"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Добър вечер. Исках да си гледам кротко и да не вземам отношение, но сърце юнашко, не трае.
Много са силни турците в това да с......  на метеното. Като нас впрочем. Върви си добре хубав сериал и изведнъж започват глупостите. Вие всички сте във възторг от сценаристката, но аз започнах да се разочаровам. Питам се защо Джесур трябва да се остави всички да го направят на глупак. А пък този Савджи е толкова глупав, че просто ти идва да му теглиш един шут. (Това политика ли е, да ги изкарват глупави. Напомня ми на прокурора в Аси, дето едно не свърши като хората.)  Тахсин не позна просяка, който му даде бележката и му каза, че Адалет ще умре. Абе да не ги изреждам - глупост след глупост.  И ще ги протакат още не знам колко  епизода, докато докарат до 32 и щастливо ще завършат сезона. С този развод станаха банални.  Джесур съвсем изпуши, Хулия ги направи луди, Реза започна да върти Джесур на пръста си, Мехриман и тя пи една студена вода с акциите. Абе изобщо банда глупаци.  Дано не продължи дълго това.

# 16

Добър вечер. Исках да си гледам кротко и да не вземам отношение, но сърце юнашко, не трае.
Много са силни турците в това да с......  на метеното. Като нас впрочем. Върви си добре хубав сериал и изведнъж започват глупостите. Вие всички сте във възторг от сценаристката, но аз започнах да се разочаровам. Питам се защо Джесур трябва да се остави всички да го направят на глупак. А пък този Савджи е толкова глупав, че просто ти идва да му теглиш един шут. (Това политика ли е, да ги изкарват глупави. Напомня ми на прокурора в Аси, дето едно не свърши като хората.)  Тахсин не позна просяка, който му даде бележката и му каза, че Адалет ще умре. Абе да не ги изреждам - глупост след глупост.  И ще ги протакат още не знам колко  епизода, докато докарат до 32 и щастливо ще завършат сезона. С този развод станаха банални.  Джесур съвсем изпуши, Хулия ги направи луди, Реза започна да върти Джесур на пръста си, Мехриман и тя пи една студена вода с акциите. Абе изобщо банда глупаци.  Дано не продължи дълго това.

И аз се дразня вече няколко епизода как правят Джесур от спокоен и предвидлив на наивен и импулсивен-показват ни съвсем различен герой.Последните серии толкова крещи,че ще си загуби гласа това момче! ooooh!

# 17
Много закъснях и изпуснах почти половината серия,но се връщам да ви изчета...

Лили...Мерси за превода... Hug

Ринка за Новата тема... Hug

Момичета...за снимчиците и коментариите...

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Някъде прочетох ,че нова мацка ще влезне в дизито...така ,че и Сю ще мига на парцали... newsm78 Joy Joy Joy

# 18

Цитат
Сюханчи не очакваше Джес да каже "евет"...

hahaha hahaha hahaha hahaha  Svet_sz  Peace Hug

Не вярвам на нищо, което виждам на повърхността!  Peace  Grinning Grinning

Тези двамката горе и Корхан бяха мнооого добри тази серия  Peace Peace  Крясъците на Джес си бяха съвсем на място! Нищичко не ме подразни, даже много ми хареса всичко!  Laughing Laughing

Лили  Hug Hug Heart Eyes

Рина  Hug Hug bouquet

Благодаря за компанията на всички  Hug Hug  Peace

# 19
Лили Hug,благодаря за превода! newsm51

Ринка Hug,за стоп-кадрите! newsm51

Благодаря на всички,че бяхме заедно и тази вечер!  Hug Hug Hug

Интересен епизод!Ръза си продължава по плана и нашите не могат да се усетят! PeaceРазвода е факт! Peace Тбей да се успокои!И акциите откупи! Peace

А тангото беше... newsm10

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 20
Свет, Hug нали писаха за новата мацка,че ще е рода на Джеско.

Нали често в сериалите сриват всичко до основи,за да изградят наново всичко.Ето и тук-унищожиха семейството на Джесур.Днес паднаха и семейството на Корхан и Джахиде,Тахсин и Адалет,Сюхан и Джесур и като цяло родата Корлудаг я разпартушиниха цялата.Сега всеки герой сам ще премине през своята голгота и чак тогава отново ще ги събираме-преродени и пречистени-готови за новия им общ живот.

# 21
  • Сливен
         Лили, Heart Eyes благодаря за превода в ефир!

Момичета,  Hugмного ми беше приятна компанията ви тази вечер! bouquet bouquet

Въпрос след въпрос след тази серия. А в коя посока ще поемат ГГ само СЦ знаят. За нас остава да гадаем.

Лека нощ!

