Само да не се окаже,че повръща и и става лошо от нерви 
Ще отбележа само, че не ми се гледа използване на бременността и евентуално дете за оправяне на отношенията между героите. Прекалено банално. Развеждат се, добре. Да се събират отново едва след разкриване на криминалната история. Честно, брак като този между Джесур и Сюхан изисква прекалено много компромиси. Бих казала, добре, че се разведоха.
благодаря ти за превода му. 

Но си мисля, че тук ще има някаква хватка, която няма да е толкова тривиална .
Споменавате за прилика с "Аси". Но за мен настоящия етап в развитието на историята в ДК има повече прилика с ПЛ - те разделени, тя бременна, има маниак в обкръжението й
Мисля си, че за приземяването на Джесур в даден момент ще допринесе заплаха за Сю и детето от Ръза. В такъв момент двамата с Тбей ще имат един враг, за чието обезвреждане двамата ще се съюзят
Не, че ми се иска това, но натам май отиват нещата
права си, че Сю няма нищо общо с предишните героини на Туба
се е подновила вече с нови "гащи"
Честит ти празник
Добре дошла
Да клише е , да използва се навсякъде по света , но къде в Аси видяхме някой да се е обадил веднага и да попита другия как е ? Или някой да избяга за 5 години в неизвестна посока ? Та и да скрие Сюхан ще е до време
И се надявам сега да започне истинската любов между двамата , защото аз до сега не видях силна и изгаряща , копнееща и мечтана такава . Взаимност има да , до някаква степен обаче . Тези хора не са си близки в истинския смисъл , та те не живеят заедно от както се ожениха
Та бременността е катарзис и се надявам да го използват именно за това . :hug:
Съгласна съм с написаното от теб, особено с оцветеното
и Дива 

Канти
готини са ми, нали ?
Като го видях, казах си : Сорри, Кузейчик, ще та сменям!
Обаче само гащите, Джес ще трябва още да се постарае, за да ми го замени в сърцето
Дали не се е заблудила, дето вика Кески
- да и е лошо от нерви
Но, дори и да е бременна, хич не допускам даже, че Туба ще играе нещо, което се повтаря досущ като в предишните и проекти
Кой знае как ще завъртят нещата, но няма да е клише, сигурна съм. А тези двамата няма как да ги съберат единствено заради дете, така мисля.
благодаря ти! И аз много си харесвам Туба в нашия сериал, тази роля е като писана за нея
Много се радвам на двойката ни, страхотни са и двамата и те карат да преживяваш с тях. А никак не им е лесно ... ще трябва да изстрадат подобаващо тази тяхна съдбоносна любов, няма как. Наистина много компромиси и от двете страни са необходими тук - Вали

страхотен бонбон! 

,така си е!Повече прилика има с ''Под липите'',тъй като има и манияк около нея! 
,и аз бях на финала на Парампарча снощи и видях рекламата на Къванч! 
Дива
Канти
,за гифчетата!

,страхотен Къванч на рекламата!
Честита премяна! 
,добре дошла и от мен! 

А може и още един фрагман! 

И аз се надявам на трейлър. 

Препоръчани теми