Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 122 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Бижу Hug, кефиш Twisted Evil, мина ли сватбата, тоалета кой избра, че ти накупи няколко?
Blush Laughing
Мина сватбата... В крайна сметка, от всичко, което ви споделих, ползвах само бежовия панталон и чантата с камъните. Купих други обувки, тъмно сини и пристигнаха ден, преди да заминем. В същия ден купих и тъмносиня блуза, та се получи това Crazy Интересно, че сестра ми (нейния син се жени), майката на булката, кумата, шаферките и още някои дами от гостите, бяхме в тъмносиньо  Laughing

# 271
Бижу Hug, много ми хареса, елегантно и изчистено, страхотно изглеждаш!!!
Панталонът страхотен, много добре ти стои, сега ме е яд, че не го поръчах, въпреки че го похвали, вече е изчерпан.
Супер се е получил тоалета, поздравления Hug

# 272
eli_diva е поръчала 2 - 20 и 22 размер, но не се харесва с единия, а другия и е голям, пиши ѝ и я питай. Ама на теб 20 ще ти е голямо според мен. Sunglasses
Сега чакам този http://www.ebay.co.uk/itm/381807327645?_trksid=p2057872.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
И благодаря! Hug

# 273
  • София
Добър тоалет ти се е получил, Бижу. И новият ти панталон изглежда добре.

Аз не мога да нося слим панталони Sad Нали все ходя на равна обувка и не ми ходят.

И кой се оплаква за номер обувка - аз съм с 43  Embarassed От тийн ми обясняваха как няма дамски обувки такива номера (а тогава бях само 41). Да е жив и здра този, който е измислил онлайн търговията. От откритието ми на Джавари (как ми липсва  Cry), имам дамски обувки и то много  Twisted Evil Мъжът ми все ми се кара, че купувам, но не мога да се наситя. Едно време все не можех да си намеря, все имах само 1-2 чифта. Чакам намаленията да почнат, че да похарча някой лев  Grinning

А за дрехи, тук има С&А, много ги харесвам, голям избор, постоянно пускат нови неща, правят страхотни намаления. И Паприка, но те са по-скъпи, та ги наобикалям на намаленията основно.

# 274
Момичета,помагайте с наморането ми ма банско размер 42G или 42H а българско 95 Х половинки или от някой сай ако знаете.Въпроса е че ми трябва най късно до 10 другия месец

# 275
  • Стара Загора
Радинка (и аз съм Радинка хаха) За жалост мога да ти помогна само с цял, моята проблемна зона винаги е бил корема.
https://evizabg.com/jeni/damski-banski/banski-maksi-razmeri/
Аз имам този на 3-ти ред втория, с поличката Simple Smile
Иначе преди любими ми бяха дрехите на магазин Gang Incredible India (има ги и онлайн). Но ми се отлюбимиха като цените им станаха х 3 след като видяха, че хората ги харесват Simple Smile
Аз тамън за първи път най- накрая влезнах в рокля от китайския магазин след много зор, и надух корема с бебчо Grinning Да ми е жив и здрав, след като се роди ще отслабваме пак. Иначе преди за да влезна в рокля от китайските номерации трябваше да ме намажете с грес и да скоча от 3-тия етаж в нея. Wink

# 276
Радинка, виж тук дали няма да намериш нещо

http://www.marisota.co.uk/shop/new-in/swimwear/1/_/N-11h4Z1ytvti … amp;hnid=11229296

Аз също се пека с половинки, въпреки че имам 3-4 цели, просто не ги обичам.
Сайта предлага и обувки с ширина 3-4 Е-та, наистина много широки, купих на майка, за първи път са и широки /не и стискат/и много комфортни сандалите

Радинка 2, това е прекрасен повод за напълняване, честито!

Бижу, мерси, ще пиша на съфорумката bouquet

# 277
Момичета,помагайте с наморането ми ма банско размер 42G или 42H а българско 95 Х половинки или от някой сай ако знаете.Въпроса е че ми трябва най късно до 10 другия месец

Здравейте, аз също си търсих бански и попаднах на този сайт http://bulbel.bg/Product/121720-Damski-Banski-Pareo-Excite/91366 … utm_content=pareo, поръчах доволна съм като цена и си отговарят размерите.

# 278
  • София

Ulla Popken и Триумф

# 279
  • Ню Йорк
Радинка (и аз съм Радинка хаха) За жалост мога да ти помогна само с цял, моята проблемна зона винаги е бил корема.
https://evizabg.com/jeni/damski-banski/banski-maksi-razmeri/
Аз имам този на 3-ти ред втория, с поличката Simple Smile
Иначе преди любими ми бяха дрехите на магазин Gang Incredible India (има ги и онлайн). Но ми се отлюбимиха като цените им станаха х 3 след като видяха, че хората ги харесват Simple Smile
Аз тамън за първи път най- накрая влезнах в рокля от китайския магазин след много зор, и надух корема с бебчо Grinning Да ми е жив и здрав, след като се роди ще отслабваме пак. Иначе преди за да влезна в рокля от китайските номерации трябваше да ме намажете с грес и да скоча от 3-тия етаж в нея. Wink

2 бански си поръчах от този магазин и двата не отговарят на размера, малки са ми ама поне с по 2 номера и отказаха да ми ги сменят. Аз повече от там не бих пазарувала.

# 280
Бижу, чудесно съчетание...Много любимо ми е тъмно синьото като цвят и особено за официални дрехи.

За бански, ако сте от София, бих препоръчала магазина на Триумф в началота на търговската част на Пиротска от към бул. "Хр. Ботев". Хубавото там е, че освен на Триумф, има и от други марки бански с много добро качество и големи номера.

# 281
  • у дома
И аз си търся,но само горнище на бански  размер 42G-въобще не знам дали се анмира такова чудо...имам си много хубаво черно долнище поличка от АСДА,,а за горното нямам претенции за цвят,а само да е този номер,но не намирам...

# 282
Здравейте.. да се включа и аз за банските.. виждала съм по-големи размери в Декатлон.. и сякаш не са лоши.. приятелка си беше взела и казваше че е доволна..  Peace

# 283
Погледни и тук  - https://belioonline.bg/105-banski. Последно от тук си намерих бански голям размер.

# 284
Аз пък си търся чехли( ниски или на платформа) кожени 42 номер, и да не са много скъпи
В София Grin

Общи условия

Активация на акаунт