# 22
Ринка

А, на мен не ми харесва,как последните 3 серии,Сю и Джес да си крещят едни на друг, и не само това викане ме изнервя вече #2gunfire
А, за Джахиде вече се уморих да казам ,колко много ме дразни,аман. #2gunfire Sick
Нещо серията беше не на ниво, дали е от новата сценаристка, не знам.............
Май, утре рейтинга ,няма да ми хареса newsm78

----------------------------------------------------------------
Лили

Благодаря на всички за компанията.

# 23
Скрит текст:
Много са силни турците в това да с......  на метеното. Като нас впрочем. Върви си добре хубав сериал и изведнъж започват глупостите. Вие всички сте във възторг от сценаристката, но аз започнах да се разочаровам. Питам се защо Джесур трябва да се остави всички да го направят на глупак. А пък този Савджи е толкова глупав, че просто ти идва да му теглиш един шут. (Това политика ли е, да ги изкарват глупави. Напомня ми на прокурора в Аси, дето едно не свърши като хората.)  Тахсин не позна просяка, който му даде бележката и му каза, че Адалет ще умре. Абе да не ги изреждам - глупост след глупост.  И ще ги протакат още не знам колко  епизода, докато докарат до 32 и щастливо ще завършат сезона. С този развод станаха банални.  Джесур съвсем изпуши, Хулия ги направи луди, Реза започна да върти Джесур на пръста си, Мехриман и тя пи една студена вода с акциите. Абе изобщо банда глупаци.  Дано не продължи дълго това.

Кет... newsm10 напълно съгласна...и...аз се възмущавам ,ама и продължавам да гледам... ooooh! #CrazyДано не се налага да гледаме до 90 и някой епизод ,как добрите ги правят на глупаци и малоумни,лошите си живеят животеца... Praynig Naughty
Едже ли е сценаристката на този епизод ,че не видях началото ...нали щеше някой друг да я замести временно newsm78

Йиит няма ли вече да се пръждосва от Корлуда...нали ще се снима в нов сериал? bowuu #2gunfire Joy Joy Joy

Кескиии Hug...сори ,не знаех ,че ще е рода на Джес...просто като информация го прочетох в една друга тема...тук явно съм го пропуснала... ooooh!

# 24
Звезди,тази вече в ютуба гледащите бяха с около 10 000 по-малко от предния епизод,а и в  темата не минахме 100.Не знам дали правилно съм отчела,но доста по-слабо гледане.

Серията ми хареса,ноооо не бях закована пред екрана на 1000% процента, както миналите епизоди.Имам усещането ,че сериалът ни ще стане повече крими,а с плана Ръза няма как да е другояче newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 23:19 от Keskinowa

# 25
Свет, Hug нали писаха за новата мацка,че ще е рода на Джеско.

Нали често в сериалите сриват всичко до основи,за да изградят наново всичко.Ето и тук-унищожиха семейството на Джесур.Днес паднаха и семейството на Корхан и Джахиде,Тахсин и Адалет,Сюхан и Джесур и като цяло родата Корлудаг я разпартушиниха цялата.Сега всеки герой сам ще премине през своята голгота и чак тогава отново ще ги събираме-преродени и пречистени-готови за новия им общ живот.
-------------------------------------
А, уж за комшиите, няма ,нищо по свято от фамилията.
Избиха сума народ, какво ще граят, мъртвите не могат да -върнат....
Кески, Hug
нищо лично, това го правят във всеки сериал.

# 26
Лили, благодаря за превода!  newsm51

Злати, Звезди, Кузманова, Канти, Лу, Дива, Майя, Фенка, Кески, Боби, tigasa1, mimoza1910, Свет, Кет,

че споделихте мнения и снимки тази вечер.

Благодаря на Канти, Дива и Звезди, които със своите гифчета и колажи ми помагат темата да е красива и актуална всеки път.  smile3525 smile3525 smile3525

Очаквах Сю и Джес да се разведат, но не очаквам да се разделят напълно. Дори и да има нови кандидат партньори те ще са или ден до пладне  Laughing Laughing или за малко по-дълго време за да ни потормозят повечко. Двамата се обичат и колкото и да се правят напук или да се инатят рано или късно отново ще стигнат един до друг.

Радвам се че играта на Джахиде се разкри. Напълно си заслужава положението. За съжаление тъкмо сега, когато наистина очаква дете, няма с кого да споделя тази своя радост. Доста често  и за "големите играчи" идва големия "Видовден".
И тъй като на хоризонта се появи нов "голям играч" ще дойде и неговия голям "видовден", но какви ли мерзости ще натвори дотогава?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Твърде ясен и комбинативен ум, много умения и контакти има Ръза за човек пребивавал 30 години в самота.  

Свет, мисля че сериала на Йиит ще започне есента така че сигурно Ръза ще ни "радва" с присъствието си до края на сезона.  

