"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Once there was a Hushpuppy...
На 10та страница пристигам, срам, срам.... Tired

Още наваксвам със сериите....но, все пак да съм в час горе-долу с новините Peace

Орси, честит празник bouquet

Язе чакам дедко да научи благата вест.  smile3508

Язе тоже Mr. Green Laughing
Селфии Heart Eyes Hug

# 136
Привет, Hug Hug Hug

Още не съм изгледала преведения епизод,но ви изчетох! newsm10

Дива, newsm51

Фенче,Синан за трея и превода му newsm51 newsm51 newsm51

Орси,честит ви празник!Да ви е жива и здрава,и много да ви радва щерката! newsm59 Gift

Вай бе,ще ли ни заформят още едно бебе.Така ми се искаше нещо по-различно.Едното го родихме вече,да видим как ще дойдат и другите Joy Joy Joy Само да не се окаже,че повръща и и става лошо от нерви newsm78

Сюханче разбра,че Джес дори и да и показа,че я обича въпреки всичко и всички,няма да се откаже от разкриването на вината и наказанието на баща и, и дори ще се разведе с нея-но пък и тя си го търсеше сама, и си го получи най-неочаквано!

# 137
Привет! Гледам сериала от време на време поради липса на време, но чета коментарите. Дано да го закупи някоя наша телевизия. Благодаря за преводите и  фрагмана. bouquet Ще отбележа само, че не ми се гледа използване на бременността и евентуално дете за оправяне на отношенията между героите. Прекалено банално. Развеждат се, добре. Да се събират отново едва след разкриване на криминалната история. Честно, брак като този между Джесур и Сюхан изисква прекалено много компромиси. Бих казала, добре, че се разведоха.

# 138
  • AMS

Димана, Фенче, и всички които пишете, 
 аз ви благодаря за постовете!!!
 Аз обичам да ви чета!!!
Ако не сте вие, аз и една буква няма да напиша.
 Кrasi_anna, благодаря ти за поста!!!
 Мъчно ми е за Сюхан.
 Къса ми сърцето, като плаче,
 но така се става силна жена.
 Не е лесен Джес.
 И на него не му е лесно.

Туба много ми харесва в ролята на Сюхан
 и не се връщам към предишните ѝ роли,
 макар и да съм ги гледала всичките.

Рекламата с Къванч и тук  >>>

# 139
Здравейте Дръзки и  Красави

Получили сме си очаквания 1 фрагман за 20 еп. Синан  bouquet благодаря ти  за превода му. 
Благодаря на всички ви споделили мнение в темата  newsm51

Имаме изненада-а-а  - Сю е бременна Peace
Наистина банален развой на историята, често срещан похват в турско дизи с бременност на ГГ-ня след раздяла с ГГ-рой  Peace Но си мисля, че  тук ще има някаква хватка, която няма да е толкова тривиална . yes Споменавате за прилика с  "Аси". Но за мен настоящия етап в развитието на историята в ДК  има  повече прилика с ПЛ  - те разделени,  тя бременна, има маниак в обкръжението й    bowuu Мисля си, че за приземяването на Джесур в даден момент ще допринесе заплаха за Сю и детето от Ръза. В такъв момент двамата с Тбей ще имат един враг, за чието обезвреждане двамата ще се съюзят  Peace Не, че ми се иска това, но натам  май отиват нещата  Rolling Eyes
Дива Hug права си, че Сю няма нищо общо с предишните героини на Туба

Много готин Къванч от рекламата на Мави. Гледам, че Фенче Hug се е подновила вече с нови "гащи"

Орси  smile3525 Честит ти празник

krasi_anna  welcome Добре дошла

Цитат
...това с Аси и приликите ме накара да си кажа мнението  заради евентуалната бременност и тук   Grinning Да клише е , да използва се навсякъде по света , но къде в Аси видяхме някой да се е обадил веднага и да попита другия как е ? Или някой да избяга за 5 години в неизвестна посока ? Та и да скрие Сюхан  ще е до време   Peace И се надявам сега да започне истинската любов между двамата , защото аз до сега не видях силна и изгаряща , копнееща и мечтана  такава . Взаимност има да , до някаква степен обаче . Тези хора не са си близки в истинския смисъл , та те не живеят заедно от както се ожениха   Peace  Та бременността е катарзис и се надявам да го използват именно за това .  :hug:
smile3521  Съгласна съм с написаното от теб, особено с оцветеното

