от там и се зарекох, че повече в магазин няма да стъпя. Е, всяко зло за добро. Открих темата за ЛаРедут тогава, след него и още сайтове и от тогава купувам почти всичко онлайн и то не от БГ. Ами родих се!
Иначе често ми отстъпваха място в автобуса, мислейки че съм бременна и след първите сконфузени физиономии, като казвах, че не съм, взех да се възползвам от предложеното място без да се обяснявам, че просто съм дебела Crazy Затова пък когато наистина бях бременна, никой, ама НИКОЙ не ми е отстъпил някъде ред или място, дори в деветия месец, когато отивах да ме приемат в патологията ooooh!
Като отслабнах пък, чувах коментари, че съм болна... както се каза по-горе угодия няма. Ама дреме ми на шортите вече Mr. Green

# 256
  • Някъде там
За клина ще пиша и снимам веднага щом дойде. Надявам се да не е дебел и да ми е удобен.
Имам чувството, че хората са се наговорили да ни дразнят. Понеже сега съм на режим и свалих доста,който ме срещне ме пита болна ли съм,понеже много бързо съм отслабнала. Rolling Eyes  Как да им обясниш, че  5 месеца не са никак малко и че просто не са ме виждали скоро. Дразнят ме много,като започнат да се превъзнасят,че сега изглеждам перфектно, че съм свалила безумно много и тн. На мен ми е пределно ясно, че все още съм в графа "пухкава хубавица"  Grinning и перфектното не е достижимо в скоро време и такива мазни коментари ме подлудяват вътрешно. Не го показвам пред тях,но определено се дразня.

# 257
  • Sofia
И мен ужасно ме дразнят всякакви коментари относно теглото от близки и не толкова близки,никой не ги пита,ама те да си кажат кога си напълнял или отслабнал  #Cussing out

# 258
  • Бургас
Амчи тъй де, ти може да нямаш огледало у вас, знаят ли те? Нека си те уведомят за всеки случай  Laughing

# 259
Ооо, Бижу, съм дебела, съм.  yes Само дето нямам изразен корем и бюст, но пък бразилският ми зандик е  ooooh!
Искам да кажа, че тук съм си съвсем на мястото, много се радвам на тази тема, момичета, много сте ми помагали с информация за дрехи, сега е момента да ви благодаря! bouquet

# 260
аз имам голям проблем с обувките. нося 35-ти номер, а кракът ми е широк, не мога да вляза в нормални обувки. плюс че краката ми отичат в жегите и нещата стават съвсем зле. ходя само със спортни модели, дори и на работа, просто подбирам за там по-ненатрапчиви цветове и изчистени модели. това сандалки, пантофки, балеринки и т.н. хубавинки - направо съм ги забравила  Tired

# 261
На един колега жена му, която явно си мислеше, че ние нещо имаме, пък човекът ми е просто страхотен приятел, викаме си "брат'чед" и е 24 години по-галям от мен (тя е луда!!!), като ме срещне, на моето "Здрасти, Тинче!", винаги отговаря: Аууу, Бижу, напълняла си нещо! Joy Един ден ги срещам двамата, а тя пред него, лисицата, не е толкова нагла и само "ооо, здрасти" ми вика, пък аз я изпреварих: Знам, знам, Тинче - напълняла съм, погрозняла съм. Тя щеше да потъне в земята, а мъжа ѝ си я знае... погледна я само и се засрами и заради нея. От тагава не ми казва как ѝ изглеждам като ме срещне.  Laughing За сведение, килата ми не са малко, но не варират от десетина години.
А колежка на "здрасти", отговаря "кво ти е, бе, много зле изглеждаш?"! Няма значение как изглеждаш...  Joy

# 262
  • у дома
Ооо, Бижу, съм дебела, съм.  yes Само дето нямам изразен корем и бюст, но пък бразилският ми зандик е  ooooh!
Искам да кажа, че тук съм си съвсем на мястото, много се радвам на тази тема, момичета, много сте ми помагали с информация за дрехи, сега е момента да ви благодаря! bouquet