# 27
Здравейте! wavey wavey wavey

Имаме си нова тема, за което хиляди благодарности на Рина newsm51

Лили, скъпа, благодаря за превода в ефир, златна си! newsm51 love001

Серията малко ме разочарова. Това, разбира се е само мнение от "разказ по картинки". Добре, че Лили е с нас та да можем да сме в ритъма на серията и случващото се в сюжета.
Доста наивитетни моменти имаше, по-точно несвързаности и едни сцени, след други, като съшити от някакви събрани парчета. Нямаха някак логична връзка, поне така усетих нещата, затова не съм удовлетворена. Нядавам се, след като имаме  пълния превод в неделя ще ми се оправи вкусът от серията.
И тангото ми бе  някак ни в клин ни в ръкав. Дори да са се гледали влюбено и да имаше във въздуха наистина страст в погледите и в танца нещо не ми достигна, дали защото бе насред кавга и разговори за раздяла не знам, но не бе на място това танго. Да, камерата акцентираше върху погледи, жестове, но нещо не достигна. Туба/Сюхан в определени моменти се затрудняваше в стъпките, поне така на мен ми се строи, освен това тя има не дотам добри глезени и крака. не знам защо винаги й разголват краката, когато те не са съвсем перфектни, а напротив, имат си кусури и в колена и в глезени. Леле, тук вече ще ядосам някоя фенка, ама моите очи така виждат. Съжалявам и се извинявам, ако някой се засегне, но просто споделям моето усещане, защото нещо ме е яд тази вечер на серията.
Направиха Сюхан на нещо, което не ми се иска, на една жена, подвластна отново на баща си и спорейки непрекъснато с мъжа си, опитвайки се да защитава всеки пред другия. Така не става, трябва твърда позиция, но между двама ожесточени мъже такава почти е невъзможна и т.н.
Направиха Джесур един наивник, който лесно влиза в клопки, неприличащ на онзи "трапер" , който виждахме в началото. Да, той има причина да се лъкатуши, защото е още много уязвим, след загубата на майка си, но чак пък толкова да е "лапни шаран" чак се дразня. Да, не може да е винаги вечният герой, но нещо му сриват образа.
За сега все още виждам в двойката ГГ любов и желание, но спотаени и с тъга.

А Ширин и майка й са от дружеството ЕЖК/една жена каза/. Първо се засмях на тяхното клюкарене, а после
ми стана много тежко от информационното  недоразумението, рефлектирало върху  Корхан. После той ме изкефи как преживя чутото. Страхотен актьор.

Накрая Джесур направи това, което поиска Сюхан и с право. Очаквах нейната изненада и тя я направи. Гледаше го с такова очакване да каже, че не иска да се развежда, но получи исканото.
Така е в живота. Всяка лъкатушеща се жена получава горе -долу такъв отговор на желанието си.
Жалко, но е факт и по-различно не би могло да бъде в тази объркана ситуация. И двамата са подвластни на външни влияния. Когато осъзнаят да слушат само себе си може и да се види свелината в тунела. Grinning Peace
Сега сме обаче в началото на дълъг тунел, в който има много завои и не се вижда светлината. Трябва да се мине през тези завои, през чернилката на тунела, докато се излезе от него с доста рани, получени от вземането на завоите.

# 28
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте! Благодаря за превода, снимките и коментарите! Честно казано, не съм във възторг от епизода. И аз не одобрявам многото ситуации с крясъци. И този развод... Не можах да разбера защо Джесур се съгласи, нали беше категорично против. Имах по-големи очаквания за отношенията на ГГ. А то, какво... Говорим си, не си говорим, крещим си, танцуваме, обичаме се, развеждаме се... И после, какво?

# 29
Докато Туба е в Париж, а Къванч в Мармарис

Скрит текст:
pazartesi gününe kadar nasıl fragman beklicez, Tuba Paris'te Kıvanç Marmaris'te, çekim başlamadı bile

тати Тамер се е кротнал пред тв-то и си гледа епизода.  Joy Joy

Ние ще търпим до понеделник с надеждата за трейлър...  Joy Joy 

Скрит текст:
Здравейте! Благодаря за превода, снимките и коментарите! Честно казано, не съм във възторг от епизода. И аз не одобрявам многото ситуации с крясъци. И този развод... Не можах да разбера защо Джесур се съгласи, нали беше категорично против. Имах по-големи очаквания за отношенията на ГГ. А то, какво... Говорим си, не си говорим, крещим си, танцуваме, обичаме се, развеждаме се...
И после, какво?

Димана, Кузманова,  Hug Hug

Каквото Едже е намислила и каквото новите сценаристи доизмислят.  Joy Joy
Знаехме си, че ще има и тъмен тунел, и раздели, и рани. 

Общи условия

Активация на акаунт