Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 122 749
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Аз да се похваля- след като обиколих доста в Пловдив по центъра и се бях отчаяла, че няма да си намеря нищо за началото на юли(на сватба съм)съвсем случайно си открих две рокли.Докато търсех направо ми се дорева като попитам за мен размер ми се отговаряше все "не".Ядосах се ама после ми мина:)))

# 286
  • Някъде там
Момичета ето го клина.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Облякох го веднъж.Не е зле.Малко ми стяга сланинките в коремчето, но нали е за това. Не знам дали ще ми запарва.Като го облека за по дълго с рокля ще кажа.

# 287
Може ли да споделиш пак линк, да не се връщам да го търся, кой размер си взе и до къде са дълги крачолите? Ако искаш и на ЛС. Blush

# 288
  • Някъде там
Може ли да споделиш пак линк, да не се връщам да го търся, кой размер си взе и до къде са дълги крачолите? Ако искаш и на ЛС. Blush
Бижу сега ще го облека и снимам и ще ти изпратя снимки на лс. Взех 2хл.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … -B4fOMR9Ff3avDuBg

# 289
  • Бургас
Момичета ето го клина
кажи как е с него в жегите, на мен на снимките ми изглежда много дебел

# 290
Благодаря много! bouquet

# 291
  • Някъде там
Момичета ето го клина
кажи как е с него в жегите, на мен на снимките ми изглежда много дебел
Със сигурност няма да е, като да си гола под дрехата,но едва ли ще е по зле от клин например.Като плътен чорапогащник е,от тези памук с ликра които са. Стига до бюста.Там най-вероятно ще е по неприятно. Rolling Eyes

# 292
На мен такива ми се навиват. Не знам защо

# 293
Здравейте и аз тук в търсене на цял бански. Миналата година си поръчах от Асда 24 номер, но тази година не намирам.Да ми препоръчате друг английски сайт? bouquet

# 294
  • София
Здравейте и аз тук в търсене на цял бански. Миналата година си поръчах от Асда 24 номер, но тази година не намирам.Да ми препоръчате друг английски сайт? bouquet

https://www.yoursclothing.co.uk/swimwear

# 295
  • в огледалото на живота
Бря,имам 15 нови известия в темата и се чудех дали не сте изкупили магазините с предложения за дрехи,а то какво било... ooooh!

Не се стърпях обаче с тези коментари ...

Бижу,лицето ти не виждам от снимката,но съвсем откровено заявявам,че си едно малко Бижу  Heart Eyes
Евала мацка и за годините и за стилния начин по който изглеждаш и за самочувствието  с които ги оправяш Peace Peace Peace

Ах,как не понасям такъв тим плужеци... Stop

Ма много е лесно да коментираш отстрани,без да си в обувките на човек... Tired
Щото на мен ми е много хубаво от години да съм на хормонална терапия,да ме стяга гушата,да ми прескача сърцето и да се боря със себе си да запазя здравето си.

Преди време,когато бях 50кила с мокри дрехи при ръст 170 вЕрно ловях окото/е,годинките ми също бяха по-малко/
Към днешна дата съм в отбора на 40 те почти,с някоя друга бръчица вече,със сочно тяло,ама пак със същата страст и огън ме гледа ловет-то в очите  Mr. Green
И да ви кажа :хич и не ми пука Flutter

Важното е да се чувствам добре,по начина по който го правя!
ММ казва:
-Жена,торба с кокали да ме оръбва не ща  Laughing

Самочувствието трябва да го има винаги!!!

Сори,за спама,но трябваше да се разпиша.

п.п:Клипа ме изкефи на макс,благодаря  Party

# 296
Еха, ~Dev~, изчервих се!  Blush Много мили думи, много благодаря Heart Eyes bouquet

# 297
  • в огледалото на живота
Еха, ~Dev~, изчервих се!  Blush Много мили думи, много благодаря Heart Eyes bouquet
А,моля те,абсолютно заслужени  Peace

От теб има винаги какво да научи човек  Wink Hug

# 298
  • у дома
Всичките са р-р 24 http://direct.asda.com/george/womens/swimwear/D1M1G20C15,default … ize&prefv1=24 ,този по средата само е за бременни...Аз пък не смея да рискувам с цял заради бюста-може ли ад споделиш,ако искаш и на лични какъв р-р сутиен си взимаш,та от целите бански р-р 24 ти е добре  Hug
На мен първия и втория от линка ми харесват,но не ми се рискува без отзиви...

# 299
  • Варна
Момичета, в брошурата на Кауфланд видях, че следващата седмица предлагат клин-къс 44-54 за 3,99лв.

Общи условия

Активация на акаунт