Няколко гифчета и от мен в добавка на тези направени от Звезди Hug и Дива Hug

Сю

Сю и Джес Peace

Малко си поиграх и направих това комбинирано гифче само със Сю  Heart Eyes

Лека нощ!  smile3524

# 140
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро! Слънчев и успешен ден на всички!

# 141
Добро утро, гюзелки!  Hug Hug Hug
Снощи не успях да пиша нещо по фрага по обясними причини  hahaha Канти  Hug готини са ми, нали ?  bowuu Като го видях, казах си : Сорри, Кузейчик, ще та сменям!  Joy Joy Joy Обаче само гащите, Джес ще трябва още да се постарае, за да ми го замени в сърцето  Laughing
Аз също се питам дали все пак Сю ще е бременна  newsm78 Дали не се е заблудила, дето вика Кески  Hug - да и е лошо от нерви  newsm78 Но, дори и да е бременна, хич не допускам даже, че Туба ще играе нещо, което се повтаря досущ като в предишните и проекти  Naughty Кой знае как ще завъртят нещата, но няма да е клише, сигурна съм. А тези двамата няма как да ги съберат единствено заради дете, така мисля.
Диве  Hug благодаря ти! И аз много си харесвам Туба в нашия сериал, тази роля е като писана за нея  Peace Много се радвам на двойката ни, страхотни са и двамата и те карат да преживяваш с тях. А никак не им е лесно ... ще трябва да изстрадат подобаващо тази тяхна съдбоносна любов, няма как. Наистина много компромиси и от двете страни са необходими тук - Вали  Hug Peace
Дано и днес ни отпуснат фраг  newsm78 Praynig
От мен един хубав клип за вас  Hug

Кузманова  Hug страхотен бонбон!  bouquet
Хубав ден!  Hug

# 142
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,така си е!Повече прилика има с ''Под липите'',тъй като има и манияк около нея! Peace

Свет Hug,и аз бях на финала на Парампарча снощи и видях рекламата на Къванч! Wink

Звезди HugДива HugКанти Hug,за гифчетата! bouquet bouquet bouquet

Фенчее Hug,страхотен Къванч на рекламата! newsm10 Честита премяна! Wink

krasi_anna  Hug,добре дошла и от мен! Hug

Привет и на всички останали минали вчера през темата! Hug Hug Hug

Днес очакваме новите снимки и резюмето! PeaceА може и още един фрагман! Peace

Хубав и успешен ден на всички! bouquet

# 143
Добро утро Hug
Специален колаж, за фенките на Каванч,
за всички , които го пожелаха.

На всчки минали през темата.

И, аз се надявам на трей днес, освен снимките.
Слънчев ден на всчки Peace

# 144
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро Hug
Специален колаж, за фенките на Каванч,
за всички , които го пожелаха.

На всчки минали през темата.

И, аз се надявам на трей днес, освен снимките.
Слънчев ден на всчки Peace

Разкош, Звезди! Красота! Обичам нещата, които постваш!  newsm51 И аз се надявам на трейлър.

# 145
Кузманова Hug
само да уточня, за да няма недоразумения.
Моя колаж е само този, къето е -ника ми.
Втората снимка, просто пасна на моя колаж.

Да си призная и на мен ми хареса колажа Peace

# 146
Привет! Hug Hug Hug

Звезди Hug,много хубав колаж! newsm10

Кузманова Hug

Голяма тишина! Peace Все още не са пуснали новите снимки и озета! Peace

# 147
  • Ruse, Bulgaria

# 148

Синан, благодаря за фрагмана! bouquet

Време беше Джахиде да си получи заслуженото! Peace

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 18:08 от Zlatina3