Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря памучни асиметрични, размъкнати и износени дрехи?
Къде мога да намеря официален тоалет за жени с голям размер?
Къде мога да намеря обувки с голям размер, независимо от пола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря памучни асиметрични, размъкнати и износени дрехи?
-
Къде мога да намеря официален тоалет за жени с голям размер?
-
Къде мога да намеря обувки с голям размер, независимо от пола?
За обувки с голям размер можете да разгледате магазини като obuvki.bg, punto.bg, CCC или Mercari. Освен това модните аутлети като Fashion Galerie предлагат опции за големи размери. За обувки с големи размери можете да разгледате магазини като Javari, ASDA или уебсайтове като eBay.co.uk, както и магазини като Waandа, които предлагат обувки с широки размери. Онлайн магазите като ASDA и niceprice.bg също предлагат обувки с големи размери. Мъжки обувки в размери 43, 44, 48 и 49 могат да бъдат намерени в магазините Matt Star, Decathlon и Daiso. Освен това магазинът Krachun предлага широка гама от мъжки обувки с големи размери.
-
Къде мога да намеря висококачествено еротично бельо за големи размери?
-
Къде мога да намеря топло, елегантно яке за следващата зима?
да не обиждаме втората употреба. Имала съм дрехи, които нито избеляват, стоят ми все едно са по поръчка, за съжаление качих много номера, а и нямам време да обикалям и да търся. Под дреха боклук си представям китаец десето качество, каквито са обикновено у нас.
На роклята от Елмайра платът не е лош, но кройката е просто ужасна. Особено в областта на корема е толкова увиснала, че мога да я нося бременна в 9-ти месец. Бях си харесала в алиекспрес няколко рокли, но се отказах, защото ще дойдат чак след месец-два, а и кой знае какво им е качеството, въпреки че на снимка изглеждат супер.