"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Фенче HugСинан Hug,благодаря за фрагмана! bouquet bouquet

# 121
И, сега на ,къде в неделя newsm78

Не ми ,харесва, както в ,,АСИ,, раздяла ,бременност. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

----------------------------------------------------------
На всички

А,бе Лу, кога го родихте, кога го порастихте това дете Joy Joy Joy
Ей, още не е излазла новината ,и айде дтето на бял свят Joy

# 122
  • AMS

Привет на всички!!!
 Благодаря за лайковете на поста ми!!!
 И аз ви сложих, макар някои да не са тук,
 а други да са обАркали темите.
 Благодаря за споделеното днес!!!
 Фенче, благодаря за трея и не само!!!
 Докато го нямаше, се върнах на резюмето за 19-ти епизод
 и сега разбирам, че последният абзац се е отнасял към еп.20.

И пак, да отбележа специално блестящата игра
на Туба и Къванч!!!

Орси, здраве и късмет и за теб, и за рожденичката!!!

# 123
Здравейте! wavey wavey wavey

Дива, Hugневероятен пост, за който ти благодаря newsm51 Two Hearts. Прочетох и свои мисли в него.

Орси, HugЧРД на дъщеря ти. Пожелавам здраве и дълги години заедно да празнувате този рожден ден. newsm51 Two Hearts

Фенче, Синан
, благодаря за фрагмана. newsm51 newsm51

Ще е  тегава серия с доста обрати. По какво познахте и видяхте за бременност? Аз чета предимно текста във фрагмана и чак после се заглеждам по действията, освен това нетът ми накъсва клипа. Погалването на корема може да е нещо друго, а миенето също.
Може би нещо не виждам правилно, моля подскажете кое ви кара да мислите за бременност.

# 124
  • гр. Върбица обл. Шумен
Диманче, прилоша и на излизане от колата, изми си лицето, вероятно защото и се гади или е повръщала, сбогува се ревешката с Джесур, и с усмивка галеше корема си. Пък и събитието се очакваше след пиянската вечер, когато си позволи близост.

# 125
То тогава пак към "Аси" вървим. В КПА изгуби бебето като я намушкаха в затвора. Надявам се тук да няма такава ситуация.

# 126
  • гр. Върбица обл. Шумен
Да, Тиги, аз също си мислих за дежа вю. Жалко но турските сценаристи са предсказуеми. Трудно излизат извън шаблона. Дано в ДК проявят повече въображение и креативност.

# 127
Язе чакам дедко да научи благата вест.  smile3508

# 128
  • гр. Върбица обл. Шумен
Селфи, ще му се обостри астмата и помпичката няма помогне. newsm61 smile3514 smile3511

# 129
Диманче, прилоша и на излизане от колата, изми си лицето, вероятно защото и се гади или е повръщала, сбогува се ревешката с Джесур, и с усмивка галеше корема си. Пък и събитието се очакваше след пиянската вечер, когато си позволи близост.

Кузманова, Hugблагодаря ти ! bouquet Загледах се по-добре и може би е така. Аз лично по-рано бях писала, че е възможно да стане бебето при втората им интимност  и го искам, защото едно бебе ще побърка
много хора от  обкръжението на Сю и Джес и пластовета на взаимоотношенията в Корлуда съвсем ще се объркат и пренаредят може би към истината. Нещо трябва да се обърка, за да се оправи и натам се върви в сюжета, а и в живота е така. Peace

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 21:52 от Dimana-nova1

# 130
  • гр. Върбица обл. Шумен

Благодаря ти ! bouquet
Аз явно ще се изявявам във форума като поетеса... Ето нещо мое за Сюхан:

Не е ли по-добре да си изчезна
тъй тихо, както бях дошла?...
Да ме погълне димящата бездна
като умираща, изгасваща звезда.
И спомена да отнеса далече
като лъч от ярък метеор -
едва ли ще е нужен вече
този изтъркан стар дубльор.
Ще ме отпишат реалните предели
на твоите допустими граници.
Кой ще попита "Къде ли е"?..
Любовта си има свои бранници.

Диманче, мисля, че ГГ имаха поне три случая на интимност.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 22:16 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 131

Кузманова, Hugблагодаря ти ! bouquet Загледах се по-добре и може би е така. Аз лично по-рано бях писала, че е възможно да стане бебето при втората им интимност  и го искам, защото едно бебе ще побърка
много хора от  обкръжението на Сю и Джес и пластовета на взаимоотношенията в Корлуда съвсем ще се объркат и пренаредят може би към истината. Нещо трябва да се обърка, за да се оправи и натам се върви в сюжета, а и в живота е така. Peace
------------------------------------------
А, зависи.
1. от СЦ
2.от хората
РАЗНИ ХОРА,РАЗНИ ИДЕАЛИ Е КАЗАЛ НАРОДА.
И, ЕДИН ГЛЕДА СВАТБА, ДРУГ-БРАДВА!
Така,че нищо не се знае.
Селфи Hug
ама той,ще става дядо два пъти,да не опъне петалата Joy Joy Joy

# 132
Уаууууу....момичета Hug...гледах Киво по Стар Тв...страхотен...рекламирайки МАВИ... bowuu Peace

И как сладко говори...гиби това ,гиби онова... smile3555 smile3556 smile3544 smile3544 smile3544 Joy Joy Joy

А...трея.... туп ,туп...Two Hearts

После повечко... Peace,че съм на финала... Sad Sad Sad

# 133
 Здравейте  Hug и благодаря за инфото и преводите на  всички  Heart Eyes

Загледах сериала заради Туба и Каванч . Не мога да кажа ,   че е невероятен или пък безкрайно интересен , но пък отговаря на името си Дръзки и красиви   Heart Eyes

Туба я харесвам още от Аси , макар и да не съм гледала другите и сериали . Каванч съм го гледала от тук от там,  но не изцяло . Та харесвам и двамата . Но това с Аси и приликите ме накара да си кажа мнението  заради евентуалната бременност и тук  Simple Smile Да клише е , да използва се навсякъде по света , но къде в Аси видяхме някой да се е обадил веднага и да попита другия как е ? Или някой да избяга за 5 години в неизвестна посока ? Та и да скрие Сюхан  ще е до време  Peace И се надявам сега да започне истинската любов между двамата , защото аз до сега не видях силна и изгаряща , копнееща и мечтана  такава . Взаимност има да , до някаква степен обаче . Тези хора не са си близки в истинския смисъл , та те не живеят заедно от както се ожениха  Peace Та бременността е катарзис и се надявам да го използват именно за това .  Hug

# 134
Уаууууу....момичета Hug...гледах Киво по Стар Тв...страхотен...рекламирайки МАВИ... bowuu Peace

И как сладко говори...гиби това ,гиби онова... smile3555 smile3556 smile3544 smile3544 smile3544 Joy Joy Joy

Свет  Hug нали ? Ходещ секс  Joy Joy Joy уникален!  Heart Eyes

Диве  Hug и тук да ти благодаря за невероятния пост, удоволствие е да те чете човек, джанъм!  bouquet
Благодаря и на всички вас, момичета за споделеното!  bouquet
Звезди  Hug за гифчетата  bouquetЛу  Hug за всичко  bouquet Диманче  Hug за страхотните ти постове, теб също обичам да чета  bouquet Кузманова  Hug евала  bouquet bouquet Селфи  Hug за хумора ти  bouquetЗлати  Hug bouquet  и на всички други, дано не пропускам някого  Embarassed
Синан  Hug bouquet за превода!
Да видим какво ни чака ...
Лека!  Hug Краси  Hug  welcome

Общи условия

Активация на акаунт