Направо ти завиждам-на мен точно корема и бюста са ми изразени-сутиен нося 42G по английската номерация,по българска вече не искам и да знам щото си намирам все на безумни цени,та си предпочитам английските...Заради бюста горно взимам винаги размер 24-пак по английската номерация,за панталони влизам спокойно в 22,даже ми се струва,че и 20 мога да пробвам....
И се замислям,че откакто преди 5-6 години открих АСДА май въобще изобщо не съм си купувала нищо от България,освен инцидентно нещо от Лидъл-там преди години нацелих цял бански ,даже намален на 7 лв с голяма чашка-още ме е яд че си взе само един и оттогава дебна и пускат най-много с чашка Д.

# 263
Ооо, Бижу, съм дебела, съм.  yes Само дето нямам изразен корем и бюст, но пък бразилският ми зандик е  ooooh!

Направо ти завиждам-на мен точно корема и бюста са ми изразени-сутиен нося 42G по английската номерация,по българска вече не искам и да знам щото си намирам все на безумни цени,та си предпочитам английските...Заради бюста горно взимам винаги размер 24-пак по английската номерация,за панталони влизам спокойно в 22,даже ми се струва,че и 20 мога да пробвам....
И се замислям,че откакто преди 5-6 години открих АСДА май въобще изобщо не съм си купувала нищо от България,освен инцидентно нещо от Лидъл-там преди години нацелих цял бански ,даже намален на 7 лв с голяма чашка-още ме е яд че си взе само един и оттогава дебна и пускат най-много с чашка Д.
И аз съм така- АСДА и не се главоболя!  Simple Smile

# 264
Хаха, Бижу, оправила си я Тинчето  Laughing Mr. Green
Ама за такива хора трябва съответното забиване в земята, иначе няма как.

# 265
Я раздухайте малко за асда как поръчвате и т.н.
Аз съм със по-скромни размери уж, но задник ала Ким Кардашиян и не, не е готино и едва го напъхвам в някакви дрехи Sad  Никога не мога да взема просто дреха в моя размер, важна е кройката, че да успее да побере...цялата ми прелест...

# 266
  • Ню Йорк
Обичам АСДА Simple Smile  Поръчвам и от онлайн магазина и на място пазарувам. Установила съм, че на място има по-малък избор обаче. Аз пък на горно влизам в 20, че и в 18, ама имам голямо шкембе и долното ми беше 24 до скоро, сега 22 ми е ок, в 20 съм малко натъпкана Wink

# 267

Това все едно аз съм го писала! Само дето досега не се бях престрашавала с английска номерация на панталон, ама ти направо ме ориентира!

# 268
От АСДА пазарувсм от сайта. Използвам посредническа фирма. Така пазарувам вече почти 5години... И за детето купувам оттам. Цените са много християнски. Качеството е отлично. Първоначално бих Ви посъветвала да видите size guide-а. Да прецените размера си и да си поръчате нещо евтино - блузка, панталони... За да прецените размера си точно.
Миже да си пазарувате и директно. Аз избягвам този вариант, защото така не си давам кредутната карта и данните.

# 269
Кой превозвач ползвате /може и на ЛС/, че напоследък има проблеми с доставките от АСДА.

А иначе сега бях на море и като форумски глиган, нищо че съм голяма и дебела, мойта фигура беше по-съразмерна и хубава от повечето слаби, които може да са слаби, ама като се съблекат и имат повече целулит от мен.
И ме ме плюят вероятно зад гърба ми, щото пред мен не смеят Mr. Green, че съм зла hahaha Мойта майка  и тя същата, не че и тя не е като мен Joy
Бижу Hug, кефиш Twisted Evil, мина ли сватбата, тоалета кой избра, че ти накупи няколко?

Общи условия

Активация на акаунт